Ny soundbar från Crestron

Nu finns Crestrons nya soundbar för webbmöten!

UC-SB1 är en elegant och stilfull soundbar som innehåller högkvalitativt ljud och mikrofonteknik. Den passar ypperligt under en 50" display eller större. UC-SB1 passar bäst i små till mellanstora mötesrum, har sex inbyggda mikrofoner och finns både med och utan kamera. I UC-SB1-CAM är det Huddly IQ som står för den högkvalitativa bilden, du kan läsa mer om Huddlys kameror längre ner i nyhetsbrevet.

UC-SB1-CAM är en grundprodukt i Crestrons nya Flex-serie UC-B160-T.

Läs mer om HD-MD-200 här

Panasonic lanserar en ny produktserie med laserteknik

Panasonics nya produktsortiment med laserteknik med 4500 ANSI lumen och uppåt är snart här! Först ut är PT-VMZ40 och PT-VMZ50 med WUXGA-upplösning – den sistnämnda kommer att premiärvisas på ISE i Amsterdam nästa vecka!

Projektorerna i serien har begåvats med hög upplösning och dagens anslutningar. PT-VMZ50 har dessutom utrustats med Digital Link (HDBaseT™) för att på så vis kunna ta emot HDMI- och styrsignal-signal på ett avstånd av 100 meter över en och samma CAT6-kabel.

PT-VMZ40/VMZ50/VMW50 finns tillgängliga från mars medan PT-VMZ60/VMW60 finns för leverans i juni.

Se en inspirationsfilm om PT-VMZ60 här!

Mindre och smidigare bokningsskärmar från Crestron

Nu finns det äntligen en ny mjukvara som gör om TSW-560/TSW-560P till bokningsskärm! Perfekt komplement till de mindre bokningsbara rummen och rum som ofta används för spontana möten. Mjukvaran laddas ner i inloggat läge på crestron.com medan ram och touchpaneler finns här.

Ingen bokningspanel utan belysningsramar – Crestron har lanserat ramar anpassade för TSW-560P!

Belysningsramen monteras på baksidan av touchpanelen och ger en ring av ljus runt panelens kant, synlig från alla håll. Med bara en blick nerför korridoren kan du alltså se vilka rum som är tillgängliga eller inte, då upptagna rum ger ett rött ljus runt panelen.

TSW-560-LB passar både horisontell och vertikal panel.

DM-NVX-352 – Dante spoken here

Crestron utökar nu sitt AV över IP-sortiment med DM-NVX-352! Det som framförallt skiljer den nya DM-NVX-352 från storsäljaren DM-NVX-350 är att denna även pratar Dante! Nu kan du alltså skicka eller ta emot ljudströmmar från ljudprocessorn utan analoga kopplingar.

ISE i Amsterdam visas den upp live tillsammans med fler nya och spännande produkter inom denna produktfamilj.

Se mer om DM-NVX-352 och Dante här

Huddly nu hos Special-Elektronik

Sedan årsskiftet är Special-Elektronik stolt distributör av norska Huddlys produkter!

Navet i Huddly är GO som är en konferenskamera som enkelt förvandlar ett litet mötesrum till en rymlig konferenslokal genom sin 150° vidvinkellins.

Huddly GO har 720p upplösning, kompakt format och dessutom bakåtkompatibel med USB 2.0!

Lär dig mer om Huddly GO här

IQ – en högintelligent kamera

IQ är Huddlys flaggskepp och med all rätt! Den smarta kameran med samma vidvinkel som GO har avancerade AI-attribut som bland annat visar sig i att den kan känna igen det som finns i bilden och räkna antalet personer i rummet. IQ har dessutom utrustats med 6st mikrofoner och Full HD-upplösning.

Likt Huddly Go utvecklas IQ genom de uppdateringar och förbättringar som släpps kontinuerligt vilket gör att den är en investering för lång tid framöver.

Huddly IQ – Like a camera. Only smarter.