Crestron Horizon knappsatser

Horizon är de nya läckert designade knappsatserna från Crestron, tänkta att styra ditt hem eller konferensrum.

Med så många konfigureringsalternativ som Horizon erbjuder kan du få knappsatserna att elegant smälta in i miljön, eller varför inte bryta av på ett snyggt sätt?

Knapparna är också bakgrundsbelysta med RGB-led och kan programmeras individuellt att lysa i den färg man önskar.

I filmen på produktsidorna kan du se vilka valmöjligheter du har med Horizon

Crestron DM-PSU-8-PLUS

Crestrons DM-PSU-8/16 ersätts nu av DM-PSU-8/16-PLUS. Nu kan du strömsätta både sändare och mottagare som kräver PoDM+. Ett bra tillval till matriserna för att ersätta klumpiga nätadaptrars. Med DM-PSU får man utöver en snyggare installation också en ännu mer driftsäker lösning.

Läs mer om DM-PSU-8-PLUS här

Panasonic utökar med fler projektorer

Panasonic är kända för sina projektorer i världsklass och nu har de utökat sortimentet med två ljusstarka modeller i kompakt format.

Panasonic MZ770-serien

Ett år efter lansering av Panasonics första laserbaserade LCD-projektorer utökas nu sortimentet. Produkterna har tagits väl emot av marknaden och nu kommer PT-MZ770 med hela 8000 ANSI. Den prisvärda LCD-tekniken i kombination med laserljuskälla gör detta till ett prisvärt alternativ för större mötesrum och mindre hörsalar.

WUXGA (1920x1200)-upplösning och anslutningar i form av 2x HDMI, DigitalLink (HDBaseT) och styrbar via LAN. Naturligtvis finns även WXGA i form av PT-MW730.

Läs mer om PAN-PT-MZ770 här

Panasonic PT-RQ22

Till de större hörsalarna och uthyrningsmarknaden lanseras nu ytterligare en ljusstark 3chip DLP-projektor med laserljuskälla.

Denna gång är det dags för PT-RQ22 som kommer med hela 21.000 ANSI och därtill superhög upplösning: 4K+ (5120x3200).

Trots sin ljusstyrka väger den in på endast 54 kg. Dessutom passar tillbehör så som flygram och linser från tidigare 3chip DLP-projektorer - allt för att förenkla uppgraderingar på hyresmarknaden.

Läs mer om PT-RQ22 här

Teknikeventet är tillbaka - med mer än bara teknik!

Efter några års uppehåll är Special-Elektroniks Teknikevent tillbaka!

Årets upplaga äger rum 25-26 september på Karlstad CCC och förutom spännande seminarier är eventet också ett ypperligt tillfälle att se nya produkter och träffa kollegor i branschen. Bland utställarna finns bland andra Crestron, Panasonic, Wisdom Audio och SpinetiX. Vi har ett späckat seminarieprogram med femton olika föreläsningar och en workshop om active learning spaces i WolfVisions regi.

Förutom att se de senaste tekniknyheterna kan du även lyssna på äventyraren Glenn Mattsing som precis rott runt norska ö-gruppen Svalbard – något som tidigare inte varit möjligt på grund av de stora ismassorna.

Se hela programmet och anmäl dig här

Lode Audio ny leverantör

Lode Audio är det brittiska ljudföretaget vars grundidé är enkel – att tillhandahålla högklassiga produkter för multirumljud.

Med Lode Audios produkter i vårt sortiment kan vi erbjuda våra kunder en musikspelare som har blixtsnabb styrning, levererar ljudkvalitet av toppklass och som enkelt kan integreras med Crestrons produkter.

Kundtjänst, Emma hjälper dig!

Har du frågor om din order, leveranstider eller kollinummer? Ring vår kundtjänst på telefonnummer: 054-444 2070.

Kundtjänst finns tillgänglig under våra ordinarie öppettider:
Mån-tors 8.00-17.00,
fredag 8.00-16.00,

lunchstängt 12.00-13.00.