Crestron uppdaterade HDMI-splitters

Det är inte bara DigitalMedia som har 4K60 4:4:4 och HDR. Nu uppdateras även de populära HDMI-fördelarna HD-DA2-4KZ-E, HD-DA4-4KZ-E och HD-DA8-4KZ-E för att klara kraven för högre upplösningar. Alltså samma nätta utförande, men med bättre specifikationer.

HD-DA4-4KZ-E inkommer på lager i etapper under oktober/november månad och ersätter tidigare modeller allt eftersom.

Panasonic EQ1

De tunna och snygga skärmarna i EQ1-serien ger dig högkvalitativ digital signage med enkel installation och hög upplösning. EQ1-serien har bra anslutningsmöjligheter: 2xHDMI 4K/60p med stöd för CEC över HDMI för On/Off, USB 3.0, DVI-D och VGA.

Skärmarna har 350 cd/m2 och finns i 43", 50", 55", 65", 75", 86". De två största har 24/7-drift vilket gör dem ideala för bland annat hotell, shoppingcenter, showrooms och möteslokaler. Failover and Failback säkerställer att skärmen alltid visar något budskap, även om något oförutsett skulle inträffa.

4K ultra HD-upplösning ger högklassig detalj- och bildkvalitet och digital signage kan enkelt manövreras tack vare inbyggd USB-mediaspelare. Via den medföljande Multi Monitoring & Control-mjukvaran kan du kontrollera dina displayer och ha uppsikt över dem hela tiden. Du kan skapa enkla spellistor via din dator och schemalägga dem över hela dagen.

EQ1-serien släpps i etapper där den första kommer i november och den sista i januari.

Nu kan vi leverera ClearOnes nya takmikrofon

Array Analog-X är den senaste modellen takmikrofon från ClearOne. Mikrofonen har 360-graders täckning och 100-procentig blockering av radiofrekvensrelaterade ljud och andra störningar.

I kapseln sitter det totalt tre stycken mikrofonkapslar vilket både ger en bra ljudupptagningsförmåga och en diskret design. Array Analog-X finns i både vitt och svart för att kunna integreras väl i omgivningen och fungerar både till Clearones ljud DSP såväl som andra tredjeparts.

WolfVision Cynap - ny uppdatering

Cynap firmware version 1.24 är den nyaste uppdateringen till Wolfvisions Cynap.

En nyhet i v.1.24 är att det nu är möjligt att ansluta en USB-högtalare till ljudutgången. Uppdateringen är enbart tillgänglig för uppladdning från Wolfvisions webbplats och du hittar den här.

Vaddio lanserar en extender för USB 3.0

USB 3.0/3.1 med över tre meter kablage?
Inga problem längre tack vare Vaddios nylanserade USB-extender.

Vaddios nya extender säljs i kit med sändare och mottagare och skickar signalen över en standard CAT-kabel. Dessutom har den inbyggd USB-hubb med totalt 4 USB-anslutningar.

Missade du vårt Teknikevent?

Du kan vara lugn - vi har börjat lägga upp seminarierna och en trailer från eventet på vår youtube-kanal så att alla ska kunna ta del av dem!

Vi spelade in totalt 13 seminarier och kommer släppa dem allt eftersom under hösten. Redan nu kan du titta på när Stijn Ooms från Crestron föreläser om den stora förändringen inom AV eller Glenn Mattsing som berättar om sin spännande rodd runt Svalbard.

Titta själv och begrunda, eller varför inte samla kollegorna och titta tillsammans på lunchen och diskutera efteråt? Vi tror att delad kunskap alltid är den bästa och vi och är glada att vårt Teknikevent kan leva vidare på det här sättet!