Hantera dina AV över IP-system med Crestron DigitalMedia XiO Director

Crestron DigitalMedia XiO Director är en virtuell matris som tillför funktioner för att konfigurera, hantera och kontrollera NVX-enheter i ett traditionellt nätverk.
NVX encoder/decoders är Crestrons skalbara lösning för att distribuera video i Ultra HD över ett IP nätverk.

XiO Director upptäcker automatiskt varje NVX-enhet på nätverket och skapar en virtuell matris som hanterar streamingflödet mellan dem. Du får alltså en virtuell funktionalitet som liknar en traditionell DigitalMedia matris som hanterar strömmad media i ett rum, byggnad eller t.ex. ett campusområde.

Den finns i tre modeller med stöd för upp till 80, 160 eller obegränsat antal NVX-enheter.

Läs mer om DigitalMedia XiO Director

MPC3-201 - Ny kontrollpanel med inbyggd serie 3 processor

MPC3-201 är en liten och enkel kontrollpanel med programmerbara funktioner som är en perfekt lösning för det mindre mötesrummet eller skolor. Kontrollpanelen har en modern design med tio kapacitiva knappar: sex programmerbara och fyra statiska knappar (On/off, mute och volym +/-).

Vid behov kan märkningen på de konfigurerbara knapparna enkelt bytas ut med hjälp av de medföljande ikonbrickorna. Knapparna har ett vitt bakgrundsljus när de är inaktiva och kan lysa blått när funktionen är aktiv.

Kontrollpanelen har en inbyggd rörelsesensor som automatiskt tänder belysningen på knapparna vid rörelse. PoE för stömmatning, kommunikation och passform för europeisk väggdosa.

Läs mer om MPC3-201

Ny produkt för active learning spaces från WolfVision - Cynap core

Cynap Core från Wolfvision är en ny kollaborationsprodukt för moderna möten och presentationer i lärande miljöer. Den har ett flertal flexibla funktioner så som t.ex:

BYOD – Trådlös uppkoppling helt utan dongel, adapter eller app. Cynap Core stödjer alla iOS, Android, Windows och Mac enheter.
Annotering – Markera, rita direkt på din touchpanel eller trådlösa touchenhet
Whiteboard – Skriv, rita direkt på din touchpanel eller trådlösa touchenhet
Mediaplayer – Hämta dina dokument eller filer direkt från en cloud-tjänst eller andra nätverksplatser utan behov av en dator. Cynap Core hanterar även filer via USB.

Cynap Core ger tillsammans med Cynap även möjlighet att bygga upp active learning spaces som ger deltagare möjlighet att arbeta i samma eller olika dokument digitalt och skapar nya möjligheter för ett effektivt lärande i klassrum, mötesrum och huddle room.

Läs mer om Cynap Core

ClearOnes nya takmikrofon med 360 graders ljudupptagning

Ceiling Microphone Array Analog-X är en elegant och diskret takmikrofon som tack vare konstruktionen med tre element ger dig 360 graders ljudupptagning. Elementen är även numrerade för enkel identifiering vid konfiguration av DSP.

Ceiling Microphone Array Analog-X är en flexibel och lättanvänd mikrofon med 100% skydd mot RF och andra störningar. Mikrofonen är optimerad för talförståelse och det går att seriekoppla upp till 4 mikrofoner som ger dig 12 kanaler i ett kombinerat system.

Mikrofonen är justerbar för önskad höjd och finns i både svart och vitt utförande. För ökad tydlighet så har den en LED-indikator som visar när mikrofonen är aktiv. Ceiling Microphone Array Analog-X fungerar till alla DSP mixar, även tredjeparts enheter.

Leverans kommer kunna ske senare i vår.

Läs mer om Ceiling microphone array analog-X

Nu finns SMS populära FUNC-produkter även i vitt!

SMS Func-modeller är stabila stativ som klarar av både stora displayer och touchskärmar. Stativen inkluderar en förvaringslåda lämplig att förvara mini PC, codec eller laptop i. Lådan är lättåtkomlig från framsidan och kan låsas med hänglås.

Följande Func-modeller finns nu i vitt utförande: Func Mobile
Func Mobile Motorized White
Func Wall/Floor Motorized White

Läs mer om våra SMS Func-modeller

Ny säljare inom Digital Signage

Vi välkomnar Lukas Brehmer till oss, en värmlandspojk från grunden men som numer är bosatt i Stockholm. Lukas har arbetat med försäljning inom TV- och IT-branschen de senaste 10 åren. Han kommer senast från HOIST GROUP där han arbetade som teknisk säljare och sålde IT-tjänster och produkter till hotell- och konferensanläggningar, Digital Signage och supporttjänster. Lukas kommer vara baserad på Stockholmskontoret och arbeta med Digital Signage för att hjälpa våra kunder att sprida målgruppsanpassad information via digitala informationsskärmar i offentliga miljöer så som butiker, hotell och konferensanläggningar. Är du nyfiken på Digital Signage så är du varmt välkommen att kontakta Lukas!