Kostnadseffektiv förlängning av HDMI med Crestron DM Lite

Crestrons DM Lite-produkter är baserade på HDBaseT-Lite tekniken som är en enkel och mångsidig lösning för förlängning av ljud- och bildsignaler och i vissa modeller även IR och RS232 över en enda CAT5e-kabel.

Den nya produktfamiljen DM Lite innehåller flera olika typer av sändare och mottagare som kan kombineras fritt med varandra (ej kompatibelt med DM och andra HDBaseT-lösningar). De olika produkterna från DM Lite finns för olika montagesätt, fristående eller för infällnad för att täcka de behov som finns.

Beroende på upplösning kan signalen skickas olika långt:
4K och UHD upp till 40m,
Full HD 1080p, WUXGA och 2K upp till 70 m.

DM Lite-produkterna är även kompatibla med de tidigare TX- och RX-produkterna från HD-MD-300/400-serien. Dessa kommer inom kort även att börja säljas separat för ännu större variation och lönsamhet.

Läs mer om Crestron DM Lite-produkter

Flexibelt och trådlöst mikrofonsystem från Sennheiser

Sennheiser har lanserat en ny produkt till sin XS Wireless 1-serie - XSW 1 DUAL, ett lättanvänt allt-i-ett trådlöst mikrofonsystem för konferenser, uppträdanden eller presentationer som kräver en enkel hantering och grym ljudkvalité!

I mikrofonsystemet ingår en 2-kanalsmottagare (som även kan köpas separat) och två trådlösa mikrofoner med integrerade antenner och Sennheisers välkända mikrofonkapsel (e825- eller e835) som ger en kristallklar röstreproduktion och som samtidigt eliminerar oönskat omgivningsbrus.

XSW 1 DUAL har en automatisk frekvenshantering och synkronisering via fjärrkanal för enkel programmering samt valbara UHF-frekvenser med stor bandbredd.

Mottagaren har upp till tio kompatibla, förinställda kanaler i åtta frekvensområden samt balanserade XLR- och obalanserade 1/4-tums teleplugg ljudutgångar.

Läs mer om XSW 1 DUAL

Lär dig mer om Digital Signage i Malmö och Göteborg den 29-30 maj

Under dagen kommer du få en inblick i hur SpinetiX arbetar, deras produktsortimentet och unika partnerprogram Channel Partner Program. Det kommer även bli en genomgång av deras mjukvara Elementi för att se hur du enkelt kan skapa och sprida målgruppsanpassad information via digitala informationsskärmar i offentliga miljöer så som butiker, hotell och konferensanläggningar.

Efter kursen har du möjlighet att bli auktoriserad återförsäljare av SpinetiX!

Utbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika under dagen. Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan idag!

Digital Signage är ett kraftfullt verktyg för företag oavsett storlek för att lyfta fram relevant digitalt innehåll och data för att öka både försäljning, effektivitet och produktivitet.

I SpinetiX mjukvara Elementi finns det 250 integrerade widgets som är designade för att fungera tillsammans med dina Google och Microsoft applikationer.

SpinetiX widgets är anpassade och utformade för att underlätta skapandet av ett professionellt innehåll som t.ex. digitala menyer på restauranger eller välkomstskärmar i mötesrum och receptioner.

Upptäck hur du kan använda SpinetiX widgets på bästa sätt - Möjligheterna är oändliga!

Lär dig mer om SpinetiX widgets

Kampanjpriser på displayer för konferens- och mötesrum - Samsungs QBH-serie

QBH-seriens displayer har en fantastisk bildkvalité (Ultra HD) som ger skarpa detaljer och klarhet i bilderna, en ljusstyrka på (300 nits) och har en låg energiförbrukning.

Den smidiga och lätta designen på displayerna gör att installationen går på ett kick. De har dessutom gott om anslutningsmöjligheter så som två HDMI 2.0, DP och DVI-D portar.

Displayerna har en inbyggd signageplattform och mediaspelare (SSSP5) och en integrerad TIZEN 3.0 spelare med HTML5 stöd vilket gör att de även kan användas som informationsskärmar utan behov av en extern mediaspelare i offentliga miljöer så som t.ex. mötesrum, butiker och hotell. Displayen kan styras och kontrolleras via RS232 och LAN.

Displayerna finns i två storlekar:
65” - LH65QBHPLGC/EN
75” - LH75QBHPLGC/EN

Kampanjen gäller tom. den 31 maj 2018. Logga in på vår hemsida för att se aktuella priser. Beställningar kan som vanligt göras via vår webshop, alternativt kontakta någon av våra säljare eller maila in din order.

Viktig information angående ny lag - Dataskyddsförordningen (GDPR)

Från och med den 25 maj 2018 träder en ny lag i kraft, Dataskyddsförordningen (GDPR) som kommer vara verksam för alla företag och organisationer i EU:s medlemsländer. Den nya lagen ersätter den befintliga Personuppgiftslagen (PUL) och kommer innebära en del förändringar för oss företag som behandlar personuppgifter och dig som kund. En behandling av personuppgifter är all information som är kopplad till en identifierbar person så som t.ex. namn, foto, adress, e-postadress och telefonnummer.

I enlighet med den nya lagen har vi uppdaterat vår integritetspolicy som beskriver dina rättigheter, vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, hur vi använder, skyddar och sparar dem och hur du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Läs vår integritetspolicy