Crestrons TSW-760/1060 touchpaneler - nu som rumsbokningspaneler

Med Crestrons senaste mjukvaruuppdatering kan du nu använda TSW-760/1060 som bokningspaneler – nu med direktkoppling mot Exchange eller Office 365 Exchange.

Få en synlig indikering om mötesrummets status på avstånd genom att ansluta någon av Crestrons digitala korridorskyltar till bokningspanelen utan behov av programmering. Enklare kan det inte bli!

Det går även att ansluta via Crestrons bussystem, Cresnet, för att kunna styra korridorskylten till att nyttja andra färger än rött och grönt. Skyltarna finns i två modeller, SSW (väggfäste) och SSC (takfäste). För enkel identifiering av rummet finns det möjlighet att gravera in önskad text på skylten.

Läs mer om Crestrons TSW-760/1060 touchpaneler

Effektivisera era möten med Samsung Flip

Samsung Flip är en ny interaktiv 55” display i UHD-format med inbyggd whiteboard-funktion skapad för att bidra till ett mer produktivt och kreativt samarbete i t.ex. skolor och mötesrum. Upp till 4 personer kan göra noteringar samtidigt direkt på skärmen genom att använda den medföljande pennan eller pekfingret. När mötet är över kan innehållet och noteringarna sparas i skärmens inbyggda minne (8GB), på en nätverksserver, sparas ner till ett USB eller dela dem på olika digitala kanaler.

Funktionen Touch Out Control gör det möjligt för användare att ansluta sina personliga enheter till Samsung Flip för att presentera i realtid. Direkta ändringar som görs på skärmen skickas sedan automatiskt till användarens personliga enhet och tvärtom.

Samsung Flip har en användarvänlig och intuitiv meny som underlättar navigering och ger snabb åtkomst till olika funktioner. Den har dessutom flexibla anslutningsmöjligheter: HDMI, Windows10 (Miracast) eller spegla dina Samsung enheter genom att koppla upp dig via NFC. InGlass-tekniken säkerställer en direkt respons på skärmen och garanterar att du får samma känsla som att skriva eller rita direkt på ett papper. Inbyggda sensorer aktiverar displayen när en person närmar sig, tar upp pennan eller växlar mellan landskap- och porträttläge.

Som tillbehör finns det ett ergonomiskt rullstativ som är roterbart där displayen kan visas i både landskap- och porträttläge och har en lutning på 4,5 grader.

Se här hur du kan arbeta med Samsung Flip

Skapa en sladdfri mötesmiljö med Sennheiser Speechline Ceiling Mic

Speechline Ceiling Mic är en takmikrofon som ger en direkt respons och ett naturligt ljud vid telefon- och videokonferenser eller större presentationer i ett konferensrum. Mikrofonen har en ljudupptagning på upp till 60 m² och en innovativ mikrofonteknik som automatiskt fokuserar på personen som presenterar vilket gör att denne kan röra sig fritt i rummet utan att ge avkall på ljudupptagningen.

Tack vare konstruktionen på Speechline Ceiling Mic och den inbyggda DSP-tekniken så behöver man inte ta hänsyn till mikrofonens placering vid installation av högtalarna.
Mikrofonen kan installeras i alla typer av tak och i större konferensrum kan systemet enkelt utökas med extra takmikrofoner.

Läs mer om Speechline Ceiling Mic

Rekordsnabb installation med Chiefs nya displaystativ PRSU

PRSU är ett portabelt displaystativ med en robust design som är konstruerad för rental och staging marknaden.
Inga verktyg krävs för att montera ihop stativet och installationen tar bara några minuter att sätta ihop, även vid första gången.
Med andra ord ett perfekt stativ för mässor och event!

Stativet har en integrerad kabelkanal och displayen kan monteras i både landskap- och porträttläge.
Stativet klarar av en vikt på upp till 90 kg och har en höjdjusteringsmöjlighet på 114-183 cm.
VESA hålbild upp till 800x500 vilket gör att väldigt stora skärmar kan monteras på stativet.

Läs mer om PRSU

Glöm inte att kolla våra realistor – upp till 80 % rabatt!

På våra realistor kan ni hitta produkter till kraftigt reducerade priser, vilket kan bero på olika anledningar: Produkten kan vara utgående, ha använts som demoprodukt eller ha en skadad förpackning. Produkterna är noga kontrollerade och är i felfritt skick.

Se våra nedsatta produkter