Nya HDMI-växlar från Crestron

Crestrons nya DM Lite HDMI-växlar levererar enkla och kostnadseffektiva högupplösta AV-presentationslösningar för lärosalar och mötesrum. Det nya kitet består av sändare och mottagare med totalt 2 stycken HDMI-ingångar. HD-MD-200 har inbyggd scaler i mottagaren och automatiserat styrsystem för på-, och avslagning av skärm och projektor.

Läs mer om HD-MD-200 här

Projektor med power från Panasonic

Panasonics kraftpaket PT-RZ120 med hela 12 000 ANSI skapar nu en komplett produktserie av ljusstarka projektorer med 1-chip DLP-teknik. Modellserien börjar med PT-RZ660 på 6200 ANSI och når hela vägen till PT-RZ120 med hela 12 500 ANSI. Till projektorerna i produktserien finns ett brett sortiment av olika tillvalslinser och andra tillbehör. PT-RZ120 finns för leverans omgående och lämpar sig bra för rental och mellanstora hörsalar. - 12 500 lumen (center) - Underhållsfri i upp till 20 000 timmar - DLP-teknik som ger kontinuerlig färgupplevelse över tid.

1-chip DLP-sortimentet

Flexibla displayramar från Chief

Chiefs nya väggmonterade displayramar erbjuder ännu mer flexibilitet till digital signage-marknaden!

Den tidlösa designen gör att de passar i stort sett i alla omgivningar och tack vare det justerbara djupet kan man använda en rad olika skärmar utan att behöva ta hänsyn till tjocklek.

Vändbara gångjärn hjälper till att undvika installations- och servicestörningar och den exklusiva men stilrena designen håller skärmen monterad i ramen när den öppnas, vilket underlättar service och underhåll avsevärt. Displayramarna finns i både svart och vitt samt i 49”, 50” och 55”.

Se en demonstration här

SpinetiX effektfulla Elementi

SpinetiX Elementi säkerställer att du kan leverera effektfullt innehåll på vilken display som helst, mjukvaran är extremt lättanvänd utan att tumma på kapaciteten!

Med Elementi kan du skapa högkvalitativt innehåll till videoväggar, interaktiva självbetjäningsstationer och även live streaming-video.

Drygt 30 inbyggda sociala medie-ikoner säkerställer att kommunikationen är enkel och tydlig och något som publiken känner igen, var de än befinner sig. Elementi finns i 20 valbara språk och kan verkligen förändra sättet dina kunder kommunicerar på, till det bättre!

Här kan du beställa Elementi

Strömförsörjningsenheter som förenklar

Med strömförsörjningsenheterna i PD-DC-serien slipper du stökiga installationer med flera olika nätadaptrar - ersätt alla externa trafos med en enda strömförsörjningsenhet från Middle Atlantic. I produktserien finns för tillfället fyra olika modeller som vardera levererar 5-24 volt och 2-300 watt beroende på modell.

Träffa oss på ISE 2019

Den 5-8 februari är det dags för en av årets största händelser, ISE-mässan i Amsterdam!

2019 års upplaga kommer bli den största någonsin med 1300 utställare och över 80 000 besökare. För att säkerställa att du inte missar någon spännande nyhet så finns våra säljare och produktspecialister på plats hela veckan.

Anmäl här vilka leverantörer du främst är intresserad av samt vilken dag det passar bäst för dig att ta en rundtur, så återkommer en av våra säljare för att boka in möte.

Karta över mässan