Presentera trådlöst och säkert
- inga problem med Crestron AirMedia 2.0!

Nu lanseras Crestron AirMedia 2.0-plattform! AM-300 är först ut. En produkt som i sitt slimmade format kan monteras bakom rummets display. AM-300 är den första i fristående AirMedia som dessutom har traditionella bildingångar för såväl HDMI samt HDBaseT. Det gör att du kan presentera bild trådlöst, via en HDBaseT-sändare under t.ex. ett bord eller via ett HDMI-uttag bredvid skärmen.

Den nya AirMedia har ytterligare två funktioner som ligger rätt i tiden. Autostart av display/projektor när du ansluter dig trådlöst eller via HDMI-kabeln. Dessutom går det att ansluta AM-300 direkt mot Microsoft Exchange för att se rumsbokningsinformation inne i rummet.

Det går även att skapa en egen välkomstlayout för att t.ex. visa användarna hur de ansluter samt lägga in företagets eller organisationens logotyp.

Det är den enda trådlösa presentationslösningen för företag som kan erbjuda nätverkssäkerhet, molnbaserad distribution och hantering samt iOS-spegling. Airmedia tillämpar standarder så som 802.1x och AES-kryptering. Din trådlösa uppkoppling sker med hjälp av antingen en körbar fil, installerad programvara eller Airplay för Mac/iOS-enheter.

Under sommaren kommer även en mindre AM-200 finnas för leverans. Den har samma funktioner utöver att HDBaseT saknas. Den kan även PoE-matas som en klar fördel.

Läs mer om Crestrons AM-300

Nya monteringsmöjligheter för Crestrons touchpaneler TSW-760/1060

Crestron har ett nytt väggfäste till touchpanelerna TSW-760 och TSW-1060 Multi-Surface Mount Kit som går att installera på en mängd olika släta ytor. Vad sägs om t.ex. glas, marmor, träpanel eller gips?

Installationen kan ske helt utan skruvar och monteras då med medföljande monteringskit. Fästet är vinklat 20 grader uppåt för att kunna monteras på en lägre höjd, t.ex. i en miljö med krav på handikappanpassning.

Multi Surface Mount Kit kan med fördel placeras utanför mötesrummen då Crestrons senaste mjukvaruuppdatering gör att du kan använda TSW-760/1060 som bokningspaneler – nu med direktkoppling mot Exchange eller Office 365 Exchange.Fästet finns i både vitt och svart.

Läs mer om Multi-Surface Mount Kit

The Director M4840 från AudioControl

The Director M4840 är en kompakt 8-kanals matrisförstärkare med en kraftfull DSP som inkluderar EQ, delay, crossover och volymhantering samt inbyggda högtalarprofiler, som alla konfigureras enkelt via ett webbgränssnitt.

M4840 är endast 2 rackenheter hög och har 4 analoga ingångar, 4 optiska Toslink-ingångar, 4 digitala S/PDIF samt loop through utgångar för alla ingångar och 8 förstärkta utgångar. Den kan leverera hela 100 watt vid 8 ohm och 200 watt vid 4 ohm per kanal samt 400 watt vid 8 ohms bryggkoppling. Tack vare utgångarna kan man dessutom koppla ihop flera M4840 till en större matrix.

The Director M4840 är den ultimata lösningen för multirumljud och garanterar en fantastisk ljudupplevelse!

Läs mer om M4840

Missa inte Ljud, Ljus och Bild mässan

Vi ställer ut på LLB-mässan i Stockholm den 24-26 april tillsammans med Panasonic. Träffa oss i monter B03:10 där vi kommer visa produkter och lösningar för telefon- och videokonferens, rumsbokning, streaming och digital signage.

- Crestron NVX som är den enda säkra nätverkslösningen på marknaden som kan leverera streaming mellan sändare och mottagare i 4K60 4:4:4 HDR10 och HDCP 2.2 över 1 Gb Ethernet.

- Våra populära touchpaneler TSW-760/1060 från Crestron som nu även fungerar som rumsbokningspaneler med direktkoppling mot Exchange eller Office 365 Exchange.

- Crestron Mercury som är en unik videokonferens- och högtalartelefon som har både en inbyggd touchpanel, SIP-client, USB-anslutning, rumsbokning, mikrofon och högtalare – allt förpackat i en snygg bordsenhet med en extern webbkamera!

- Med SpinetiX och Digital Signage kan du skapa och sprida målgruppsanpassad information via digitala informationsskärmar i offentliga miljöer så som butiker, hotell och konferensanläggningar.

I vår monter hittar ni även Panasonic som kommer visa sitt breda utbud av integrerade PTZ-kameror och deras plattform LinkRay som använder LED-ljuskällor för att överföra innehåll från digitala skärmar eller reklamskyltar till besökares mobila enheter via särskilda ID-koder. Utöver produktvisningar kommer de även bjuda på en imponerande ljusshow skapad av avancerad laserteknik och en kupolprojektion med deras nya laserprojektor PT-RQ22 med 20 000 lumen som kan monteras i valfri vinkel utan att förvränga bilden vilket är perfekt i trånga utrymmen så som utställningar och gallerier.

Registrera dig med koden panasonic18 för att få fri entré till mässan.

Vitalis-mässan - Nordens ledande eHälsomöte

Den 24-26 april är det dags för Nordens ledande och största mötesplats inom eHälsa, Vitalis-mässan på Svenska Mässan i Göteborg.

Vi kommer finnas på plats tillsammans med AMAB i monter B04:21 och visa deras digitala plattform Hospital DMD som underlättar vårdarbetet för personalen samtidigt som den gör sjukhusvistelsen trevligare för patienten.
Med en och samma plattform för samtliga skärmar i sjukhusmiljön kan du kommunicera rätt budskap eller funktion till rätt plats på rätt tid.

Med koden vsf3j2 så får du gratis inträde till mässan. Registrera dig här.

Fynda på vår realista!

Här kan ni hitta produkter till kraftigt reducerade priser. Vi fyller på med produkter löpande och bland annat kan du nu hitta projektorer från Barco och Projectiondesign med 50-82% rabatt.

Prissänkningen kan bero på olika anledningar; produkten kan vara utgående, ha använts som demoprodukt eller ha en skadad förpackning. Demoprodukterna är självklart testade, ring eller maila för att få information om produkterna.

Gå till vår realista