Nytt världsunikt table top conference system - Mercury!

Crestron Mercury är en unik och komplett videokonferens- och högtalartelefon med både touchpanel, kamera, inbyggd SIP client, USB-anslutning, rumsbokning, mikrofon och högtalare - allt förpackat i en snygg bordsenhet!

Den är perfekt för konferens- och mötesrummet där flera kan delta i mötet och dela innehåll oavsett vart de befinner sig! Koppla upp Skype for Business, eller andra alternativ, och anslut din dator till Mercury så är det bara att starta video- eller telefonkonferensen. Den inbyggda mikrofonen har dessutom en ljudupptagning på 360 grader som fångar upp ljudet oavsett hur många personer som finns i rummet. Det går även att ansluta en mobil trådlöst via Bluetooth för att ta emot och ringa samtal.

Förutom en attraktiv 7” touchpanel har den dubbla LAN-portar, HDMI- ingång för full HD videokällor (1080p60) och HDMI-utgång.
Mercury har även en inbyggd AirMedia som gör det enkelt för deltagarna att samarbeta med varandra genom att de trådlöst kan ansluta sina mobila enheter till skärmen i rummet och påbörja sin presentation. AirMedia kan hantera och visa Microsoft Office-dokument, PDF-filer, bilder och filmer från de anslutna enheterna.
Mercury har även en inbyggd rörelsedetektor som känner av när någon kommer in i rummet och startar då t.ex. automatiskt displayen!

Mercury finns för leverans senare i vår.

Läs mer om Mercury

Världens första 4K60 4:4:4: HDR-lösning som kan överföras via 1Gb ethernet

DM-NVX-350 är en encoder/decoder som ingår i Crestrons nya NVX-serie som är den enda 4K/60 4:4:4: HDR-lösningen som kan överföras via 1 Gb ethernet!

Det gör den extremt skalbar, från en enkel punkt-till-punkt installation, till tusentals enheter helt utan fördröjning tack vare Crestrons patentsökta teknik som kodar, avkodar och skalar bilden samtidigt vilket minskar fördröjningen som uppkommer när man överför video över nätverket.

Den stödjer de senaste videoformaten som 4K/60 med färgrymd 4:4:4 och HDR, den har fullt stöd för HDCP 2.2 och de senaste säkerhetsprotokollen så att du kan känna dig trygg med att ditt innehåll distribueras säkert på nätverket.

DM-NVX-350 är flexibel och kan kombineras med redan befintliga nätverksprodukter för att leverera innehåll till displayer och projektorer.
Den har RJ45 anslutning som standard och kan stödja fiber med en SFP-modul. (köpes separat.) Konfigurering och hantering av hela systemet kan enkelt göras direkt från en webbsida.

NVX-serien finns för leverans senare i vår.

Läs mer om NVX- serien

Nya medlemmar i DigitalMedia-serien med stöd för 4K/60

Nu finns det två nya medlemmar i DMPS3-serien, DMPS3-4K-200-C och DMPS3-4K-300-C, som precis som sina föregångare har ett inbyggt 3-serie kontrollsystem för att leverera en oöverträffad prestanda!

De har dessutom upp- och nedskalning för 4K/60, fullt stöd för HDCP 2.2, dubbla LAN-portar för största flexibilitet och PoDM+ för strömförsörjning av RMC-rumsboxar med PoE+, allt förpackat i en enda 19” rackenhet.

Enheterna är designade för att uppfylla deltagarnas behov i mötes- eller konferensrummet. Förutom en inbyggd Audio DSP och 6-kanals mikrofonmixer så har de en förstärkare med valbar ljudutgång: lågnivå, 4/8ohm eller 70/100V för att du ska få ut bästa möjliga ljud.

- DMPS3-4K-200-C har 6 HDMI- och 1 HDBaseT-ingångar, 1 HDMI- och 1 HDBaseT-utgångar
- DMPS3-4K-300-C har 6 HDMI- och 2 HDBaseT-ingångar, 2 HDMI- och 2 HDBaseT-utgångar
På alla HDMI-utgångar sitter dessutom en 4K scaler för största flexibilitet!

Genom att koppla in en AirMedia i någon av HDMI-utgångarna kan deltagarna ansluta sina mobila enheter trådlöst och direkt påbörja sin presentation.
Tack vare Crestrons inbyggda och unika .AV Framework-teknik är installation och driftsättning nu enklare än någonsin och installatörer kan få igång ett komplett system helt utan programmering!

Läs mer om DMPS3-serien

Passa på! Erbjudande på de nya modellerna i DMPS3-serien

När du köper en Crestron DMPS3-4K-200-C eller DMPS3-4K-300-C får du en HD-SCALER-VGA-E per enhet du köper. HD-SCALER-VGA-E är en scaler med VGA, RGB eller komponentvideo in, HDMI ut och analogt ljud in och ut. - Det har aldrig varit enklare att uppgradera en befintlig HD-lösning till 4K!

Ange artikelnummer PROMO-DMPS3-4K-200-C eller PROMO-DMPS3-4K-300-C när du lägger en beställning via vår webbshop. Erbjudandet gäller tom. 30 juni 2017.

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:
- Samsung LFD
- Samsung Hotell TV

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.Glöm inte att kolla in våra realistor - upp till 80% rabatt!