Crestrons senaste 21,5" touchdisplay

TSD-2220 är designad för att användas tillsammans med ett grafiskt interface för touchpaneler exempelvis DGE-100 eller DM-DGE-200-C för att skapa en styrpanel med snygga och intuitiva gränssnitt som förenklar styrning av t.ex. ljud, bild, belysning och ventilation. Den kan även användas som en high definition display för en TV eller dator.

Crestrons senaste 21,5" touchdisplay TSD-2220 är designad för att användas tillsammans med ett grafiskt interface för touchpaneler exempelvis DGE-100 eller DM-DGE-200-C för att skapa en styrpanel med snygga och intuitiva gränssnitt som förenklar styrning av t.ex. ljud, bild, belysning och ventilation. Den kan även användas som en high definition display för en TV eller dator. Displayen är 21,5" (1920x1080) och stödjer upplösningar upp till 4K60 UHD via en HDMI-ingång, är kompatibel med HDCP 2.2 och har inbyggd 4K UHD nedskalning och stereohögtalare. TSD-2220 är dessutom IP65-klassad så den kan monteras i miljöer där det kan förekomma fukt som t.ex. i en relaxavdelning.

Med en visningsvinkel på 178 grader och Full HD upplösning kan åskådaren tydligt se innehållet oavsett vart de befinner sig i rummet.
Installationen kan ske via ett flertal olika VESA-kompatibla monteringslösningar så som bordstativ, vägg- och vridbara fästen. Det finns även en inbyggd väggmonteringslösning från Wall-Smart.

Mångsidig portabel LCD-projektor med WUXGA-upplösning

Med PT-VZ470 kan du förvänta dig riktigt klara och detaljrika bilder även i ljusstarka rum, detta tack vare det höga kontrastförhållandet på 10 000:1, en ljusstyrka på 4400 lm och Panasonics Daylight View Basic-teknik.

PT-VZ470 är konstruerad för att klara av en underhållsfri drift i upp till 7000 timmar när den är inställd på Eco-läge. Dessutom är den väldigt tyst i drift och producerar knappt 29 dB i samma läge vilket gör att din publik slipper störas av onödigt ljud.
Serien har en vertikal linsskiftfunktion som gör att du kan flytta bilden upp eller ner utan att förvränga den. Det är speciellt användbart för snabba bildkorrigeringar i bärbara applikationer.

Oavsett om du planerar att installera din PT-VZ470 i taket eller ta med dig till ett möte, ingår ett generöst urval av ingångsterminaler för att ansluta en mängd olika källenheter. Dessa inkluderar två HDMI-terminaler och två RGB D-sub-portar för PC.

Läs mer om PT-VZ470

Snabbare displayservice från Panasonic

Panasonic har uppgraderat sin garanti "Return to Base Warranty" till "Advanced Swap Warranty" på hela sitt professionella displaysortiment. Den nya garantin gäller produkter som är köpta från och med februari 2017. I bifogad lista kan du se vilka modeller som täcks av garantin.

Den nya garantin erbjuder en utbytesenhet som ersätter den trasiga enheten inom några arbetsdagar istället för att du ska behöva skicka in den för reparation.
Detta för att undvika ett tekniskt avbrott som uppstår när man behöver skicka in en produkt på service. Det kommer fortfarande finnas möjlighet att skicka in sin enhet för reparation för de som vill.

För att kunna nyttja garantin som är giltig i 3 år från det datum du köpte produkten, så måste du registrera din enhet och skicka in en reparationsorder via e-post.

Läs mer om Panasonics garantivillkor

Få den ultimata bioupplevelsen med AudioControls Concert AVR-7

Med över 30 års erfarenhet i branschen och många fina utmärkelser genom åren levererar AudioControls nya Concert AVR-7 bildupplevelser och njutningsfullt ljud för riktiga film- och musikälskare!

Concert AVR-7 är en kraftfull förstärkare som agerar både hjärta och hjärna i din hemmabio. Bakom den stilrena designen hittar du det senaste inom 4K med stöd för Dolby Atmos och DTS:X.
Tack vare Dirac Live med sin avancerade rumskalibrering får du enkelt ut bästa möjliga ljud ur ditt system så upplevelsen blir maximal!

Förstärkaren är utrustad med 7x HDMI ingångar, 3x HDMI utgångar (med matris-funktion, HDMI 1 och 2 är speglade och HDMI 3 är en egen zon), 12 ljudingångar (6 analoga RCA och 6 digitala) och en USB ingång. Förstärkaren styrs via RS232, nätverk/IP eller den tillhörande fjärrkontrollen.
AudioControl har även en unik 5 års garanti på alla sina produkter.

Här kan du läsa ett test på Concert AVR-7 som har gjorts av Hemmabiotidningen.

Läs mer om Concert AVR-7

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:
- Future Automation
- Liberty Adapterringar
- Muxlab - Panasonic Broadcast
- Panasonic Display
- Samsung Hotell TV
- Samsung LFD
- Stealth Acoustics
- Vaddio

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.Glöm inte att kolla in våra realistor - upp till 80% rabatt!