Manuellt justerbara fästen från Chief

Chiefs serie Fusion Dynamic Height Adjustable Mounts ger en enkel och flexibel justeringslösning som garanterar en perfekt höjd i alla lägen! Fästena har en robust konstruktion som ger extra stabilitet för t.ex. interaktiva displayer som blir allt vanligare i bland annat klass- och mötesrum.

Fusion Dynamic Height Adjustable Mounts kräver varken verktyg eller ström utan kan enkelt flyttas upp till 400 mm vertikalt med endast en fingerrörelse. Fästet finns i tre utföranden: Väggfäste, golvstativ och rullstativ.

Golv- och rullstativen är särskilt användbara för tillämpningar där väggkonstruktionen inte kan bära vikten och samtliga fästen är UL-certifierade för att garantera en säker monteringslösning.
Det finns även ett fack för förvaring av processorer, kablage och annan utrustning som döljs av en lucka med magnetfästen.

Se en video om Dynamic Height Adjustable

Smarta bordslösningar från Bachmann

Tycker du att det är svårt att välja kablar och uttag till olika projekt? Då har vi lösningen för dig!

Vi har skapat tre baspaket med kompletta bordsbrunnar från Bachmann med olika konfigureringar av uttag (VGA, ljud, HDMI, USB m.m.) som underlättar kabelhanteringen så att deltagarna i rummet kan koncentrera sig på det viktiga - presentationen!

- BAC-SPELR-01
- BAC-SPELR-02
- BAC-SPELR-03

Bordsbrunnen har en given plats på konferens-, mötes- eller skrivbordet och för att undvika kabeltrassel och få ett rent och stilrent intryck finns det ett kabeldike i varje paketlösning som samlar upp kablarna på bordets undersida.

Se våra paketlösningar från Bachmann

Vår populära adapterring finns nu med USB typ C!

Ett ökat användande av mobila enheter vid presentationer är en av anledningarna till att Liberty skapade sina populära adapterringar.

Det är en enkel och smidig lösning som finns i flera olika utföranden för att omvandla HDMI till de mest vanliga formaten.

Samtliga adaptrar sitter ihop med en tunn vajer som enkelt kan monteras och låsas fast direkt på HDMI-kabeln.

Nu har vi även fått in adapterringen som USB Typ C!

- DL-AR1902
- DL-AR1906
- DL-AR1909

För de som redan har en adapterring så går det även att komplettera dessa med en USB Typ C adapter.

Se Libertys adapterringar

Vi vill träffa dig i Amsterdam!

Med bara en dryg månad kvar till årets viktigaste mässa, ISE i Amsterdam, vill vi passa på att påminna dig om att du fortfarande har chansen att boka in ett möte med någon av våra säljare för att få en privat guidad tur där du själv väljer vilka leverantörer och produkter som du vill se och veta mer om!

ISE-mässan har flera mässhallar, så för att göra det enkelt för dig har vi gjort en karta över våra leverantörer som ställer ut på mässan som du kan skriva ut och ta med dig.

Har du inte redan anmält dig till ISE så kan du göra det här. Använd koden 706857 för att få gratis inträde.

Anmäl dig till våra guidade turer

Lär dig mer om Crestron och programmering

Vi började det nya året med att lägga upp nya datum för våra populära Crestron programmeringskurser som vi erbjuder våra återförsäljare under våren:

- CTI-SG - Smart Graphic
- CTI-P101 - Foundations of Crestron Programming
- CTI-P201 - Core System Programming
- CTI-P301 - Advanced Programming Skills
- Certifieringskurs DMC-E-4K

Kurserna är kostnadsfria (förutom DMC-E-4K) och antalet platser är begränsade så boka upp din plats redan nu!

Läs mer om våra Crestronkurser

Stort tack!

Vår kära kollega och delägare i företaget, Anders Weinestedt, har gått i välförtjänt pension.

Efter 35 år i företaget som teknisk säljare och systemdesigner på antenn och kabel-TV sidan kommer han lämna ett stort tomrum hos oss. Anders har en otrolig kunskap och erfarenhet som kommer bli svår att ersätta!

Vi vill tacka Anders för lång och trogen tjänst på Special-Elektronik och hoppas att han kommer ha tid att titta in och säga hej mellan sina många och långa fisketurer framöver!

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:
- Chief
- Samsung LFD
- Kaleidescape

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.Glöm inte att kolla in våra realistor - upp till 80% rabatt!