Panasonic lanserar en 27 000 lumen 4K+ laserprojektor

Panasonics senaste högljusprojektor, PAN-PT-RQ32KEJ är designad för stora scener, evenemang och uthyrning. Det är en 3-Chip DLPTM laserprojektor med 4K+ upplösning och 27 000 lumen ljusstyrka i centrum vid 5120 x 3200.

PAN-PT-RQ32KEJ har stöd för tidigare lanserade linser och flexibla installationsmöjligheter tack vare laserteknologin.

Med en laserljuskälla och en originaldesign med ett värmesäkert fosforhjul upprätthåller den en jämn bildkvalitet, färg och ljusstyrka, vilket är särskilt användbart vid användning av flera projektorer.

Promax nya mätinstrument med WiFi-analysator

Ranger Neo Lite kan utföra mätningar för DVB-T/T2, DVB-C/C2, analog TV och FM radio. Den har dessutom en WiFi-analysator som kan analysera nätverkets prestanda på 2.4 GHz bandet. Störningar är inte ovanliga och de kan komma från t.ex. mikrovågsugnar, trådlösa telefoner och övervakningskameror. Ju mer signalnärvaro, desto skarpare blir spektrumet på skärmen.

RANGER Neo Lite visar praktisk information från accesspunkter så som SSID, RSSI, SNR och säkerhetsinformation. Den visar även antalet accesspunkter per kanal och mer detaljerad information när användaren väljer ett specifikt nätverk. Med hjälp av WiFi-analysatorn går det att optimera förutsättningarna för att det trådlösa nätverket skall fungera utan avbrott för användarna.

Mätinstrumentet har en spektrumanalysator som mäter från 5 MHz till 2,5 GHz - Perfekt för ny bredbands LNB teknik! Wideband LNB med frekvensområde från 290 till 2340 MHz är snart verklighet och då gäller det att ha instrument som klarar av mätningarna, vilket Ranger Neo Lite gör.

Ranger Neo Lite har en ljusstark 7" touchdisplay i färg och funktionen Triple Split Display, knappsats samt en HDMI-utgång och video-ingång.

Läs mer om RANGER Neo Lite

Panasonics bästa professionella display för signage

Panasonic lanserar en ny 55" display, TH-55VF1H, speciellt anpassad för videoväggar där kant-till-kant bredden endast blir 1,8 mm.

VF1H-serien är Panasonics bästa professionella display för digital signage då den har en hög ljusstyrka på 700 cd/m2 och en direktbelyst LED-panel som kan leverera visuella effekter även i starkt belysta miljöer så som i butiker, köpcenter och scenmiljöer. Med en inbyggd mediaspelare behöver du bara ansluta ett USB-minne för att börja spela upp ditt innehåll.

Displayen har Panasonics unika IPS-panel som ger skarpare färger och kontrast även när betraktaren står vid sidan av displayen. Dessutom reducerar bildytans anti-glare behandling reflektioner från artificiell belysning.

Om du bygger en videovägg med 2x2 skärmar så länkar du ihop dessa med en nätverkskabel för att synkronisera uppspelningen och visa innehåll i Ultra HD-upplösning!

Läs mer om TH-55VF1H

Årets produkt - AudioControls multirumsförstärkare M4800

På CES-mässan i januari blev AudioControls M4800 årets produkt i Kategorin ”Förstärkare”. Den bygger på de tidigare produkterna från The Directors-serien, M6400 och M6800, som varit en supersuccé!

M4800 är en kompakt matrisförstärkare med 4 analoga ingångar, 4 digitala ingångar (S/PDIF och Toslink) och 8 förstärkta utgångar med hög effekt på 100 watt per kanal vid 8 ohm, 200 watt per kanal vid 4 ohm och 400 watt vid 8 ohms bryggkoppling.

Med en kraftfull DSP, inbyggd DAC och mängder av inbyggda funktioner fungerar M4800 lika bra som en fristående matrisförstärkare, eller som en del i ett övervakat system från t ex Crestron. Det inbyggda webbgränssnittet gör det enkelt att konfigurera och övervaka enheten. Via ett överskådligt menysystem grupperar du in- och utgångar, ställer EQ kurvor, justerar volym och mycket mer.

M4800 är den ultimata lösningen för multirumljud och garanterar en fantastisk ljudupplevelse! Dessutom täcks den av en 5 års garanti.

Läs mer om M4800

Vi har många vinnare bland oss!

Nu har vi varit tillbaka på kontoret i lite drygt två veckor efter en intensiv men fantastiskt rolig vecka nere på ISE-mässan i Amsterdam. Det har varit många intressanta möten, massor av nya spännande produktlanseringar och vi är otroligt glada över att så många av våra leverantörer kammade hem priser på InAVation Awards och Top New Technology (TNT) Awards som presenterades på mässan!

InAVation Awards

- Technology for digital signage (Display): Panasonic AF1 Serien

- Technology for Smart Buildings: Crestron PinPoint App

Top New Technology (TNT) Awards

Vinnare i kategorin Residential:

- Projector: Barco Loki Cinemascope

- Control and Automation: Crestron TSW-x60 Touchpanel

Vinnare i kategorin Commercial:

- Control: Crestron TSW-x60 Touchpanel

- Digital Signage: Crestron Digital Graphics Engine 200

- Matrix Switches: Crestron 3-Series 4K60 DigitalMedia Presentation Systems

- Mounts or Racks: Chief Fusion Dynamic Height Adjust Mount

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:
- Panasonic Display
- Panasonic Projektor
- Samsung Hotell TV
- Samsung LFD
- Yamaha PA

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.



Glöm inte att kolla in våra realistor - upp till 80% rabatt!