Vi har bytt telefonnummer

Vi har bytt telefonväxel och har därmed fått nytt växelnummer: 054-444 2000.
Under en längre tid framåt kommer du självklart kunna nå oss på vårt tidigare nummer, men vi vill ändå uppmärksamma er på att det är det nya numret som gäller.

Nya kraftfulla DMPS-enheter med inbyggd AirMedia

DMPS3-4K-200/300-C har länge varit Crestrons storsäljande matriser för mötesrum och utbildningslokaler. De utgår nu och ersätts med två nya enheter som är både kraftfullare och med flera nya funktioner - DMSP3-4K-250-C(-Airmedia) och DMPS3-4K-350-C(-Airmedia)

Enheterna kommer som två olika modeller, antingen med en inbyggd AirMedia aktiverad från start eller som option att aktivera med licens i efterhand. De har dessutom en inbyggd streamingmottagare och ett mer kraftfullt slutsteg på 50W istället för tidigare 40W.

DMPS3-4K-250-C och DMPS3-4K-350-C har upp- och nedskalning för 4K/60 och fullt stöd för HDCP 2.2. De har tre LAN-portar där en port är dedikerad för streaming/AirMedia, en är dedikerad för ditt AV-nätverk och den tredje för företaget eller organisationens nätverk. Enheterna har även PoDM+ för strömförsörjning av HDBaseT sändare och mottagare och allt detta är förpackat i en 3HE rackenhet.

Leverans kommer kunna ske i januari och priset kommer var detsamma som på de tidigare enheterna!

Läs mer om de nya DMPS3-4K-enheterna

Nytt slutsteg från Crestron i litet format

AMP-150-100 och AMP-225 är två nya slutsteg med professionell prestanda och modulkonstruktion.

AMP-150-100 har en kanal på 50W i 100V, AMP-225 ger 2x25W i 4/8 ohm och båda kommer med inbyggd nätdel. Slutstegen har en ny kompakt storlek i form av 1/4 rackenhet som går att kombinera tillsammans med tidigare lanserade slutsteg exempelvis ½ rackenheterna AMP-1200 eller AMP-2100 för att få en 19” bred enhet.

Oavsett om du väljer att montera enheterna i ett rack, på en plan yta eller i en hylla så är det enkelt att kombinera flera enheter tillsammans i en enda enhet. Allt som krävs för monteringen kommer med i förpackningen som t.ex. väggfäste och racköron.

Läs mer om Crestrons nya slutsteg

Universalfäste för soundbars från Future Automation

Future Automation USM är ett fäste utformat för att passa mellan skärm och fäste (vägg, golv, tak m.m.) för att kunna montera en soundbar eller centerhögtalare ovan eller under en skärm. Fästet är kompatibelt med alla VESA-fästen och skärmar med max VESA 600 vertikalt. Det betyder att USM kan appliceras på de flesta fästen och skärmar på marknaden.

Fästet har dessutom inställningsmöjligheter för att justera djupet på infästningen beroende på skärmen och högtalarens djup för att säkerställa en snygg och diskret installation.

Läs mer om Universal Speaker Mount

Träffa oss på ISE i februari 2018

Den 6-9 februari är det äntligen dags för ISE i Amsterdam, som enligt oss är den viktigaste mässan på hela året!

ISE-mässan växer för varje år och är idag världens största mässa för AV-teknik, Digital Signage och integration. Det är en häftig teknisk miljö där de flesta av våra leverantörer finns representerade och det kommer bjudas på massor av premiärvisningar på nya spännande produkter. Det här är något du inte vill missa!

Boka in ett möte med våra säljare för att få en privat guidad tur bland våra leverantörer där du själv väljer vilka produkter och leverantörer du vill veta mer om - Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av mässan!

ISE-mässan är enorm med flera mässhallar, så för att göra det enkelt för dig så har vi gjort en karta över var våra leverantörer ställer ut. Om du registrerar dig med koden 706857 så får du dessutom gratis inträde till mässan.

Anmäl dig till en privat guidad tur på ISE

God Jul från oss på Special-Elektronik

Det lackar mot jul och vi vill passa på att tacka våra kunder och leverantörer för ett riktigt bra år!
Mellan julhelgerna jobbar vi på precis som vanligt men med reducerad bemanning. Notera dock att vi stänger kl. 12.00 fredagen den 22 december för lite välförtjänt ledighet.

Vi önskar er en riktigt härlig jul tillsammans med nära och kära och ser fram emot ett nytt och spännande 2018!
God Jul och Gott nytt år!
/Special-Elektronik

Det viktiga arbetet för att bekämpa cancer fortsätter! Därför har vi precis som tidigare år valt att skänka pengar till Barncancerfonden där pengarna går till livsviktig forskning och stöd till de drabbade och deras familjer, samtidigt som vi skänker hopp till alla barn som just nu genomgår en cancerbehandling. Läs mer om Barncancerfonden och deras viktiga arbete!