Ny 4K/60 DigitalMedia™ korthållare

Crestron DMF-CI-8 är en rackmonterad korthållare för DMCF-serien av in- och utgångskort. Enheten rymmer totalt 8 stycken kortplatser. Bestyckad med ett eller flera kort fungerar korthållaren som en fiberextender för upp till 8 stycken separata, okomprimerade 4K videosignaler. DMF-CI-8 upptar endast 2 höjdenheter när den installeras i ett 19" rack.

Med DMF-CI-8 är det enkelt att komplettera din befintliga DigitalMedia™ matrisväxel med anslutningar för 4K video via singelmode eller multimode-fiber. Varje kort ansluts enkelt till en HDMI ingång eller utgång på matrixväxeln, samt till ditt lokala nätverk, vilket möjliggör en smidig hantering av AV- och styrsignaler.

Läs mer om DMF-CI-8 här

Nya DigitalMedia™ sändarkort och mottagarkort från Crestron

Crestrons DigitalMedia™ DMCF-TX-4K-SFP sändarkort och DigitalMedia™ DMCF-RX-4K-SFP mottagarkort är en extenderlösning för 4K video över fiber. Korten kan installeras fristående för punkt-till-punkt överföring, eller komplettera en befintlig DigitalMedia™ matrisväxel. Med den speciellt framtagna korthållaren (DMF-CI-8) är det enkelt att montera och strömförsörja upp till 8 st kort i valfri kombination.

Klicka här för att komma till produkterna

Ny DigitalMedia™ sändare och mottagare från Crestron

DigitalMedia™ DMF-TX-4K-SFP sändare och DigitalMedia™ DMF-RMC-4K-SFP mottagare är en extenderlösning för 4K video, lämplig för punkt-till-punkt överföring. Du bestyckar själv sändare och mottagare med SFP+ modul för singelmode- eller multimode-fiber. Den kompakta formfaktorn gör produkten enkelt att installera bakom en skärm eller under bord.

Klicka här för att komma till produkterna

Autonomics nya musikspelare MMS-1e är här

Autonomics nya Mirage Music Streamer (MMS-1e) levererar ett rent och perfekt högupplöst ljud ända upp till 24-bit/192 kHz via Coaxial- eller USB-utgång. Det är en fläktlös, enkälls musikspelare med just de egenskaper, funktioner och höga kvalitet som man förväntar sig från produkterna i Mirage-serien.

Ihop med det nya 4 zoners slutsteget M-120e, stöder MMS-1e upp till två separata strömmar av ljud över Ethernet med eAudioCast teknik. MMS-1e är även kompatibel med de mest kända musikstreaming tjänster, samt Crestron Pyng, och är enkel att ansluta till nätverket, antingen trådbundet eller trådlöst. Alla ljudutgångar är speglade vilket ger högsta möjliga flexibilitet vid installation.

Läs mer om MMS-1E här

Flexibel LED-list med riktigt bra färgåtergivning från Ledplace

Efterfrågan på LED-lister är större än någonsin. LED-listerna används framförallt i miljöer där det inte bara är viktigt att få ut så mycket ljus som möjligt utan även se till att alla färger kommer till sin rätt.

LED-lister kan skapa en fantastisk atmosfär och passar perfekt att ha i kök, klädkammare, i bar- och restaurangmiljö där man vill ha lite skarpare färger eller där man vill ha lite varmare färgtemperatur för att höja ”mysfaktorn”. LED-listen LP-LS2472-WW-90-IP20 passar bra till alla dessa miljöer. Listen är 5 m och är kapningsbar var 10 cm. Önskas specialanpassade mått tillverkar vi såklart det.

Har ni några frågor eller vill diskutera lösningar till nya eller pågående projekt är ni varmt välkomna att höra av er till vår belysningsansvarige Björn Svensson.

Du hittar LED-listen här

Ny leverantör!

Special-Elektronik är nu officiellt distributör för italienska Ricable som är specialiserade på handtillverkade High-End kablar.

Deras filosofi är att använda så många tunna ledare som möjligt i absolut renaste koppar och med så hög precision att ledarna håller samma tjocklek. Detta gör att kablarna blir mjuka och flexibla, men ändå innehåller så mycket koppar, och så lite luftfickor som möjligt. Det i sin tur ger en kabel med väldigt lite förlust och minimal påverkan av informationen som färdas genom.

Ricable har ett brett sortiment av HDMI-kablar, högtalarkablar, strömkablar, koaxialkablar, antennkablar och banankontakter. Kolla in sortimentet här.

Vi ser mycket fram emot samarbetet.

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Ricable
- Samsung Hotell TV
- Epiphan
- Yamaha PA
- Adapterringar

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.