Crestron DM-DGE-200-C

DM-DGE-200-C Digital Graphics Engine är en grafisk processor med hög prestanda som förvandlar valfri HD eller Ultra HD touchskärm till en avancerad styrpanel. Tillsammans med Crestron Smart Graphics är det enkelt att skapa snygga och intuitiva gränssnitt som förenklar styrning av avancerad teknik som t ex, audio, video, belysning och värme/ventilation.

Enheten har en HDMI ingång för en lokal källa, perfekt för att ansluta en AirMedia mottagare för trådlösa presentationer, och en DigitalMedia ingång för högupplöst video från en DigitalMedia sändare eller växel. Enheten kan konfigureras med autoväxling mellan HDMI och DigitalMedia ingången. DM-DGE-200-C har även en inbyggd streaming mottagare för att ta emot H.264 video.

Enheten känner av när det ansluts en dator eller bärbar enhet och startar automatiskt displayen i rummet så att användaren direkt kan börja presentera. Det går även att koppla DM-DGE-200-C till Crestron Fusion via LAN-porten för att göra displayen till ett rumsbokningssystem som kan visa rummets tillgänglighet, inbokade möten, deltagarnas namn och varaktighet på mötet direkt på displayen i rummet.

Montering kan enkelt göras bakom en skärm, under ett bord eller i ett rack.

Läs mer om DM-DGE-200-C

PT-RZ31K - Panasonics mest ljusstarka laserprojektor hittills med hela 31 000 ANSI lumen!

PT-RZ31K är en kompakt och lätt projektor som är speciellt anpassad för användning i stora lokaler. Med Panasonics egenutvecklade SOLID SHINE-laserteknologi ger den långvarigt ljusa och högkvalitativa bilder vilket gör den idealisk för uthyrning, underhållning, iscensättning och utställningsapplikationer.

PT-RZ31K har en 20 000 timmars underhållsfri drift och innehåller en Real Motion-processor med frame-skapande teknik som återskapar mjuka videobilder med minimal rörelseoskärpa. Projektorn har dubbla ljuskällor som ger en oavbruten projektion även ifall ett tekniskt fel skulle inträffa då den erbjuder redundans, vilket minimerar behovet av att ha en backup projektor.

Den nya PT-RZ31K-serien laserfosforprojektorer finns i både WUXGA och SXGA+.

Läs mer om PT-RZ31K

Besök oss på vår Panasonic Roadshow

Är du intresserad av att se marknadens senaste projektorer från Panasonic och skillnaderna mellan nya laserprojektorer och traditionella projektorer?
Då ska du besöka vår Roadshow som pågår just nu!

Tillsammans med Panasonic kommer vi åka ut till flera städer där vi kommer visa dig marknadens bästa laserprojektorer och en del tyngre projektorer.
Felix Kleisen från Panasonic kommer bland annat att tala om laserteknik, viktiga skillnader mot traditionella projektorer och berätta mer om framtidens teknik. Vi kommer även hålla en teknisk presentation om stora rental projektorer.

Eftermiddagen avslutas med en shoot out mellan laser DLP och konventionell lamp DLP.
Vi kommer besöka följande orter:

- 17/11 Malmö
- 22/11 Umeå
- 24/11 Stockholm

Låter det intressant?Anmäl dig här!

Ny allt-i-ett lösning för konferens- och större mötesrum från dnp

Det har länge efterfrågats ett kostnadseffektivt alternativ till större LED-displayer, och nu kan dnp erbjuda just det!

dnp LaserPanel är ett komplett system med en 100” optisk display med full HD och en ultra kortskjutande laserprojektor, som bygger på den optiska lasertekniken där projektorn installeras antingen över eller under displayen.

LaserPanel finns i en standard version och en touch version för interaktiva presentationer.
I standardutförandet ingår en display och en projektor och i LaserPanel touch ingår utöver detta även ett väggfäste och en wifi-dongle.

Det är samma typ av display och projektor till båda men i projektorn till LaserPanel touch finns en inbyggd infraröd kamera som är kompatibel med den tillhörande IR-pennan som gör att presentatören kan använda skärmen interaktivt. Det går även att köpa till en dnp LaserCurtain om man vill kunna använda fingret för att navigera på displayen.
Wifi-donglen gör att användarna kan dela innehåll trådlöst för samtliga deltagare i rummet från sin smartphone, surfplatta eller dator. Upp till 4 personer kan dela sitt innehåll samtidigt.

Läs mer om dnp LaserPanel

Träffa oss och våra leverantörer på ISE i Amsterdam

Den 7-10 februari är det återigen dags för världens största mässa för AV och systemintegration, ISE i Amsterdam, och vi kommer givetvis vara på plats!
Under mässans fyra dagar kommer du kunna ta del av massor av nya produktlanseringar och tekniklösningar, gå på föreläsningar och träffa leverantörer och branschkollegor.

Få din fribiljett genom att anmäla dig här och använda koden 706857 när du registrerar dig.

Som vanligt kan vi erbjuda dig privata produktgenomgångar i våra leverantörers montrar där du själv bestämmer vilka leverantörer du vill besöka och vilka produkter du vill veta mer om!

Anmäl dig till produktgenomgången här

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:
- Autonomic
- Chief
- Clearone
- Panasonic projektorer
- Panasonic PRO
- Panasonic CCTV
- Samsung Hotell TV
- Samsung LFD
- Yamaha AV

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.