Kolla in dom här produkterna

AUD-EXT-serien från Crestron består av flera varianter av ljudförstärkare anpassade för överföring av analoga och digitala ljudsignaler. AUD-EXT passar perfekt för exempelvis ett multirum ljudsystem då de med hjälp av en UTP-kabel kan överföra signaler upp till 610 m.
Det finns fyra AUD-EXT modeller tillgängliga, var och en består av en sändare och en mottagare.

Med hjälp av en USB-EXT-DM kan du enkelt ansluta USB-enheter som sedan kopplas till en eller flera datorer i en byggnad. USB-signalerna transporteras över det lokala nätverket och kan också hanteras via DigitalMedia-system, vilket ger en gränslös distribution av USB tillsammans med video och ljudsignaler. Det betyder att du kan komma åt och kontrollera exempelvis flera olika datorer, mediaservrar och spelkonsoller från alla rum som har en TV-skärm, oavsett vart du befinner dig i byggnaden. USB-EXT-DM kommer i två utföranden:

- USB-EXT-DM-REMOTE
- USB-EXT-DM-LOCAL

TPMC-V15 utgår...

Crestrons TPMC-V15 är en kraftfull och elegant touchpanel med en 15" widescreen WXGA-skärm. Den har stöd för bl.a. Smart Graphic, H.264 video och Rava SIP Intercom. Touchpanelerna har också VESA-monering.

Med TPMC-V15 kan du enkelt styra alla funktioner som t.ex. ljud, bild och belysning i bl.a. klassrum, offentliga miljöer eller i hemmet.

Läs mer om TPMC-V15 här

...och ersätts av TS-1542

TS-1542 är den senaste av Crestrons touchpaneler. Den har en fantastiskt 15" skärm, PoE+ och stöd för Smart Graphic som gör att integratörer kan leverera ett storformat gränssnitt till ett överkomligt pris. TS-1542 har den prisbelönta TSW-touchskärmen samt flexibla monteringsmöjligheter för vägg- eller bordsstativ.

TS-1542 gör det enkelt att styra alla funktioner som t.ex. ljud, bild och belysning i bl.a. klassrum, offentliga miljöer eller i hemmet.

Läs mer om TS-1542 här

Häng med oss på ISE 2016

Den 9-12 februari är det återigen dags för världens största mässa för AV och systemintegration, ISE i Amsterdam och vi kommer givetvis vara på plats. Under mässans fyra dagar kommer du ta del av massor av produktlanseringar och tekniklösningar, gå på föreläsningar och träffa branschkollegor.

Som vanligt kan vi erbjuda dig privata produktgenomgångar i våra leverantörers montrar där du själv bestämmer vilka leverantörer du vill besöka och vilka produkter du vill veta mer om.

Få din fribiljett genom att anmäla er här och använda koden 706857 när ni registrerar er.

Festen du inte vill missa på ISE - CresFest!

Varje år håller Crestron en fest som alltid är en av höjdpunkterna på ISE.

På kvällen den 10 feb utlovas det högklassig underhållning, god mat och dryck. Antal platser är begränsat så anmäl dig direkt.

Anmäl dig här

Ta chansen att gå våra Crestron programmeringskurser i vår

Kurserna ger dig en förbättrad förståelse för våra produkter och rätt förutsättningar för en hög kvalité på Crestrons applikationer.

Kurserna är kostnadsfria och antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Läs mer om kurserna och anmäl dig här

Nya förvaringsrack från Middle Atlantic

Middle Atlantics nya förvaringsrack är en unik lösning för diskret montering av AV-utrustning under bord i t.ex. mötesrum, konferensrum eller huddle rooms. Förvaringsracken kan monteras horisontellt eller vertikalt i tre enkla steg: montera toppdelen med den valda ytan, integrera utrusningen och fäst bottendelen med toppdelen.

Förvaringsrackena finns i två bredder – traditionell 19" samt halvrack och lådorna är expanderbara från 1 till 2 rackenheter.
Passar perfekt för att rymma t.ex. en Crestron DMPS3-4K-150-C.

Finns i två modeller:
- MA-UTB-A2-14
- MA-UTB-HR-A2-14

Snygga möbler för mötesrum och hem

Vi jobbar med leverantörer som ligger i framkant när det kommer till inredning för bl.a. mötesrum där teknik och design är i fokus.

Det svenska företaget Dallasday har ett unikt produktsortiment av möbler som lämpar sig för moderna mötesplatser. Möblerna är utvecklade för att passa i mötesrum fyllda med teknisk utrustning såsom videokonferensrum, konferensrum, hörsalar och receptioner. I Dallasday möbelsortimentet finns bord, väggmonterade skåp, stolar, talarstolar m.m. där teknik och design är i fokus.

Det danska företaget Clic har snygga och funktionella kvalitetsmöbler för förvaring av ljud och bildprodukter. De modulbaserade möblerna gör det enkelt att anpassa och bygga din egen möbel så att den passar perfekt hos just dig.

Clic-möblerna har en diskret och modern design med möjligheter att dölja t.ex. högtalare, kablar, subwoofer, spelkonsoler och allt annat du inte vill ha framme.

Alla modeller, dörrar och lådor finns i svart, grått och vitlackat trä. Det går även att beställa tygdörrar i flera olika färger.
Som tillval kan du beställa försänkningar i möblerna där du kan placera din iPad, iPhone eller dockningsstation som en del i interiören.

Se produktsortimentet här

Drill Point Locator PK2 - ett måste för alla installatörer

Med Vesalas PK2 Drill Point Locator slipper du tidskrävande mätningar eller provborrningar för att borra precisa hål genom väggar och golv. PK2 innefattar en sändare (PKT2) och en mottagare (PKR2).

Genom att placera sändaren på ena sidan väggen och mottagaren på andra sidan väggen så kan mätinstrumentet bl.a. mäta tjockleken på väggen så att installatören vet hur lång borr som behövs och exakt var borrhålet kommer bli.

Det finns små lysdioder formade som små pilar på mottagaren (PKR2) som blinkar och visar vilken väg du ska flytta enheten för att hitta exakt rätt borrplats och gröna rektangulära lysdioder visar när du hittat rätt plats. Rätt plats kan pekas ut exakt upp till ett avstånd på 150 cm.

Innan du borrar är det ofta bra att veta om det finns dolda hinder i vägen, t.ex. elledningar eller metall. PKT2 sändaren har en automatisk metalldetektor funktion (AC detector) som varnar om det finns metall eller elledningar under väggen eller golvet.

Se en video om mätinstrumentet här.

Läs mer om mätinstrumentet här

Glöm inte att kolla våra realistor - upp till 80 % rabatt!

Just nu har vi sänkt priserna rejält på två projektorer från ACER – missa inte det!

Gå till realistan

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Audiocontrol
- Samsung LFD
- Pakedge
- Panasonic Pro
- Panasonic projektorer

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.