Kvalitétshögtalare från Crestron

Aspire IC6DT-W-T är en infällnadshögtalare för tak, gjord för att behaga både den kräsne lyssnaren och den mest krävande inredningsarkitekten. Aspire-serien har en perfekt balans mellan prestanda, pris och design som kan leverera en ren och effektfull ljudkvalitet med minimal inverkan på din inredning tack vare lackeringsbara kantlösa galler. Runda galler ingår medan fyrkantiga galler finns som ett separat tillval. Varje högtalare har en diskret design och med hjälp av ett enkelt monteringssystem minimeras störningar och hinder vid installation i vägg- och takutrymmen.

IC6DT-W-T är en 2-vägs singelstereo med ett 6,5” baselement och 1” diskant. Den är utformad för att ge stereoljud ur en enda högtalare och passar perfekt för badrum och andra små utrymmen. Effekthantering är imponerande 125 Watt per kanal, med ett brett frekvensomfång från 53 Hz till 20 kHz (± 3 dB).

Läs mer om ASPIRE-IC6DT-W-T här

Nytt lägre pris på TSR-302-B

Crestrons fjärrkontroll TSR-302-B med 2,8" touchskärm hjälper dig att styra och kontrollera alla installerade system i ditt hem så som värme, belysning, säkerhet m.m.

Med den inbyggda röststyrningen kan du bland annat stänga av och sätta på olika enheter, byta kanal på tv:n och välja belysningsscener. Fjärrkontrollen har en lång batteritid och laddas via en induktiv dockningsstation.

Kräver RF-sändare, t.ex. CEN-ERFGW-POE.

Läs mer om TSR-302-B här

Crestron DIN-CENCN-2

DIN-CENCN-2 är en DIN-monterad Ethernet-till-Cresnet konverter med 6 utgångar som fungerar med alla styrsystem i Crestron 3-serien. DIN-CENCN-2 erbjuder en smidigare lösning än en Cresnet block eller hubb och tillhandahåller bl.a. två isolerade subnät, bättre strömförsörjningsalternativ samt kontroll av Cresnet enheterna.

OBS: DIN-CENCN-2 är kompatibelt med enbart 3-seriens styrsystem.

Läs mer om DIN-CENCN-2 här

Panasonics nya 4K laserprojektor

Panasonic PT-RQ13K är den mest kompakta och lättaste 4K projektorn på marknaden. Projektorn har Quad Pixel Drive-teknik vilket levererar en extremt detaljerad och filmliknande 4K bildkvalitet. Den är utrustad med LED/Laser teknik istället för vanlig traditionell lampa, ultrahög upplösning och överlägsen flexibilitet.

Projektorn är utrustad med 240 Hz hög bildhastighet, DIGITAL LINK för flexibel installation och ett dammtät vätskekylsystem med upp till 20,000 underhållsfria timmar. Den är också kompatibel med Panasonics 3-Chip DLP objektivserie inklusive ultra short-throw lins.

Projektorn kommer att demonstreras under Panasonic Roadshow 21 oktober på Tekniska Museet i Stockholm. Registrera dig för eventet här.

Portabel inspelningsenhet

Epiphan Pearl är en portabel inspelningsenhet med en kraftfull processor som levererar fyra 1080p live streams med 30 fps från fyra olika HD-källor, samtidigt som alla fyra källor spelas in! Dess inbyggda scaler och bildmixer låter dig skapa, streama och spela in egna bild-i-bild-layouter.

Touchpanelen erbjuder övervakning, snabb konfiguration och styrning. Med ett integrerat audio 3,5 mm uttag kan du övervaka ljudkvaliteten genom hörlurar eller högtalare.

Pearl har 6 HD videoingångar och stöd för ljud via SDI, HDMI och genom balanserade eller obalanserade TRS-uttag. Pearl är redo för vad du behöver streama eller spela in.

Läs mer om Epiphan Pearl här

dnp LaserPanel 100"

dnp LaserPanel 100" är baserad på en optisk skärmteknik och drivs av en laserprojektor monterad över skärmen som skjuter ner från en brant vinkel. Displayen är monterad på väggen som LED plattskärmar och eftersom det är en ultra short-throw lösning behöver användarna aldrig oroa sig för att kliva in i ljusstrålen samtidigt som de presenterar.

Displayen finns som en one-box lösning inklusive laserprojektor, filmduk och projektorfäste (touch version) och alla delar av displayen kan monteras på väggen med projektorn över eller under skärmen. Den kompakta displayen kan monteras i t.ex. ett konferens- eller mötesrum.

LaserPanel finns i en standardversion och en Touch version för interaktiva presentationer. dnp LaserPanel Touch är utrustad med en interaktiv kamera och IR penna.

Läs mer om dnp LaserPanel här

Presence-serien har fått fötter

SMS populära Presence-serie går nu att beställa med fot istället för hjul. Perfekt för tillfällen då produkten inte behöver flyttas mellan rum.

Kablar och kringutrustning kan effektivt gömmas inuti stativet med Presence unika designlösning och den är snygg och stilren från alla vinklar så den kan t.ex. placeras mitt i rummet med ett snyggt resultat. Presence är perfekt för stora tunga skärmar och touchskärmar tack vare den mycket stabila, patenterade konstruktionen. Den motoriserade höjdjusteringen är mjuk och tyst och nås lätt via en knapp på sidan av stativet, bakom skärmen.

Kontakta någon av våra AV-säljare för mer information

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Samsung
- Yamaha PA
- Panasonic Broadcast
- Datasat
- Belysning

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.