TST-602 Trådlös touchskärm med röstkommando

Crestrons senaste touchskärm TST-602 har inbyggt stöd för H.264 och MJPEG-format som gör att du bland annat kan se livestreamade videoklipp direkt på touchskärmen (5,7") från t.ex. en IP-kamera, streamingserver eller DigitalMedia switch.

För att styra olika funktioner, som t.ex. att starta presentationer, välja belysningsscener eller stänga av projektorn så kan du enkelt använda dig av röstkommandon.

Utöver touchskärmen har den 15 anpassningsbara knappar för att styra funktioner med. Knapparna har en bakgrundsbelysning som gör det enkelt att manövrera touchskärmen även i ett mörkt rum. TST-602 har extra lång batteritid tack vare det inbyggda snabbladdade litiumbatteriet som gör det möjligt att hålla enheten dockad på obestämd tid utan att minska batteriets livslängd.

Läs mer om TST-602

Pakedge utökar sin SE-serie

Pakege har utökat sin SE-serie med två nya switchar, SE-8P (8 PoE portar eller upp till 4 PoE+ portar) och SE-8P4 (4 PoE portar eller 2 PoE+ portar).

Switcharna passar perfekt för små nätverk som inte kräver en avancerad bandbreddshantering och kan enkelt strömförsörja t.ex. trådlösa accesspunkter, touchskärmar eller IP-kameror.

SE-seriens switchar kan automatiskt hitta anslutna enheter och integrera dem till nätverket på bara några sekunder. De kan även upptäcka nätverkshastigheter och kommunikationssätt vilket förenklar installationen.

SE-8P och SE-8P4 kommer ersätta S8Pe och s8P4e som inom kort kommer utgå.

Läs mer om SE-serien

Felfria signaler med Crestrons DM Ultra Cable

För att få bra kvalité på dina ljud- och bildsignaler är det viktigt att använda rätt kablar! DM Ultra Cable är den enda kabeln som felfritt kan leverera 4K HDMI-signaler via HDBaseT upp till 100 m. Det är en skärmad partvinnad CAT7a kabel som klarar 10-Gigabit Ethernet datanätverk och passar därmed perfekt för alla program som kräver högpresterande CAT-kablar. Kablarna finns i tre varianter, halogenfri, plenum och Non-plenum.

Crestrons nya DM-sändare, DM-TX1-4K-C-1G

DigitalMedia sändaren DM-TX1-4K-C-1G (1 HDMI-ingång) innehåller den senaste DM 8G+ tekniken som ger stöd för distribution av 4K och Ultra HD videosignaler. Förutom 8G+ är den även kompatibel med HDBaseT vilket gör att den kan anslutas direkt till en HDBaseT mottagare eller bildskärm. Ansluter du DM-TX1-4K-C-1G via en DM Ultra Cabel klarar den av avstånd upp till 100 m.

För att styra anslutna källenheter erbjuder DM-TX1-4K-C-1G ett alternativ till IR- och RS-232 styrning genom att utnyttja CEC signalen (Consumer Electronics Control) som är inbäddad i HDMI. När du använder CEC kan flera enheter styras rakt igenom deras HDMI-anslutningar, vilket eliminerar behovet av eventuella särskilda seriella kablar eller IR-sändare.

Läs mer om DM-TX1-4K-C-1G

Nya mini scalers från Crestron

Crestrons populära HD-SCALER utgår och ersätts med två mindre enheter, HD-SCALER-HD-E (1xHDMI-ingång) och HD-SCALER-VGA-E (1xVGA-ingång).
Det betyder att du endast behöver betala för de ingångar som du faktiskt behöver!

Båda enheterna skalar automatiskt ingångssignalerna för att matcha den ursprungliga upplösningen på din bildskärm eller en annan HDMI-enhet.
HD-SCALER-HD-E och HD-SCALER-VGA-E kan levereras från och med 1 juni.

En Samsungepok går i graven

Skandinaviens populäraste displaymodell genom tiderna kommer inom en snar framtid att utgå. Därför passar vi på och kör en sista kampanj på Samsungs MEC-serie i modellerna 32"-75".

Displayerna är en tunn skärm (endast 29,9 mm) med Edge-LED och 16/7 drift. Den har inbyggd signageplattform och mediaspelare via usb och nätverk. Den har gott om anslutningar så som 2x HDMI, VGA, DVI-D, komponent och DisplayPort.
Displayen kan styras med Crestron via RS-232/LAN.

Kampanjen pågår t.o.m. 31/5 eller så långt lagret räcker.

Läs mer om läs mer om MEC-serien

Nu kan ni hitta Datasat hos oss!

Vi är glada över att kunna meddela att vi har fått en ny leverantör av surroundprocessorer och slutsteg till biografer och hemmabio, Datasat.

Datasat har länge legat i framkant på att leverera digitalt ljud till filmindustrin och teatervärlden för biografvisningar.
Nu har de äntligen även tagit steget in i våra privata hem!

Se vårt sortiment av Datasatprodukter

Offertverktyg på webben

Du har väl inte missat att vi har lanserat ett nytt webbaserat offertverktyg för att du enkelt ska kunna skapa egna offerter till dina kunder? Verktyget är lättanvänt och ger dig en tydlig översikt över dina offerter.

Logga in på hemsidan med ditt ÅF-login och klicka på Mina sidor så hittar du offertverktyget där.

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:

- D-BOX
- Datasat
- Stealth Acoustics
- Yamaha PA
- Yamaha AV
- Yamaha Work ProCA

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.