Ny unik produkt lanseras på InfoComm 2015!

WolfVisions nya kollaborationsprodukt Cynap presenteras just nu på InfoComm 2015 i Orlando, Florida. Den har en rad spännande funktioner som t.ex. Bring Your Own Device (BYOD) och HD-inspelning. Inspelningsfunktionen är det som utmärker denna BOYD-produkt från andra eftersom den gör det möjligt att spela in alla multimedia presentationer och föreläsningar i HD.

Cynap är kompatibel med iOS, Android och Windows-enheter och gör att upp till fyra enheter kan dela innehåll samtidigt på skärmen med 4K UHD upplösning (fyra x Full-HD). Den kan spela upp, visa, spela in och streama i material samtidigt, vilket gör produkten otrolig mångsidig under möten och föreläsningar. Informationen är lättåtkomlig vare sig om det lagras lokalt, i molnet eller på ett USB-minne. AirPlay och Miracast spegling stöds vilket är en utmärkt lösning för undervisning som gör att studenter kan visa sitt arbete spontant i klassrummet.

WolfVision har utvecklat en ny app, vSolution Capture som möjliggör att ett stort antal studenter eller virtuella deltagare kan ta emot och registrera ett direkt flöde av innehåll från Cynap var de än befinner sig i världen. Capture-appen gör att även mottagare kan personifiera sitt eget exemplar av det inspelade flödet genom att lägga till anteckningar och kommentarer i realtid.

Cynap kommer endast att säljas genom certifierade återförsäljare med säljstart under hösten.

Läs mer om Cynap

Maximera din musikupplevelse utomhus i sommar!

Crestron har lanserat en ny högtalarserie för utomhusbruk med bland annat vägghögtalare, subbas och utomhushögtalare i 4-8".

AIR högtalarna levererar fantastiskt ljud, är enkla att installera och finns tillgängliga i en rad populära storlekar för utomhusbruk. AIR-serien är vattenresistent, har en diskret design där högtalarna är bronsfärgade vilket gör att de smälter bra in i utomhusmiljön och ger ett estetiskt tilltalande resultat.

Subbasen AIR-IGS82T monteras under marken vilket ger ett nästan dolt utseende där bara basreflexröret syns. Vägghögtalarna kan fästas vid en stolpe eller vägg och de extra långa markfästena gör att högtalarna enkelt kan monteras i marken på ett säkert och stadigt sätt.

Exempel på användningsområden kan vara att installera en uppsättning runt poolen eller placera hundratals runt ett hotell, en nöjespark eller ett skolområde.

Se Crestron AIR-serien här

Crestrons senaste trådlösa touchpanel är här!

TST-902 är den senaste av Crestrons touchpaneler och det är enkelt att styra alla funktioner som t.ex. ljud, bild och belysning i bland annat klassrum eller offentliga miljöer med den avancerade trådlösa touchpanelen.

Utöver röststyrning så har TST-902 stöd för H.264, SmartGraphic samt MJPEG-format som gör det möjligt att livestreama videoklipp från en IP-kamera, en streamingserver till exempel en Crestron CEN-NVS200 eller en DigitalMedia switch.

Det inbyggda laddningsbara litiumbatteriet har stor kapacitet och ger upp till flera dagar i drift mellan laddningarna.

TST-902 släpps på marknaden i slutet av sommaren.

Läs mer om TST-902

CHIEF har uppdaterat sitt sortiment av projektorfästen!

Chief har med hjälp av feedback från er kunder uppdaterat sitt sortiment av projektorfästen och tillbehör. Det är fortfarande samma installationsvänliga funktioner och pin-connect pendlar, samtidigt som förbättringar av stabilitet, design och kabelhantering har gjorts. Takfästet och pendeln är med pin-connect anslutning som är praktiskt, lätt att justera och det är smidigt att hantera kablarna.

Projektorfästena finns i tre olika längder att välja mellan från 30-135 cm och inbyggd kabelhantering. Samtliga har snabbkoppling för projektorfästet och man kan snabbt ställa in projektorn i exakt rätt läge med hjälp av Microzone funktionen.

Läs mer om CHIEFs projektorfästen

Ny och förbättrad dnp Supernova STS

Den nya och förbättrade prestandan på dnp Supernova STS skärmen beror främst på en avancerad 6-lagers linsstruktur. Linsen är utrustad med en halv-cirkulär Fresnel lins som reflekterar ljusstrålarna från projektorn och ger en förbättrad ljusstyrka på 0,9.
Skärmen är tunnare, endast 20 mm och ger en slimmad och modern design.

dnp Supernova STS är tillgänglig upp till 100" i 16:9 och 92" i 16:10 format och passar perfekt i klassrum, mindre mötesrum eller i en hemmabio. Anpassade storlekar under 100" kan fås på begäran.

Skärmen är optimerad för en Ultra-Short-Throw projektor som ger en bra bildkvalité och är ett prisvärt alternativ till platta skärmar i 80-100"-serien. Sist men inte minst presenterar dnp en ny metod för att montera skärmen som minskar installationstiden!

Mer om dnp Supernova STS

Utförsäljning - Upp till 80% rabatt

Ni glömmer väl inte att kolla våra realistor? Ta chansen och fynda produkter till reducerade priser!

Gå till realistan

Nya prislistor

Nu har vi nya prislistor på webben från:

- Pakedge
- Middle Atlantic
- Yamaha PA
- dnp

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.