En riktig vinnare - DM-RMC-4K-SCALER-C

Nu har det kommit en uppgraderad DigitalMedia 4K mottagare med inbyggd scaler och ljud ut. Det är den enda mottagaren som idag kan konvertera alla bildupplösningar och hastigheter upp till 4096x2160 vid 60Hz.

Anslut en CAT-kabel mellan mottagaren och en switch, sändare eller HDBaseT-källa för att transportera video-, ljud-, styr- och kraftsignaler genom en enkel RJ45-anslutning. DM-RMC-4K-SCALER-C är liten till formatet vilket gör att den diskret kan installeras bakom en display eller över en takmonterad projektor.

I januari blev enheten dessutom utnämnd till årets videoprodukt på CES-mässan i Las Vegas, och vi kan inte annat än hålla med!

Läs mer om DM-RMC-4K-SCALER-C

Häng med oss på ISE 2015

Om några veckor är det dags för ISE i Amsterdam, en av världens största professionella AV- och systemintegrationsmässor. Väl på plats kommer du kunna se massor av nya produkter, gå på seminarier och nätverka med andra inom samma bransch.

Som vanligt kan vi erbjuda dig privata produktgenomgångar i våra leverantörers montrar där du själv bestämmer vilka leverantörer du vill besöka och vilka produkter du vill veta mer om.

Nytt för i år är att vi även kommer hålla guidade gruppgenomgångar i Crestrons monter. Missa inte det!

Nya modeller i DMPS-serien

Den gamla generationens DMPS-modeller utgår och ersätts med nya modeller:

DMPS-100-C -> DMPS3-4K-150-C
DMPS-200-C -> DMPS3-200-C
DMPS-300-C -> DMPS3-300-C

De nya enheterna DMPS3-4K-150-C, DMPS3-200-C och DMPS3-200-C är utrustade med en inbyggd 3-serie processor som ger mer processorkraft, snabbare hastighet och ett utökat minne. DMPS3-4K-150-C stödjer dessutom 4K och har inbyggd upp- och nedskalning för 4K!

Passa på! Just nu har Crestron en kampanj på ersättningsmodellerna i DMPS-serien. Glöm inte heller att anmäla dig till vår Crestron DMPS-tävling där du kan vinna en resa till USA tillsammans med oss!

Crestrons splitter med stöd för 4K

Behöver du mata två bildskärmar från en HDMI-källa, eller dela en HDMI signal mellan flera displayer?
Detta är inga problem med den nya HD-DA-4K-serien som klarar upplösningar upp till 4K. Splittern har en inbyggd signalindikering för in- och utgångarna och den kräver varken styrsystem eller programmering:
- HD-DA2-4K-E
- HD-DA4-4K-E
- HD-DA8-4K-E

HD-DA-serien bygger på Crestrons långa erfarenhet av digital bildhantering.

Läs mer om HD-DA-serien

Uppgraderad programvara för AirMedia

AirMedia (AM-100) är en trådlös HD presentationslösning för mötesrum. Det innebär att alla som har behörighet kan gå in i ett rum och ansluta sig till den befintliga skärmen via ett wifi. Därefter kan de enkelt visa sin presentation, bildspel eller PDF-filer direkt från sin laptop, surfplatta eller smartphone.

Nu finns det en uppgraderad programvara för AirMedia. I den nya uppgraderingen får du bland annat en moderatorfunktion som gör att att du kan styra vilka skärmar som ska visas och vart. Programvaran uppdateras direkt i enheten.

Läs mer om AirMedia

Crestrons senaste fjärrkontroll, HR-150

För dig som gillar enkla och bekväma lösningar så är Crestrons fjärrkontroll HR-150 en perfekt lösning då du får enkel och omedelbar tillgång till dina installerade system. Du kan t.ex. sänka värmen, dämpa belysningen och fälla ner markiserna direkt från soffan eller vart du än befinner dig i ditt hem eller kontor. Räckvidden är upp till 23 m men går att utökas med hjälp av en eller flera infiNET EX expanders.

Fjärrkontrollen har 50 programmerbara knappar varav 8 st är utbytbara där du själv kan ställa in eget val av källa eller rum. Det ingår 100 förtryckta knappar som går att byta efter behov.

Läs mer om HD-DA-serien

Nya rutiner för DISE Knowledge Base

Från och med den 5 januari har DISE ändrat på sina rutiner gällande Knowledge Base 2010 och Knowledge Base 8. Det betyder att sidorna inte längre kommer vara tillgängliga för alla utan det kommer krävas en inloggning då informationen på Knowledge Base är till för dig som är återförsäljare och för kunder som har ett aktivt supportavtal.

För att komma åt Knowledge Base loggar du in via supportwebben. Har du inget inlogg, kontakta support@dise.com, så får du ett nytt.

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på webben. Använd ditt ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.

- Pakedge
- Crestron Belysning
- DNP
- D-BOX
- Autonomic