Nyhetsbrev AV Sept 2014

 

En komplett kontrollösning från Crestron, TSCW-730

Crestrons senaste touchskärm för väggmontering heter TSCW-730. Den har en inbyggd 3-serieprocessor vilket ger dig en kostnadseffektiv lösning då det bland annat minskar behovet av lösa processorer, kablar och separata utrustningsrack. Processorn ger en kraftfull och säker kontrollösning för att styra bland annat belysning, ljud, bild, värme, ventilation, larm och övervakning.

TSCW-730 har en 7” touchskärm i färg med Smart Graphics som ger ett anpassningsbart gränssnitt som är både snabbt och roligt att använda. Den har även H.264 streaming video som gör det möjligt att visa säkerhetskameror och andra videokällor direkt på skärmen.

Touchskärm passar perfekt för rum där utrymmet är lite mer begränsat så som privata hem, konferens- och hotellrum.

Läs mer om TSCW-730»

 

 

Årets roadshow närmar sig!

Äntligen är det dags för oss att ge oss ut på vägarna igen då vi startar vår resa genom Sverige med en ny roadshow, DigitalTour.

Med oss på resan kommer vi ha produkter från två av våra största leverantörer, Crestron och Panasonic. Vi kommer visa er hur ni effektivt och med den senaste tekniken kan skapa moderna mötesrum och samlingslokaler samtidigt som ni kan minska på installationskostnaderna.

Vi kommer även ha med stora delar av Crestrons DigitalMedia sortiment och Pansonics projektorer och skärmar med inbyggd DIGITAL LINK.
Läs mer och anmäl dig till vår DigitalTour här»Ny medarbetare till Stockholmskontoret

Peter Bloch är vårt senaste tillskott på Special-Elektronik. Han är stationerad på Stockholmskontoret tillsammans med Marcus Wellström där hans fokus kommer ligga på produkter och lösningar för smarta hem.


Peter har lång erfarenhet som säljare och AV-installatör och kommer närmast från Epson där hans specialistområde var projektorer för både företag och hemmabio.


Tveka inte att kontakta Peter om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt projekt.Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Future Automation
- Pakedge
- dnp
- Belysningsarmaturer
- Panasonic CCTV

Använd ditt ÅF-login och
klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.


Se de senaste produkterna på marknaden!


Den 22-23 oktober är det dags för nordens största mässa inom elinstallationer, Elmässan i Stockholm.


Passa på att bjuda med dina kollegor och kunder för att träffa oss i monter J:18 där vi bland annat kommer visa er:

- Belysningsstyrning och högtalare från världsledande Crestron

- Det senaste inom multirumljud från Autonomic

- Smarta installationstillbehör

Klicka här för att få gratis inträde till mässan» 

 

Nyhet: CCTV-kameror

Panasonic är en av de främsta tillverkarna i världen av CCTV-kameror. Vi är stolta över att börja distribuera deras produkter. Vi har nu börjat lagerföra standardmodeller och kommer successivt fylla på vårt lager med övriga modeller.

Det finns även en färdig prislista för nedladdning på vår hemsida.

Se våra CCTV produkter»


Panasonics nya projektor
PAN-PT-VZ575NEJ

PAN-PT-VZ575NEJ är Panasonics första portabla LCD projektor med WUXGA upplösning. Tack vare det höga kontrastförhållandet och Panasonics Daylight View Basic-teknik ger den riktigt klara och detaljrika bilder. Funktionerna vertikalt linsskifte och skärmjustering underlättar justeringen av bilder som projiceras på plana eller böjda ytor eller från en skarp vinkel.

Projektorn är även utrustad med
DIGITAL LINK som möjliggör överföring av video, ljud och styrkommandon via en enda LAN-kabel, den har dubbla HDMI ingångar och är tystgående med endast 29 db i Eco-läge.


PAN-PT-VZ575NEJ kan anslutas till trådlösa nätverk via Miracast-tekniken, Panasonics app eller mjukvara (PC / Mac). På så sätt kan en eller flera användare överföra bilder, video, PowerPoints eller PDF-filer från både stationära och mobila enheter.

Läs mer om PAN-PT-VZ575NEJ»

Vi har även gjort en prissänkning på storsäljaren PAN-PT-EZ570EJ. Logga in med ditt ÅF-login för att se det nya priset. Det finns endast ett fåtal kvar i lager, så först till kvarn…
Läs mer om PAN-PT-EZ570EJ»Crestron säljtävlingDen 15 september startade vi vår Crestron säljtävling. Sex vinnare får följa med oss till New York i början på nästa sommar där vi bland annat kommer göra ett besök på Crestrons huvudkontor.

Tävlingen pågår t.o.m. 31 mars 2015 och du kan anmäla dig under hela perioden. 


Läs mer om tävlingen och anmäl dig här eller kontakta någon av våra AV-säljare för mer information.Ta chansen och utbilda dig i höstDet finns fortfarande några platser kvar till höstens programmeringskurser.

Kurserna ger dig en förbättrad förståelse för våra produkter och rätt förutsättningar för en hög kvalité på dina Crestron installationer.

Kurserna är kostnadsfria och antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Läs mer om kurserna och anmäl dig här:
- Crestron steg 2

- Crestron steg 3