Nyhetsbrev AV juni 2014

Streama din favoritmusik med
CEN-NSP-1

CEN-NSP-1 Network Stream Player är Crestrons nya audiolösning som tillåter iOS-enheter med AirPlay att ansluta trådlöst via ett nätverk för att streama musik från iTunes och andra AirPlay-aktiverade appar till ditt ljudsystem. Enheten kan styras via en Crestron touchpanel eller en mobil enhet som har Crestron appen installerad.


CEN-NSP-1 är perfekt utformad för att användas i ett multirum ljudsystem på en arbetsplats eller i ett hem. Ljudet kan förlängas upp till 610 m med en CAT5 kabel och en AUD-EXT Audio Extender. En trådbunden nätverksanslutning med PoE krävs för att styra och kontrollera CEN-NSP1.

Läs mer om CEN-NSP-1»


Panasonics nya multi-touch skärm

PAN-TH-80LFB70 är en ny interaktiv LED-display med Full HD upplösning och inbyggd whiteboard mjukvara vilket gör att du kan skriva eller rita direkt på skärmen. Skärmen är utrustad med Miracast-teknik så att du enkelt och trådlöst kan ansluta din laptop, smartphone eller surfplatta för att dela dokument, bilder, filmer eller PowerPoints.


Med de medföljande touchpennorna, eller fingret, kan du byta sida, zooma in/ut eller navigera utan att behöva använda en fjärrkontroll. Du kan även göra markeringar eller anteckningar på bilder, PowerPoints, PDF-filer och även videoklipp. Dessa kan sedan sparas på det interna minnet, USB eller skickas som e-post direkt från displayen.

PAN-TH-80LFB70 är utrustad med DIGITAL LINK som möjliggör överföring av video, ljud och styrkommandon via en enda LAN-kabel som kan dras upp till 100 meter för anslutning till Crestron DigitalMedia. PAN-TH-80LFB70 är perfekt för konferens- och klassrum och finns i storlekarna 50”, 65” och 80”.

Läs mer om PAN-TH-80LFB70»
Se video »

 

Sänkt pris på utvalda dimmrar och brytare från Crestron

Vi har fått en kraftig prissänkning på utvalda dimmrar och brytare i Crestrons CLWI-serie.
Knappsatserna har inbyggt Crestron infiNET EX vilket ger en trådlös och pålitlig 2-vägskommunikation utan att du behöver dra några extra kablar. CLWI kan med fördel användas i både nya och befintliga anläggningar för att undvika extra tråddragning och krångliga installationer.

Det finns även möjlighet att styra ljud-, ljus- och bildkällor från en och samma knappsats om man har en infiNET EX-gateway.

Prissänkningen gäller följande CLWI-modeller:
- CLWI-SWEX
- CLWI-1SW2EX
- CLWI-DIMUEX
- CLWI-DIMFLVEX


 

 

 

Sommarens fester är räddade!  


Inför sommarens alla utomhusaktiviteter och fester kan vi nu erbjuda två olika högtalarpaket från Park Stevens, ett för nedgrävning och ett för uteplatsen.


Högtalarna och subwoofern är IXP5 vattenresistenta och har en diskret design som smälter in i din utomhusmiljö. De kan placeras i buskage, på trädäck eller grävas ner i marken utan att ge avkall på kvaliteten.

I de olika paketen ingår högtalare, subwoofer, slutsteg och fästen/kit för nedgrävning.
Läs mer om våra högtalarpaket»Få ett bättre inomhusklimat och sänk energikostnaderna med Draper FlexShade

 


Ett energismart solskydd blockerar inte bara starka ljusstrålar, det minskar även kylbehovet samtidigt som mötes- och arbetsplatser optimeras för bästa möjliga ljuskomfort och välbefinnande.

Draper har ett nytt sortiment av screen- och mörkläggningsgardiner som heter Draper FlexShade. De är främst anpassade för offentliga lokaler och kontor. 

Det breda sortimentet består av ett urval av olika modeller, både manuella och motoriserade solskyddslösningar, som anpassas unikt till varje projekt och är lämpliga för både små som stora installationer.

Läs mer om de olika solskyddslösningarna» 


Glad midsommar önskar vi på

Special-Elektronik!

Snart är det semestertider och vi vill därför passa på att önska dig en riktigt härlig sommar!
Vi hoppas att solen är här för att stanna, hela sommaren och gärna en bra bit in på hösten!


Under sommaren kommer vi ha samma öppettider som vanligt, men med begränsad bemanning under veckorna 28-32. Notera även att många av våra leverantörer har långledigt vilket kan medföra längre leveranstider.
  Ny prislista från WolfVision


Nu finns det en uppdaterad prislista från Wolfvision på hemsidan.

Använd din ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.