DigitalMedia Presentation System (DMPS)

DMPS-serien är ett kontrollsystem, en AV-matrixswitch, mikrofonmixer, ljudprocessor och förstärkare i ett. Allt tillsammans i en 3-höjds rackenhet avsett för stora som små projekt och installationer som t.ex. utbildningslokaler, konferensrum och hörsalar.

Enheterna ger en flexibel signalrouting och en högpresterande signalbehandling i en och samma enhet, vilket sparar både tid och plats vid själva installationen.


DMPS-serien finns idag i 4 modeller:

DMPS-100-C (inbyggd 4x1 switcher)

DMPS-200-C (inbyggd 6x2 switcher)

DMPS-300-C (inbyggd 7x4 switcher)
DMPS-300-C-AEC (inbyggd 7x4 switcher, acoustic echo cancellation)

Oavsett vilken av DMPS-enheterna du använder så kan den hantera alla kombinationer av HDMI-, RGB-, S/PDIF- och analoga ljudkällor. De har en automatisk detektering och växling med prioritet som minskar behovet av att behöva konfigurera källorna. Det inbyggda DigitalMedia-systemet gör det enkelt att ansluta och kontrollera AV-källor, datorer och bildskärmar, genom att digitala och analoga signaler skickas över en enda CAT5e-kabel (upp till 100 m).


Vanligtvis behövs flera separata komponenter, t.ex. en audio/videomatrix, mikrofonmixer, förstärkare och kontrollprocessorer, installeras och konfigureras. Men med en DMPS-enhet installerad försvinner behovet av att ha flera olika enheter och därmed de eventuella problem som en sådan installation kan medföra. Du får istället en framtidssäker digital AV-lösning för presentationer i t.ex. företag- och utbildningslokaler.

Många företag väljer att standardisera sina konferensrum med en DMPS-enhet och när behoven för fler tekniska lösningar i rummen uppstår är det enkelt att expandera systemet.


Notera att vi har gjort en större prissänkning på DMPS-100-C och DMPS-AIRMEDIA-paketen. Logga in på hemsidan med ditt ÅF-login för att se priserna och lägga en beställning.
Har du några frågor är du välkomen att höra av dig till någon av våra AV-säljare.