Nyhetsbrev AV aug 2014

FlipTop FT-TSC600 med inbyggd
3-serie kontrollprocessor

Med Crestrons nya FlipTop FT-TSC600 får du en konfigurerbar kontroll- och anslutningslösning i en snygg och infälld bordsdesign. Den har en inbyggd 3-serie kontrollprocessor, 5" touchskärm i färg med Smart Graphics, Rava, H.264 streaming video och inbyggd mikrofon och högtalare.

I det inbyggda anslutningsutrymmet finns det ett flertal kablar och uttag så att du enkelt kan koppla in bärbara datorer, mobila enheter och annan utrustning. FT-TSC600 är ett idealiskt komplement till ett DigitalMedia system.

Den nya universella storleken passar alla nya och framtida FlipTops. FT-TSC600 finns i svart anodiserad och borstad aluminium.

Läs mer om FT-TSC600 »


Jämförelsetabell för enheter i Crestrons 3-serie


Crestrons 3-serie processorer med inbyggd Cresnet- och Ethernetanslutning ger fullt stöd för bland annat touchskärmar, knappsatser, dimmer, mörkläggning, termostater och annan kringutrustning.


Om du är nyfiken på skillnaden mellan de olika processorerna i 3-serien så kan titta på vår jämförelsetabell över enheterna här »


 
Två nya monteringslösningar från Crestron

RMK-IFE-1U och PLMK-IFE-101 är de senaste monteringskiten för Crestron IFE-moduler/enheter, IFE = Integrator Friendly Kapslings, som ger en variation av installationsmöjligheter. (I dagsläget gäller detta RMC3 och CEN-NSP-1.)

RMK-IFE-1U är ett hyllplan för en förenklad åtkomst av installationer där enheterna placeras med endera fram- eller baksidan utåt. Den har en lucka som enkelt kan lossas så att du får tillgång till uttagen på frontpanelen. När allt är installerat kan du sätta tillbaka den för att dölja enheterna och kablarna, eller om du ofta behöver tillgång till enheternas frontpaneler kan du låta luckan vara avtagen. Enheterna skruvas fast för en stabil montering i hyllplanet som kan placeras i ett 19” rack.
Läs mer om RMK-IFE-1U »

 

PLMK-IFE-101 är ett monteringshyllplan för installationer vid rör. Den är utformad för att passa rör med en yttre diameter på 36-48 mm. Det gör att du kan placera IFE-enheterna på en rad olika ställen samtidigt som det ger en snygg och diskret installation.
Läs mer om PLMK-IFE-101 »Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:
- Audiocontrol
- Quantum Instrument
- SMS
Använd ditt ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.


Ta chansen att gå våra Crestron programmeringskurser i höst


Nu har vi satt nya datum för höstens programmeringskurser.

Kurserna ger dig en förbättrad förståelse för våra produkter och rätt förutsättningar för en hög kvalité på Crestrons applikationer.


Kurserna är kostnadsfria och antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Läs mer om kurserna och anmäl dig här:
- Crestron steg 1

- Crestron steg 2

- Crestron steg 3

 

Nya broschyrer på nätverksprodukterEtt stabilt datanätverk är ofta en förutsättning för att leverera en tillförlitlig AV-installation. Pakedge jobbar med att utveckla nätverkslösningar som passar varje unik installation, från de enklaste till de mest komplexa system. De har specialiserat sig på förkonfigurerade nätverkslösningar för AV-installationer vilket ger en snabbare installation.

 

Nu finns det nya broschyrer från Pakedge som du som återförsäljare kan ha nytta av:


- Övervakningsbara switchar
- Strömförsörjning
- Router kit
- PoE
- Switchar med portarna på framsidanCrestrons nya batteridrivna knappsats, CLWI-KPLEX-BATT
CLWI-familjen utökas nu med CLWI-KPLEX-BATT, multifunktionsbrytaren som fungerar tillsammans med infiNET EX utan att du behöver ansluta några kablar.

Med denna brytare kan du, precis som med övriga brytare i CLWI-serien, styra belysning, ljud och bild eller övriga enheter som är anslutna till systemet.


Brytaren finns i två olika färger, vit och antracitgrå. Som tillval kan du välja mellan ett 20-tal olika ramar och färger.

Läs mer om CLWI-KPLEX-BATT»


Displayfästet Rapid från SMS är designat för dig som gillar enkla installationer!

Rapids största fördel är att den är enkel att montera upp och ner. Du väljer den skärmstorlek som du oftast använder, 46” eller 55”, sedan levereras Rapid i moduler så att du kan skräddarsy din videovägg som du vill: 1x1, 1x2, 2x1, 2x2, 3x1 eller 2x2. De smidiga modulerna underlättar så att du får en exakt linjering av dina skärmar.

 

Hörnen på skärmen kan justeras separat i djupled och höjden kan finjusteras. Montering sker via snabbkopplade excenterfästen och helt utan verktyg!

Fästet levereras och förvaras i en praktisk trälåda med plats för alla produktdelar.

Läs mer om Rapid»Pakedge förlänger garantitiden på sina produkter

Pakedge har tidigare haft en garantitid på 1 år men har nu utökat den till 3 år. Den nya garantitiden gäller alla produkter utom betaenheter, produkter som har getts bort som gåvor eller som vinster i tävlingar och Pakedge ”Fortinet Resale program routers”:


- FG-30D

- FG-30D-UTM

- FG-60D

- FG-60D-UTM

- FG-90D

- FG-90D-UTM

- FG-100D

Den nya garantitiden gäller endast produkter köpta efter 1 januari 2014. För produkter som har inhandlats innan dess gäller den tidigare garantitiden på 1 år.

För mer information, kontakta Pakedge.