Nyhetsbrev AV april 2014

 

Crestron lanserar touchpaneler med röststyrning

Crestron har uppdaterat sin TSW-serie med tre nya touchpaneler, TSW-552/ 752/ 1052. Panelerna har samma grund som tidigare men kan nu lägga till ytterligare funktioner i form av en webbläsare, tangentbord (On-screen keyboard), skärmsläckare och röststyrning för ökad komfort.

Det betyder att du nu bland annat kommer kunna surfa direkt i touchpanelen, justera belysningen eller välja att spela en specifik låt med hjälp av röststyrningsfunktionen.

Läs mer »
Se video »Crestrons nya monteringsfäste för infälld installation av TSW-paneler

TSW-XXX-FMKT är ett monteringskit för infälld installation av Crestrons TSW-touchpaneler. Med fästet kommer panelen i samma linje som väggen vilket ger en stilren installation. 

Fästet monteras i väggen och kan sedan spacklas och målas över i valfri färg för att matcha rummet. Touchpanelen sätts sedan på plats med ett enkelt tryck.

Läs mer »Kampanj på Panasonics storsäljare

Vid köp av en Panasonic PAN-PT-EZ570EJ projektor för ett superbra kampanjpris får du även köpa ett takfäste från CHIEFS Kite-serie i valfri längd för 50% av grundpriset.
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj eller så långt lagret räcker. Kampanjen gäller endast vid beställning via telefon eller
e-post.Nya prislistor


 

Nu finns det nya prislistor på hemsidan från:

- Epiphan
- Yamaha HiFi
- Samsung Hotell TV
- Samsung PRO


Använd ditt ÅF-login och klicka på downloads så kommer du till våra prislistor.Vi bygger ut!


Nu har vi startat vår utbyggnation av huvudkontoret i Karlstad för att kunna erbjuda våra kunder fler utbildningslokaler och ännu bättre service.

Bygget beräknas stå klart vid årsskiftet 2014/2015.

Är du intresserade av att följa vårt bygge så kan du göra det på www.sebyggerut.se

 

DVI2USB 3.0 - framegrabber som fångar HD-signaler med 60 fps  

DVI2USB är en högpresterande framegrabber som kan överföra bilder från DVI-, HDMI- eller VGA-källor via USB 3.0. Den klarar HD-upplösning (1920x1200/ 1920x1080), 60 bilder per sekund (fps) och fungerar tillsammans med både Mac, Microsoft och V4L (Linux).
Oavsett om källsignalen kommer från en dator, iPad, konferenssystem eller kamera kan DVI2USB 3.0 fånga signalen och spela in eller överföra den till vilken dator som helst.

Läs mer »


Bra surroundljud börjar med en bra processor

HD-XSPA är en kraftfull surroundljudsprocessor, flerkanalsförstärkare och DigitalMedia-enhet i ett, som gör det enkelt för dig att njuta av 7.1-ljud och upp till 4K som en del av ett komplett hemautomations- och underhållningssystem. Processorn stödjer de senaste 7.1 digitala formaten som Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus och DTS-HD Master Audio.
HD-XSPA har inbyggda flerkanalsslutsteg där varje slutsteg kan producera 140 Watt vid 8 ohm och 240 Watt vid 4 ohm.

Läs mer »Minskad installationstid med CHIEFS senaste videoväggsfäste

ConnexSys är utformat för att lösa de vanligaste problemen för en installatör: Det ska vara enkelt att installera, justera och utföra service.

ConnexSys använder en standard ankarskena där man kan montera ett eller flera fästen tillsammans beroende på önskad storlek av videovägg. Fästet har en verktygslös ClickConnect låsning som säkrar att skärmen sitter fast ordentligt i skenan. Med pop-out funktionen blir det dessutom enklare än någonsin att utföra service. ConnexSys finns som porträtt- eller landskapsutförande.
Läs mer »
Se video »


Boka in onsdagen den 14 maj i kalendern!

Den 14 maj kommer vi tillsammans med den amerikanska akustikgurun Anthony Grimani bjuda dig på en heldag i Stockholm med fokus på akustik i lyssningsrum och hemmabiomiljöer.

Anthony Grimani kommer hålla en presentation där han går igenom grunderna i akustik, vikten av materialval och placeringstekniker för att få en optimal ljudupplevelse.

På eftermiddagen kommer Anthony diskutera utmaningar och akustiskaproblem utefter de projekt och svårigheter som deltagarna själva vill ta upp.  
Missa inte detta unika tillfälle, och anmäl dig direkt. Det är ett begränsat antal platser.

Läs mer om eventet och anmäl dig här»Leveransvillkor och fraktpriser


På vår hemsida kan du nu hitta en pdf med våra uppdaterade leveransvillkor. För att se våra fraktpriser inom Sverige loggar du in med ditt ÅF-login under downloads.