Nyhetsbrev AV-teknik september 2013

 

Nu finns nya DIN-AP3


DIN-AP3 heter ersättaren till DIN-AP2 som är både snabbare, kraftfullare och mer anpassad till dagens resurskrävande installationer i både hem och offentliga miljöer. Den har en design för förbättrad skalbarhet och den nya Core3 OS ger möjlighet att köra upp till 10 program samtidigt.


DIN-AP3MEX är en kontrollprocessor avsedd för belysnings- och automationsapplikationer. Förutom att den har en Cresnet anslutning och LAN så kommer DIN-AP3MEX utrustad med en integrerad Infinet EX Wireless Gateway för anslutning av trådlösa fjärrkontroller och knappsatser.

Både DIN-AP3 och DIN-AP3-MEX tillhör Crestrons 3-serie som är en robust, dynamisk och säker plattform för att ta din systemdesign till högre nivåer av prestanda och tillförlitlighet. Jämfört med andra styrsystem, så har 3-serien större processorkraft, hastighet och minne, och kan köra upp till 10 program samtidigt.

Läs mer om DIN-AP3 »
Läs mer om DIN-AP3MEX »


 

Nyheter från Pakedge

C36 Access Point Controller är en allt-i-ett lösning för att styra, uppdatera och hantera upp till 30 trådlösa accesspunkter från en enda övervakningssida. Med C36 bygger du enkelt större trådlösa när där accesspunkterna samarbetar och användarna kan förflytta sig utan avbrott på uppkopplingen. Den är lätt att installera, lätt att använda och mycket prisvärd.

W7 Dual Band Wireless Access point är designad för att använda både 2.4 GHz och det mindre använda 5 GHz bandet för ökad prestanda. Aluminiumhus tillsammans med fyra kraftiga antenner gör den upp till tre gånger snabbare än en standard trådlös-N. W7 är byggd med Pakedge prestandafunktioner såsom TruStream, SectorMaxx och Smartwav, därför förbättras täckningen och direktuppspelning av media samtidigt som den säkerställer maximal tillgång till det trådlösa spektrumet. W7 är fullt kompatibel med BakPak och C36.

Läs mer »

Glöm inte att boka din plats på höstens kurser


Det finns fortfarande några platser kvar på våra populära kurser under hösten:

1/10 Crestron steg 2 intermediate training
8/10 IP/Ethernet
14/10 Crestron steg 1 grundkurs
29/10 Crestron steg 2 intermediate
11/11 Crestron steg 1 grundkurs

Klicka här för mer information och anmälan»
 


 

DigitalMedia är nu större än någonsin

 

Crestrons DigitalMedia128x128 är utformad för storskaliga projekt som kräver maximal pålitlighet. DigitalMedia kan hantera upp till 128 ingångar och 128 utgångar, vilket gör den perfekt som växel i större installationer.

Läs mer »

DM-utbildning, DMC-D

För dig som vill lära dig mer om DigitalMedia finns nu DMC-D som gratis certifieringsutbildning online. Det enda du behöver göra är att logga in för att börja med kursen:

Klicka här för att komma till kursen »


Chief lanserar projektorkitMed Chiefs nya projektorkit slipper du själv leta reda på vilka delar som behövs då allt ingår. Tak- och projektorfästet fästs enkelt i pendeln tack vare en ny typ av snabbkoppling som ger en snygg design och enkel installation. I kitet som finns i svart/silver och vitt ingår RSMEU Mini Elite Projektor Mount, CPA115 takplatta och ställbar pendel.

Läs mer »

Nu är det dags Roadshow igen


I november är det äntligen dags för oss att fylla lastbilen igen och ge oss ut på vår Roadshow. Med oss på roadshowen kommer vi ha flera leverantörer som visar upp de senaste nyheterna inom AV-teknik samt ett intressant seminarieprogram.
Mer information kommer inom kort, men boka in datumen i din kalender redan nu:

5/11 Stockholm
7/11 Göteborg
19/11 Malmö
20/11 KöpenhamnTräffa oss på Elmässan

Den 23-24 oktober kommer vi återigen finnas på Elmässan i Stockholm. I vår monter K:01 kommer vi visa upp det senaste inom belysningsstyrning från Crestron, smarta installationstillbehör för mötesrum och ljudteknik. Ta chansen att titta på våra produkter på plats och ställa frågor direkt till vår personal.
Klicka här för att få din fribiljett och för mer information:
 
Läs mer »