Nyhetsbrev AV november 2013

Fjärrstyrda strömskenor från Pakedge

De nya strömskenorna P2, P8 och P20 ger dig full kontroll över inkopplade produkter genom fjärrstyrningsfunktionen. Användaren kan slå av/på uttagen och schemalägga när de ska startas om från en iOS-enhet via Bakpak-appen. Strömlisten pingar även automatiskt var 15 sekund till anslutna enheter, får den inget svar startar den om uttaget som enheten är ansluten till. De är lätta att installera och kan placeras på vägg eller i rack. Strömskenorna kommer i flera utföranden med 2, 8 eller 20 uttag.

Läs mer »


Nu finns det streamingkort till DigitalMediaDMCO7-seriens streamingkort ger en totalintegrerad AV-distributionslösning som inkluderar HD streaming. Streamingkortet ger en H.264 videoöverföring från Crestron DigitalMedia. 7-seriens kort kan kombinera två signaler över samma ström för att aktivera picture-in-picture eller picture-by-picture. Med streamingkortet kan DigitalMedia streama upp till 1080p HD-innehåll direkt till datorer, touchpaneler eller mobila enheter vart som helst i världen.

Läs mer »


Introduktionskampanj på Panasonic projektorer


Vi har fyllt upp vårt lager med basmodeller från Panasonic. Det firar vi med en stor introduktionskampanj på utvalda LCD- och LED/Laserprojektorer samt linser till DLP-projektorer fram till årsskiftet.Panasonics Roadshow


Den 4 december är du inbjuden till Panasonics internationella Roadshow som kommer till Stockholm. Där kommer du få möjligheten att se deras senaste produkter och lösningar. Bland annat kommer Panasonic visa videoväggar, stora LCD- och interaktiva skärmar, ljusstarka och lampfria projektorer. Dessutom visas världens minsta och lättaste projektor i klassen tillsammans med professionella kameror och AV-utrustning.

Eventet pågår mellan 09:30-18:00 den 4 december i Norra latin, Stockholm. Vi kommer självklart finnas på plats så vi hoppas att vi ses där!
Här kan du göra din anmälan
»


Vi kan nu meddela att vi är ny distributör åt Acer som är en av världens största datortillverkare

Vi kommer projektvis leverera datorer, surfplattor, touchskärmar och projektorer ur deras stora sortiment. Acer strävar efter att leverera marknadsledande lösningar för den kommersiella marknaden med innovativa och högpresterande produkter vilket gör vi tycker att vårt samarbete ska bli extra roligt!

Läs mer »

 

Sänk energikostnaderna med Crestrons närvarosensor GLS-OIR-C-CN


Crestrons nya takmonterade närvarosensor känner av i 360 grader i ett område upp till 180 kvadratmeter. Den har en diskret design och passar utmärkt till små och medelstora ytor upp till 2000 kvadratmeter så som korridorer, kontor och konferensrum. GLS-OIR-C-CN har en inbyggd fotocell för att känna av infallande ljusinsläpp för dagsljusreglering. Den har även en Crestnet-anslutning som möjliggör direkt anslutning till ett Crestron styrsystem utan några tilläggsmoduler eller nätaggregat.

Läs mer »


Nya 19" väggfästen från Middle Atlantic, VPM-2/-3/-4

Middle Atlantics väggfäste är en kostnadseffektiv monteringslösning för 19" enheter. Med en VPM sparar du plats då monteringen sker vertikalt eller horisontellt på vägg. Modellen finns i 2, 3 och 4 HE och klarar av en montagevikt upp till 90 kg.

Läs mer »


Crestron Integration Awards

Nu har du som är Crestron återförsäljare möjligheten att anmäla ert företag till Crestron Integration Awards. Har ni gjort ett projekt ni är extra stolta över och som har avslutats mellan den 1 juli 2012 och 30 september 2013 så kan ni anmäla er i någon av följande kategorier:

Bästa installation för

- Skola

- DigitalMedia

- Företag

- Hotell och fritid

- Sjukhus

- Belysningsstyrning

- Butik

- Mötesrum

Vinnarna presenteras på ISE-mässan i Amsterdam i februari 2014. Anmälan ska vara inne senast 10 januari 2014.
Läs mer här »Crestron steg 3-kursDu som har genomfört Crestron steg 1 och 2 har nu chansen att komplettera med sista kursen som handlar om Simpl+ programmering. Kursen är kostnadsfri och hålls den 2-4 december på huvudkontoret i Karlstad.
Läs mer och anmäl dig här »Nu har vi gjort sista stoppet på vår Roadshow för i år!

Vi vill passa på att tacka alla som kom till Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi hoppas att ni hade en trevlig dag och att ni fick med er både information och inspiration hem. Har ni några frågor eller synpunkter så är ni välkomna att höra av er till oss.

Nya prislistor

Nu finns det nya prislistor från Pakedge och Middle Atlantiv på webben. Använd din ÅF-inloggning för att se dem.