Crestron DMPS-300-C vidareutvecklas

Crestron DMPS-300-C är ett komplett HD-presentationssystem för t.ex. styrelserum och konferensanläggningar.

Den senaste versionen heter DMPS-300-C-AEC, där AEC står för "Acoustic Echo Cancellation" vilket innebär att dess 6 mikrofoningångar fått en ny funktion som eliminerar eventuellt eko.

I övrigt innehåller den allt man kan önska sig som exempelvis: control system, multimedia matrix switcher, mic mixer, audio DSP och förstärkare - allt i en enhet anpassad för rackmontering.

Frigör plats med Chief 

Med Chiefs nya vägg- och bordsstativ monterar du Ciscos EX90 smidigare än aldrig förr. Det specialtillverkade stativet finns i två varianter; "Kontour" som är ett monitorfäste för bord samt "Thinstall" avsett för väggmontage.

LAN-styrd USB3 switch

I mitten på april lanserar vi "Bergen"
- en LAN-styrd USB3 switch.

Med en Bergen  har man nu möjlighet att switcha USB-signalen mellan två olika datorer, t.ex. tillsammans med interaktiva skrivtavlor där det finns en stationär dator samt ett USB-uttag i bordet för anslutning av laptop. Switchen styrs antingen via knapp direkt på enheten eller via styrsystem. Switchen stödjer USB 3.0 och har även LAN-port för styrning via styrsystem.

 

 

Utbildning i DISE 8

Med nya uppdateringar följer också ett behov av ny och fördjupad kunskap. I och med releasen av DISE 8 kommer vi att erbjuda utbildningar i DISE med utgångspunkt i denna senaste version.
Läs mer om DISE 8 här.

Nästa utbildningstillfälle kommer att ges torsdagen den 25:e april.

Ytterligare information samt anmälan, hittar ni här.

Pakedge K64U - en vinnare

"Electronic House" har utsett Pakedge K64 till årets produkt 2013, och vi förstår dem verkligen. K64 är ett av våra nya förkonfigurerade routerpaket specifikt anpassat för dagens krävande nätverkslösningar inom AV-installationer. Paketet inkluderar en VLAN-router samt en 24-portars gigabit switch med full 15,4W PoE. Som vanligt gör Pakedge det enkelt för dig som installatör att leverera stabil och säker nätverksteknik med minimerad arbetsinsats genom t.ex. färgkodade portar, förkonfigurerade subnät, inbyggt QoS, dubbla WAN-portar, flera VPN-tunnlar, möjlighet till ett gästnätverk och mycket mer. Pakedge är helt enkelt den optimala basen för varje AV-installation.