Nyhetsbrev AV december 2013

Crestrons senaste FlipTop med inbyggd touchpanel


Med Crestrons nya FlipTop FT-TS600 får du en konfigurerbar anslutningslösning i en praktisk, snygg och infälld design. Mobila enheter kan snabbt anslutas och kablarna förvaras utom synhåll när de inte används.
FT-TS600 har en 5” touchpanel med streamingmöjligheter (H.264) och tillsammans med Smart Graphics och RAVA ger den dig ett komplett kontroll- och mediasystem för alla typer av rum t.ex. konferensrum och utbildningslokaler.
Med en enkel knapptryckning på panelen kan du bland annat kontrollera ljud, bild, belysning och klimat.

Läs mer »


Ny dockningsstation till iPad Air


Inom kort kommer Crestrons läckra dockningsstation till iPad Air för både bord och väggmontage. Med en dockningsstation får du en snygg lösning för att styra ditt hem, kontor eller klassrum samtidigt som du laddar din iPad utan några synliga kablar.

Naturligtvis kommer Crestron fortsätta sälja dockningsstationer till iPad 2.Crestron Application Market

 

Crestron har skapat en ny sida där du kan ladda ner och dela med dig av appar, moduler och gränssnitt till olika typer av produkter. På sidan finns det mer än 1000 fria verktyg som du kan välja mellan för att styra allt från ljud, bild, belysning, larm, gardiner och mycket, mycket mer.

Sidan har en enkel navigering och sökfunktioner vilket gör det lätt för dig att hitta det du behöver för att underlätta din vardag.
Här hittar du Crestron Application Market
 »


 

Nya medarbetare på Special-Elektronik


Special-Elektroniks personalstyrka har utökats ytterligare och vi har fått två nya medarbetare:

- Anna Gullbrandsson är vårt senaste tillskott på lagret. Hennes fokus kommer ligga på löpande inventering och lagerstruktur.


- Camilla Johannesson är ny marknadsassistent. Hon kommer arbeta med vår marknadsföring, allt från tryckt material till digital marknadsföring.


 

 

Inspelningsbar visualizer för takmontering från WolfVision


VZ-C6 är speciellt framtagen för att användas i medelstora rum eller tillsammans med videokonferenssystem där installationshöjden är max 3 meter. Den har en modern design och en 1080p kamera med inbyggd inspelningsfunktion som gör att den även kan användas som dokumentkamera vid videokonferenser.
VZ-C6 har ett unikt synkroniserat ljusfält som gör att den upplysta delen av arbetsytan är identisk med upphämtningsområdet av kameran för bästa bildupptagning.

Visualizern är utrustad med ett vidvinkelobjektiv med väldigt stort fokusdjup och hög skärpa.
Läs mer »

 


Två nya monteringslösningar för touchpaneler, TSW-RMB och TSW-UMB


Ska du byta ut din befintliga väggmonterade touchpanel från Crestron med en ny TSW-750 eller TSW-1050? Med monteringsfästet TSW-RMB är det en lätt match då den helt enkelt monteras över den befintliga infällnadsboxen. Konsollen är gjord i metall och är belagd med en lackeringsbar yta.

Läs mer »

TSW-UMB är en enkel väggmonteringslösning som passar touchpanelerna TSW-550/ 750/ 1050 och den kommande dockningsstationen till iPad Air. Designen är universal och kan monteras redan innan du valt vilken av ovanstående modeller du ska installera. Fästet kommer finnas tillgängligt från januari 2014.
Läs mer »ISE 2014Vi vill bjuda in dig till Europas största professionella AV- och systemintegrationsmässa, ISE i Amsterdam, den 4-6 februari 2014. Förra året kom 44 000 besökare från 130 länder för att se produktnyheter, träffa branschkollegor och lyssna på intressanta föreläsningar.

Vi kommer självklart finnas på plats tillsammans med många av våra leverantörer och vi vill träffa dig där!
Klicka här för att få din fribiljett och använd koden 706857 när du registrerar dig »


 

Tiden går fort när man har roligt...


...och därför vill vi på Special-Elektronik redan nu passa på tacka våra kunder för året som gått. Vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med er under ett spännande 2014.

Under julhelgerna kommer vi jobba som vanligt men med en begränsad bemanning. Notera även att många av våra leverantörer har långledigt och att detta kan medföra längre leveranstider!


Vi önskar er en riktigt God Jul och
ett Gott Nytt År!