Testkit för AV-installationer

Med KIT-PROHD3 från Atlona kan du enkelt kontrollera och diagnostisera de flesta överföringsfel man kan råka ut för i moderna AV-system.

 

 

 

Testkitet innehåller:

- Signalgenerator som kan sända högupplösta testbilder i både 2D och 3D samt visa EDID-information

- EDID-emulator

- 7" monitor med ingångar för HDMI, VGA, DVI och Component. Allt levereras komplett i en praktisk väska med 4h batteritid för monitorn

   


Projektorfäste för extra tunga projektorer från Chief

CHF-VCMU är namnet på Chiefs nya fäste för extra tunga projektorer.

Fästet klarar en projektorvikt på max 100kg. Det är ett universalfäste vilket innebär att det klarar de allra flesta projektormodeller.

 


VCMU är utrustad med samma snabbkoppling som Chiefs mindre fästen vilket gör att det är enkelt att ta ned projektorn för att utföra t.ex. service eller byte av lampa.

   


Nya tillbehör för 19" rack

Nu finns täckplåtar för montage i rack där enheterna inte är fulla höjdenheter.

 

EB1/2 och EB 1/3 är svarta täckplåtar i 1/2 respektive 1/3 HE utförande. EB1-H är en ny 1 HE täckplåt med två handtag för att enkelt greppa ett utdragbart rack, smart och bekvämt. För etiketter finns också PBL1-ID som är en 1 HE täckplåt med plastficka för märketiketter.

   


Nyheter från ClearOne 

ClearOne har lanserat två nya högtalartelefoner för mindre grupper på upp till 14 personer. Den ena heter Chat 160 USB för Skype, den andra heter Chat 170 USB för Microsoft.

 

Chat 160 är testad och certifierad av Skype och passar perfekt för grupper som kommunicerar genom Skype. Chat 170 är istället anpassad till gruppersom använder Microsoft Unified Communications-plattform, LYNC.

Högkvalitativt ljud är något som är signifikant för både modellerna, både inkommande och utgående. De har även enkel plug-and-play funktion vilket betyder att de inte kräver några drivrutiner eller mjukvaror som behöver installeras och de ansluts enkelt till datorn direkt via USB.

Chat 170 USB för Microsoft

 

 

Chat 160 USB för Skype

 
     

Se den senaste tekniken på vår roadshow

Nu är äntligen anmälningen till Special-Elektroniks roadshow öppen!

Detta är ett perfekt tillfälle att få klämma och känna på de hetaste produkterna på marknaden just nu från några av de bästa leverantörerna.

 

Ni är även välkomna att bjuda med era kunder till eventet för inspiration. Boka din plats redan idag genom att följa länken nedan.

   

Ny styrningsmodul från Crestron

Crestron utökar sin populära DIN-serie med ytterligare en modul, CH-HRMOT4-D4. Denna modul har möjlighet att styra upp till 4 olika motorer, t.ex

 

 

projektorduk eller mörkläggningsgardin. Den är även enkel att montera då den endast behöver fyra modulplatser i ett DIN-skåp.

 

   

Uppdatering av Supernova från DNP

Supernova Flex är uppdaterad på flera punkter för att få en ännu bättre och jämnare projektionsyta.

 

 

Supernova Flex Classic är uppdaterad med IR-styrning och reläslutning. Den har dessutom fått en tyngre nederkant, bättre justeringar i dukspänningen och en större rulle på 118”. Dessa ändringar gör jämnheten i bildytan mycket bättre.

Även Supernova Core II uppdaterad. Den är omgjord med ett enklare uppspänningssystem för att underlätta monteringen. Ramen är också omgjord för ge en snyggare och mer elegant finish.

     

Datorhållare till Chief Fusion

Nu finns en datorhållare till Chief Fusion väggfäste. Med CHF-FCA102 monteras PC/mediaspelaren smidigt

 

direkt bakom bildskärmen. Man behöver då använda minimalt med kablage.

 Detta är en perfekt lösning vid Digital Signage och liknande där man behöver ha en dator kopplad till bildskärmen.