Föreviga presentationer med Crestron Capture-HD

Capture-HD är namnet på Crestrons nya lösning för att lätt spela in och dela

 

 

föreläsningar, presentationer, medicinska ingrepp, seminarier och utbildningar i HD 1080p-kvalitet. Föreläsaren kan själv enkelt spela in föreläsningen genom att trycka på play och sedan t.ex. dela den till andra via webb eller till server. Capture-HD är en standalone produkt som kan användas antingen fristående eller som en del av ett komplett CaptureLiveHD ™-system.

   

 

HDMI encoder från ClearOne

 ClearOne lanserar nu en ny HDMI encoder för VIEW-serien. Den nya MLAV9500 är en full HD/AV

 

 

encoder för distribution av SD & HD-video och ljud över nätverk. Likt övriga VIEW-produkter, bygger MLAV9500 på StreamNet protokollet. Detta innebär att alla ljud- och bildzoner har extremt låg fördröjning på max 0,5ms.

   

 

 

Presentationsteknik på ISE 2012

Missa inte Thomas Zangerle´s föreläsning om presentationsteknik på ISE 2012. Bland ett rekordstort antal föreslagna föreläsare har InfoComm valt Thomas Zangerle på Wolfvision som en av bara 32 föreläsare under mässan. Föreläsningen kommer handla om hur du kan förvandla dina idéer till övertygande och interaktiva presentationer samt förklaring på hur du kan behålla förståelsen och intresset för din presentation. För mer information följ länken nedan.

 

   


Special-Elektronik på ISE 31 jan – 2 feb

Nu är det äntligen dags för Europas största B2B-mässa för AV/ systemintegration. Självklart finns vi på plats och vill gärna visa er de senaste produktnyheterna och innovationerna från våra leverantörer.

 

 

 

Följ länken nedan för mer information, utställarkarta, gratis entrébiljett samt för att boka din egen produktgenomgång med oss.

   

 

 

 

 

 

Pakedge - unika nätverkslösningar för AV-installationer

Ett stabilt datanätverk är en förutsättning för att leverera en tillförlitlig installation. Pakedge har specialiserat sig på förkonfigurerade nätverkslösningar för AV-installationer vilket ger mycket snabbare installation. Pakedge ger dig t.ex:

- Flera färdigkonfigurerade VLAN som separerar olika funktioner på nätverket. Det ger snabbare och effektivare drift.

-Nätverkskontakter placerade på baksidan av enheten vilket ger en ren front på racket.

 

   

 

ad notams CS-serie gör det enkelt att skapa en unik displaylösning

Med ad notam kan man skräddarsy sin alldeles egna displaylösning.

 

Möjligheterna är oändliga; välj glas, displaytyp och antal displayer. För att göra valet enklare introduceras nu CS-serien, en modell där kontroll och anslutningsbox kan användas oavsett display storlek från 13” till 82”. Detta gör det enklare att specificera, installera och serva ad notam. Ny prislista med hela CS-Sortimentet finns att ladda ner på//www.specialelektronik.se

   

 

Praktiska ClearOne takmikrofoner

Array heter ClearOnes nya takmikrofoner som är en perfekt lösning för installationer i medelstora och stora konferensrum där mikrofoner på talarstolen inte är ett önskvärt.

Array är lätt att installera och ger suverän ljudkvalitet. 

 

Mikrofonen består av tre element som är sammansatta i en enda enhet vilket ger 360 graders ljudupptagning. Mikrofonerna kan anslutas till ClearOnes system Interact, InteractPro och ConvergePro serie av DSP.

   

 

Snygg 4,3" touchpanel från Crestron

 

 

 

TPMC-4SMD är Crestrons nya 4,3” standardpanel för styrning av t.ex. ljud, ljus och värme.

Den snygga panelen ger en elegant exponering i alla miljöer, så väl på kontoret som i hemmet och kan enkelt vägmonteras på flera olika sätt eller monteras på ett bord. TPMC-4SMD drivs med Crestrons Core 3UI teknik vilket ger en fantastisk grafik och brett användargränssnitt. Till skillnad mot TPMC-4SM innehåller denna touchpanel inte möjligheten till rumsbokning.