Universalhjälpmedel för HDMI problem från Atlona

Har du problem med att få bild via din HDMI signal? Då är AT-HDSync ett perfekt hjälpmedel för dig. AT-HDSync kan t.ex. simulera hot plug och memorera EDID informationen.

 

Möjligheten att läsa in och lagra EDID informationen direkt från en display gör AT-HDSync till ett mångsidigt och användbart verktyg!

   


Mediaserver med AirPlay

Som första tillverkare av mediaservrar adderar nu Autonomic detta i sina mediaservrar MMS-2 och MMS-5.

 

 

Denna funktion ger gäster möjlighet att enkelt spela upp sin musik i systemet när de är på besök. Det krävs inga kablar utan allt streamas smidigt över Wi-Fi.

   


Fynd i vår realista!

På vår hemsida finns nu en realista tillgänglig.  Denna kommer vi kontinuerligt uppdatera med produkter inom både AV och CATV som har reducerat pris. Realistan hittar du under downloads eller via länken nedan.

   

 

HC7800 - 3D projektor från Mitsubishi

Nu lanserar Mitsubishi en helt ny DLP 3D projektor med full-HD upplösning.

 

HC7800 har en ljusstyrka på 1500 ANSI-lumen samt 13-segments ED*-linssystem (*Extra-low-Dispersion) för bästa skärpa och återgivning. Projektorn konverterar 2D bilder till 3D oerhört bra och tillsammans med den nya tekniken i 3D glasögonen får du en överlägsen 3D kvalitet.

 

 

Flexibla short-throw fästen

Chief har nu lanserat en serie med flexibla short-throw fästen.

 

CHF-WP2 ger perfekt placering och injustering av short throw-projektorer då projektorn kan glida längs armen samt har integrerad mikroutjämning för finjustering av placeringen. CHF-WP2 stöder även väggmonterade long-throw projektorer.

   

 

     

Snart går årets teknik Roadshow av stapeln!

Du har väl inte glömt att anmäla dig? Alla besökare har chansen att vinna ett Atlona testkit som kommer lottas ut på varje ort.


Detta är ett perfekt tillfälle att få klämma och känna på de hetaste produkterna på marknaden just nu från några av de främsta leverantörerna.

 

Ni är även välkomna att bjuda med era kunder till eventet för inspiration. Boka din plats redan idag genom att följa länken nedan.

 

   

 

Entry-level projektor från projectiondesign  

F21 är namnet på projektionsdesigns nya prisvärda entry-level projektor med 1080p full-HD upplösning. F21 har en ljusstyrka på 3000 lumen vilket gör att den fungerar utmärkt även i ljusare miljöer.

 

 

Projektorn har högkvalitativa linselement och projectiondesigns Real Color Managment som ger den högsta möjliga bildkvalité i sin klass.

   

 

DMC-D - nya kurstillfällen!

Crestron DigitalMedia är världsledande på hantering av analoga och digitala signaler.

Nu kommer fler tlllfällen att bli certifierad DigitalMedia designer. Kursen kommer hållas i:

- Göteborg: 29 maj
- Stockholm: 30 maj

 

 

 

Vi går bl.a. igenom de grundläggande skillnaderna mellan analoga och digitala system samt hur man kan lösa problem som uppstår i digitala system.

   


Nya medarbetare

Vi har fått förstärkning på administrationssidan. Julia heter vår nya ekonomiassistent som kommer hjälpa till med reskontra och reception.

 

I och med ett allt högre tryck på vårt lager har vi även fått ny lagerarbetare, Sebastian Eklöf. Hans huvudfokus kommer vara inkommande gods.