Nya short-throw projektorer från Mitsubishi

Mitsubishi lanserar nu EST-serien (WD380U-EST och XD360U-EST)  som har utformats särskilt för klassrum och mötesrum. Det stora objektivet och

 

 

den unika optiska designen ger ett av marknadens kortaste projiceringsförhållande. Detta innebär stora, tydliga bilder från mycket korta avstånd utan att presentatören bli bländad av projektorn eller att det blir störande skuggor i bilden. Inom kort lanseras även två modeller med inbyggd interaktivitet (XD365U-EST och WD385U-EST).

 


DMPS-300-C DigitalMedia™ presentationssystem

 


 

DMPS-300-C är ett komplett HD-presentationssystem för t.ex. styrelserum och föreläsningssalar.

Du får enkel och flexibel signalhantering samt ljud- och bildöverföring av högsta kvalitet i en enda produkt. DMPS är en vidareutveckling av  MPS-300 som har inbyggd audio-/videomatris, 6-kanals mikrofonmixer och 2x40W förstärkare,  där man även adderat DigitalMedia.

   


Ny leverantör av högkvalitativa projektionslösningar

 

Vi lanserar en ny leverantör av högkvalitativa projektionslösningar, danska DNP.

 

I sitt sortiment har DNP bland annat det exklusiva materialet för frontprojektion Supernova, med en kontrast som är upp till 7 gånger bättre än vanliga dukmaterial. Uppbyggt av 7 lager med ett optiskt system ger Supernova en perfekt projektionsbild även i ljusa miljöer. Materialet går att få i olika typer så som rulldukar samt front- och bakprojektionslösningar.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny snygg fjärrkontroll från Crestron

Crestrons nya snygga och ergonomiska fjärrkontroll MLX-3 finns nu tillgänglig. Med en 2” högupplöst LCD-skärm ser du tydligt dina funktioner. Du styr enkelt dina aktiviteter oavsett om du tittar på TV eller justerar rumstemperatur och ljus.

 

 

Att MLX-3 använder infiNET gör att du även har en pålitlig, trådlös kommunikation.

   

 

Crestron inbytesprogram: analogt till digitalt

Nu är det extra förmånligt att uppgradera ditt analoga system till digitalt. Crestron erbjuder dig upp till 100% inbytesvärde på ditt analoga system när du byter till Crestron DigitalMedia. Erbjudandet gäller oavsett om du byter från ett analogt Crestronsystem eller om det är från någon annan leverantör. Skicka in ritningar, schema, AV-flöden samt ett ifyllt inbytesformulär till våra säljare för att få se din utbyteskostnad.

 

 

 

Grattis och tack till alla DMC-D deltagare

DMC-D roadtour är nu slut och vi vill passa på att tacka för det stora intresset och de trevliga kursdagarna.

 

 

Vi vill även gratulera de som klarade provet och som nu är certifierade DigitalMedia designers.