Yamaha Work CA: ny produktserie med ljudprodukter

Som enda distributör i Sverige presenterar vi nu

 

 

Yamahas nya prisvärda produktserie Work CA. Sortiment innefattar allt från högtalare till elektronik och passar perfekt för installationer i t.ex. klassrum eller konferenslokaler.

Exempel på produkter är:
iWA 1, en liten och smidig förstärkare som passar direkt i en apparatdosa.
CS-serien, infällda högtalare i flera modeller.
NEO-serien, vägghögtalare i flera olika storlekar både passiva och aktiva.

 

Samtliga passiva högtalare i Work CA kan användas som både 100V och låg impedans. Liksom Yamahas övriga sortiment håller givetvis samtliga produkter i Work CA mycket hög kvalitet.

 


Anpassningsramar för CYB-lock till OptiLine

 

 

  

 

Sedan en tid tillbaka finns OptiLine, en ny serie av installationskanaler, på marknaden. Med de nya anpassningsramarna är det nu möjligt att använda våra populära CYB-lock även till OptiLine-serien.

CYB-locken monteras enkelt i anpassningsramen som sedan passar perfekt i installationskanalen. Anpassningsramarna finns i färgerna vit (artikelnr. 31 140 30) och svart (artikelnr 51 140 31) för att matcha färgen på locken och installationskanalen.

 

Kraftfulla pro-förstärkare från Crestron

Crestron presenterar nu AMP-seriens pro-förstärkare

 

 

som ger en perfekt kombination av hög effekt och effektivitet för alla typer av professionella ljudapplikationer.


Serien består av fyra förstärkare:
AMP-2210S med 2-kanals för 4/8O

AMP-3210S med 3-kanals för 4/8O

AMP-2210T med 2-kanals för 4/8O eller 70/100V

AMP-3210T med 3-kanals för 4/8O eller 70/100V

Samtliga förstärkare är fläktlösa samt tillverkade med ett lågt chassi vilket gör dem oerhört smidiga och platsbesparande. Förstärkarnas Energy Star-märkning bevisar att det även går att hålla energikrav utan att kompromissa med ljudkvalitet.

   
 

 

 

 

 

 

 

TPMC-3SMD: ny 2,8" touchpanel

Nu har Crestron lanserat en prisvärd 2,8” touchpanel för väggmontage, TPMC-3SMD.

Väggpanelen är smakfullt designad och har en kompakt storlek vilket gör

 

 

den lättplacerad och diskret. Liksom Crestrons andra touchpaneler kan du givetvis styra allt ifrån ett enkelt multirumsljud till total integration med TMPC-3SMD.

   

 

Middle Atlantics nya MS-serie

 

 

 

Nya innovativa MS-serien från Middle Atlantic är designad för att bekvämt kunna montera mindre enheter i front eller baksida på 19" rack.

Det unika hålmönstret gör att det mesta går att montera samtidigt som det ger bra ventilation. MS-series består av två olika storlekar, MA-MS-11 med ett djup på 28cm och klarar 7kg samt MA-MS-5,5 med ett djup på 14cm och som klarar 13,5kg. Dessa hyllor kommer lösa många montageproblem i standardrack.

 

Trådlösa konferenssystem från Televic

Confidea Wireless är namnet på ett av Televic´s trådlösa delegatsystem. Confidea är smidigt och lättinstallerad men

 

 

trots sin enkelhet är systemet mycket kraftfullt och har många möjligheter såsom röstningsfunktion, ordförandeenhet och talarlista. Ett måste för alla konferensrum.

   


Crestron inbytesprogram till 31/12: analogt till digitalt

Nu är det extra förmånligt att uppgradera ditt analoga system till digitalt. Crestron erbjuder dig upp till 100% inbytesvärde på ditt analoga system när du byter till Crestron DigitalMedia. Erbjudandet gäller oavsett om du byter från ett analogt Crestronsystem eller om det är från någon annan leverantör. Skicka in ritningar, schema, AV-flöden samt ett ifyllt inbytesformulär till våra säljare för att få se din utbyteskostnad.