Kontrollera dina AV-system med testkit från Atlona

Med KIT-PROHD3 från Atlona kan du enkelt kontrollera och diagnostisera de flesta överföringsfel man

 

kan råka ut för i moderna AV-system. Testkitet innhåller en signalgenerator som kan sända högupplösta testbilder i både 2D och 3D samt visa EDID-information, en EDID-emulator samt en 7" monitor med ingångar för HDMI, VGA, DVI och Component. Allt levereras komplett i en praktisk väska med 4h batteritid för monitorn

 


projectiondesign F35 AS3D

projectiondesign lanserar nu en ännu kraftfullare 3D-projektor.

 

 

F35 AS3D är en av marknadens mest högupplösta 3D-projektorer med WUXGA (1920*1200)

och har ett kraftfullt ljusflöde på upp till 7500 ansilumen. Projektorn passar utmärkt för t.ex. mediciniskt bruk eller för 3D-simulationer. Liksom projectiondesigns andra projektorer är den gjord för 24/7 drift och finns med flertalet linsalternativ.

   

 

Atlona AT-PA100 - Liten, smidig ljudförstärkare

Atlona AT-PA100 är en professionell stereo/mono miniförstärkare med 3 ingångar (2x stereo och 1x mic).

Den är baserad på klass D-teknik och kan användas i endera stereo 2x20W eller mono 1x40W. AT-PA100 har inbyggd EQ och fungerar bra med

ett styrsystem via RS232. Används inte styrsystem så finns en IR-fjärr, AT-PA1-112 som tillval, som hanterar alla nödvändiga funktioner.

   

 

Glöm inte att planera in ISE mässan den 31 januari - 2 februari

Den 31 januari -2 februari 2012 är det dags för Europas största B2B-mässa för AV/systemintegration. Börja planera in ett besök redan nu. Vi kommer finnas på plats för att visa dig våra leverantörers senaste produktnyheter och innovationer. Mer info kommer inom kort.

 

 

 

 

 

 

 

Färdigkonfigurerad växel för DigitalMedia

DigitalMedia är inte bara till för stora, exklusiva installationer. DM-MD6xX är en färdigkonfigurerad växel i DigitalMedia systemet, gjord för mindre anläggningar.

Den ger en mycket enkel och

 

kostnadseffektiv lösning för att distribuera flera HD-källor. Växlarna finns i 3 olika storlekar:
- DM-MD6x1, för ett litet till medelstort rum

- DM-MD6x4, för upp till fyra rum

- DM-MD6x6, för upp till sex rum.

   

Televics digitala konferenssystem D-Cerno

 

D-cerno är ett perfekt konferenssystem för mellanstora och stora mötesrum där inte funktioner som röstning och talarlistor är nödvändiga.

Systemet är det enda digitala på marknaden och har en mycket hög kvalitet på mikrofoner, ljud och funktion. D-cerno är ett bra komplement till de större konferenssystemen när man bara behöver ha möjlighet till diskussion.

   

 

Har du testat RoomView?

Genom Texas instruments, som tillverkar DLP-chip, samarbete med Crestron är

 

det nu ännu enklare att prova. I många nya projektorer med DNP-chip  finns nämligen Roomview förprogrammerat. Roomview i projektorn innebär ett webbinterface i projektorn, övervakning via nätverk, möjlighet till fjärrstyrning och fri nedladdning av Roomview Express. Exempel på projektorer i vårt sortiment som har detta Mitsubishi WD570U, WD380-EST, EX240U, WD8200U och UD8400U.

   


Bättre ljud med Interact OC-AT

Upplever du begränsningar med ljudkvaliteten på ditt telefon- konferens-

system? Med Interact AT-OC är det nu möjligt att

 

 

koppla in USB-ljud eller externt videokonferenssystem till telefonkonferensen (t.ex. Microsoft Lync, som systemet är optimerat för). Detta gör att ljudkvaliteten blir bättre för samtliga parter och att fler kan delta i konferensen..