Dolda högtalare från Live-wall

 

Vi tycker högtalare skall gömmas! När det läggs mycket energi på estetisk design av ett rum, varför låta högtalarna förstöra helheten?

Med nya LW1218 från Live-wall får du riktigt välljudande högtalare utan att dom syns. Live-wall är designade för att tillfredsställa både interiördesigners och musikälskare. Den unika designen sprider ljudet jämnt i hela rummet. Med en dispersion på 160 grader i alla riktningar kan LW1218 placeras i både väggar, tak och möbler. Konstruktionen gör den också väldigt enkel att linjera med väggen för att sen tapetsera eller måla över för att bli helt osynliga. Hör gärna av dig till oss så kommer vi och provspelar!

   

Glöm inte att certifiera dig

Du vet väl om att du som återförsäljare av Crestron

 

kan  certifiera dig inom systemdesign och DigitalMedia teknik. Crestrons DM utbildning kommer inom en snar framtid att vara ett krav för att få arbeta med DigitalMedia. Notera att kurserna normalt hålls hos Crestron i Belgien. Nu finns dock chansen att delta vid kursen DMC-D (den första delen i utbildningen) som för första gången hålls i Sverige. Den 23/5 kommer nämligen kursen till Karlstad i samband med vårt teknikevent. För mer info och anmälan, klicka på länken nedan.

   

Inbyteskampanj av trådlösa mikrofoner och IEM-system

Försäljningen (utsläckning) av 800-bandet är nu genomförd! Sedan årsskiftet kan eller bör inte de trådlösa systemen som sålts i Sverige de senaste 20 åren använda sig av de små utrymmen som finns kvar av det gamla 800 bandet. Därför erbjuder Sennheiser dig som ÅF en inbyteskampanj som pågår t.o.m maj 2011. Vid varje inlämnat äldre trådlösa system erbjuds nu en inbytespeng vid köp av ett nytt Sennheiser ”evolution wireless G3 system”. Kontakta någon av våra AV-säljare för mer information.

 

 

 

 

 

 

 

Världens första 2,35:1-projektor

Nu lanserar Avielo världens första projektor med 2,35:1 upplösning.

 

Vid användning av nya Optix superWide235  finns inte längre något behov av varken anamorfiska linser eller kurvade dukar. Projektorn gör att du får allt cinemascope material till en upplösning på 1080 pixlar på höjden. Detta resulterar i nästan 25 % högre upplösning än filmmaterialet på en Blu-ray skiva.

   

Anmälan öppen till vårt teknikevent

Anmäl dig redan idag till vårt teknikevent som i år går av stapeln den 24-25

 

maj i Karlstad. I år kommer det vara större än någonsin och omfattar både AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik

Eventet kommer att innehålla allt ifrån tekniska utbildningar och en högkvalitativ utställning till roliga aktiviteter och middag. Notera även att vissa utbildningsaktiviteter kommer att hållas dagen före eventet samt på förmiddagen dag ett.

   

Projektorer för möten och skola

Mitsubishi Electric lanserar nu två nya dataprojektorer i sitt sortiment av prisvärda standardprojektorer.

 

Båda är anpassade för skolor eller mötesrum och har likt tidigare modeller en lång lamptid, bra bildkvalitet och ljusflöde. Modellerna har även Crestrons intelligens inbyggt för grundläggande styrning och övervakning.

 EX-320U     EW-330U

 

Enklare och säkrare installation för undertak

Med Chiefs nya monteringslösning, CMS440, kan du enkelt montera en projektor i undertaket. Detta ger en flexiblare montering, en snyggare installation och ett lönsammare slutresultat. Om olyckan väl är framme finns dessutom ett medföljande vajersystem som säkrar upp installationen.