VZ-3, ny instegsmodell från Wolfvision

 

Nu finns Wolfvisions nya Vizualiser VZ-3 på marknaden. Den har ett helt nytt designkoncept där kameran och lampan är integrerade i armen. Dessutom når den som instegsmodell nu ut till en större målgrupp.

Vizualisern innehåller samma  grundläggande funktioner likt tidigare modeller som ger hög bildkvalitet, bra användarvänlighet och tillförlitlighet.

   

Du har väl inte missat Wolfvisions företags-presentation på YouTube. klicka på länken för att se klippet  

 

Short Throw stativ med interaktivitet

 

Chief lanserar nu en uppgraderad variant av sitt prisbelönta projektorfäste för kortskjutande projektorer, nu med

inbyggd interaktivitet! Med hjälp av detta kan man använda interaktivitet på en helt vanlig white board. Projektorfästet levereras med programvaran eBeam och kan användas med vilken kortskjutande projektor som helst. Det finns även en uppgraderingssats för er som redan har ett Chief ST fäste.

   

IR learner från Crestron

 

Crestron CSP-LIR-USB IR learner är en kompakt USB-enhet som fungerar direkt med

Crestron Toolbox™. Den erbjuder en komplett lösning för att enkelt skapa, redigera, testa och hantera IR koder för användning vid programmering av ett Crestron styrsystem.

   

Nyheter från InfoComm

 

Vi har besökt InfoComm 2011 i Orlando, USA. Som

vanligt var det en stor mässa med mycket nyheter och den dominerande utställaren var som brukligt Crestron. En spännande nyhet var den lilla presentations controllern BPC-8. Förutom det vanliga tyckte vi mässan hade mycket fokus på Digital Signage och AV för skolor. Håll utkik efter nyheter vi släpper efter sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crestron 8G+, en komplett distributionslösning

Crestron har nu introducerat nya DigitalMedia 8G+ som gör

 

det enkelt att installera den nyaste, mest avancerade tekniken. Det är den enda plattform som kan distribuera alla digitala och analoga signaler över en enda kabel. Distributionen kan nu göras genom ett urval av standardkablar såsom CAT5e, DM 8G® kabel eller CresFiber® 8G.

   

 

Crestron i ny skala

Crestron har lanserat HD-SCALER, en ny HD video scaler som optimerar alla HD-displayers

 

upplösning av analoga och digitala videosignaler. Den ansluts direkt till HDMI eller DVI-ingångarna på displayen och ser till att varje källa är tillförlitlig, korrekt och optimal, oberoende av bildskärmens upplösning.

   

Ny broschyr om hemautomation

Med Crestrons stora utbud av DIN-moduler och Interface finns produkter och lösningar

 

för att integrera installationens alla funktioner. Vi har samlat ett urval av Crestrons produkter som finns för Total Home Control för att hjälpa dig att hitta rätt lösning som passar dig och din kund. Hitta de rätta produkterna, få tips på funktioner och se olika kopplings- och anläggningsscheman. Broschyren finns nu att beställa kostnadsfritt, dock i begränsad upplaga. Beställ den redan idag genom att klicka på länken nedan:

   

Nya medarbetare på Special-Elektronik

Christoffer Fagerström lämnar sin lagertjänst och går nu över som innesäljare inom AV-teknik.

 

 

Patrik Olsson har börjat som lagerarbetare och tar därmed över en ledig plats på lagret. Hans fokus kommer att vara inkommande gods.