Kaleidescape Cinema One - Filmservern för hela familjen

 

Kaleidescape har satt standarden för filmservrar. Med ett enkelt knapptryck kan du se alla dina DVD filmer och TV-

serier eller lyssna på dina CD skivor. Nya Cinema One är en ”allt i ett” lösning för hela familjen till ett pris som nu gör systemet tillgängligt för ännu fler film- och musikälskare. Cinema One inkluderar en server med 4 hårddiskar samt en spelare som kan importera både DVD och CD skivor. Systemet kan lagra ca 225 DVD filmer eller 2500 CD skivor. Förutom den vanliga fjärrkontrollen levereras systemet även med den nya barnkontrollen som gör att även de minsta i familjen kan navigera bland sina filmer. Önskar man systemet i flera rum eller mer lagringsutrymme är Cinema One naturligtvis fullt kompatibel med övriga Kaleidescape produkter!

   

Kaleidescapes filmservrar
Med Kaleidescapes egenutvecklade filmserver får du ordning i filmbiblioteket. Det är det enda legala systemet som tillåter dig att lagra alla dina DVD-filmer och CD-skivor. På så sätt slipper du att leta igenom din DVD- eller musiksamling och sätta in en fysisk skiva i spelaren. Sitt istället bekvämt kvar i soffan och gör ditt val via fjärrkontrollen genom att bläddra med det unika användargränssnittet. Dessutom kan alla Kaleidescapes system göras åtkomliga i hela ditt hem och expanderas till obegränsat lagringsutrymme.

 

 

 

Crestron DigitalMedia configuration tool

Nu lanserar Crestron en uppdaterad version av sitt populära DigitalMedia verktyg där du enkelt och överskådligt kan designa en DigitalMedia växel. Ange källorna som finns i rummet eller huset och få fram en lista på aktuella DigitalaMedia produkter. Detta ger dig en överskådlig bild på hur systemet kommer att se ut samtidigt som risken för att missa någon del minimeras. Gå direkt till applikationen genom att klicka på länken nedan.

   

 

Tunt och stabilt väggfäste
från Chief

Nu lanserar Chief ett nytt väggfäste i Thinstall serien för skärmar med behov av att kunna dras ut, vridas eller vinklas. Med fullt rörelsemönster och en låg profil som endast bygger 38mm från väggen smälter fästet diskret in i miljön. Stativet går att dra ut 63,5 cm från väggen och kan både tiltas och vridas sidleds. Med sin robusta konstruktion klarar fästet skärmar från 37" upp till 58" samt en belastning på 56,7 kg.

   

 

 

 

 

Utställarlista & karta ISE

Missa inte att besöka våra leverantörer som finns på plats under ISE mässan

den 1-3 februari. Klicka på länken nedan för en karta och förteckning du kan ta med dig till mässan!

 

 

   

Lägre bemanning  under ISE! 
Majoriteten av vår säljkår kommer att befinna sig på ISE mässan under kommande vecka. Det kommer därför att vara svårt att nå våra AV säljare via telefon. Självklart kan du skicka ett mail så återkommer vi så snart som möjligt.


 

 

3D projektor från Mitsubishi

Nu lanserar Mitsubishi sin första 3D projektor. Modellen heter HC-9000 och är deras hittills kraftfullaste hemmabio

projektor. Den har full-HD upplösning och en uppdateringsfrekvens på 240 bilder/sekund!

 

Dessutom är projektorn installations-vänlig, har en kraftfull zoom och både en horisontell och vertikal lensshift. HC-9000 kommer att finnas tillgänglig  i januari/februari 2011.

     

 

Nya medarbetare på Special-Elektronik

Special-Elektroniks personalstyrka har utökats ytterligare. Boris Skoow är den femte i raden av nyanställningar sedan hösten 2010 och har anställts som AV

säljare. Hans centrala uppgifter kommer att vara smarta hemmet lösningar med fokus på  integreration av all teknik i hemmet för ett bekvämare liv.

 

 

Henrik Persson är ett värdefullt nytillskott på vår Crestronsupport. Han ersätter Stefan Tillman som valt att gå vidare i arbetslivet.

 

Med vårt 1270 m3 större lager behöver vi förstärkning. Viktor är vårt senaste tillskott och kommer att se till att dina leveranser expedieras snabbt och säkert.