Wolfvisions nya VZ-8 Light4/ Plus4 med 30-60 fps är här!

 Wolfvision har nu lanserat uppföljarna VZ-8Light4/Plus4 till deras populära  VZ-8-serie  av dokumentkameror.

VZ-8 Light4/Plus4 är i sig helt nya och förbättrade produkter med ny design,

 

 

14 x optisk zoom samt en inbyggd HD-kamera med 1080p upplösning.

Förutom alla standardfunktioner erbjuder VZ-8 Light4 en HD-upplösning med 30 fps (bilder per sekund), LAN-port samt HDMI-ingång och -utgång.

Den nya VZ-8 Plus4 är världens första dokumentkamera med en bildfrekvens på 60 fps vilket möjliggör snabbare autofokus och smidigare rörelser. Den har även en inbyggd LCD-skärm för förhandsgranskning, förbättrade LAN- och nätverksfunktioner samt ett internt minne med lagringskapacitet på 9 bilder.

   

 

 

VZ-C3D - Världens första 3D-dokumentkamera!

 

 VZ-C3D är en takmonterad dokumentkamera med två högprecisionslinser och en stereoskopisk mixer som möjliggör visning av högupplösta 3D-bilder i realtid på en 3D-skärm.

VZ-C3D är speciellt användbar i högteknologiska miljöer såsom sjukvården, forskning och utveckling men även vid produktutveckling och i samband med videokonferenser som kräver återgivning med hög detaljrikedom och 3D-djup.

   

 

Crestron Training på ISE 2013

 

Under alla tre dagar på ISE 2013 erbjuder Crestron flertalet olika kostnadsfria utbildningstillfällen. Det övergripande temat är de senaste trenderna och tekniken inom systemintegration vid hem- och fastighets-automation.

Ta en närmare titt på respektive kurs via länken nedan och anmäl dig online till de tillfällen du tycker verkar intressanta!

   

 

Högpresterande & osynliga högtalare från Live-Wall

  På kort tid har Live-Wall gjort sig känd som den främsta tillverkaren av high-end arkitektoniska högtalare. Utan att kompromissa med kvaliteten erbjuder deras Live-Wall LW1218 en perfekt & osynlig musikupplevelse, oavsett rumstyp och placering.

Tack vare dess kompakta design (18 x 12 x 2-7/8") och tekniska funktionalitet är Live Wall-högtalaren lätt att installera samtidigt som den kan placeras nästintill var som helst och göras osynlig under de flesta vägg- och takmaterial. LW1218 monteras lika lätt vid eftermontering som i samband med nybyggnation.

Tack vare dess spridningsmönster på 160 grader i alla riktningar tillsammans med en känslighet på 102dB (på en meters avstånd) ger Live-Wall högtalaren dig en komplett musikupplevelse.

   
 

 

 

Nya datum för våra Crestronkurser!

 Nu är de första kursdatumen för 2013 fastställda! Skynda dig att anmäla dig genom att klicka på respektive kurs nedan. Platserna fylls snabbt på!

 Crestron Grundkurs  

 Crestron Intermediate Training

 Crestron steg 3            

 

Fribiljett till ISE-mässan 29-31 jan

 Med dryga månaden kvar till nästa års ISE-mässa i Amsterdam  (Europas största professionella AV- &

 

systemintegrationsmässa) den 29- 30 jan är det nu dags att anmäla sig. Få din fribiljett genom att använda registeringskoden 706857 i länken nedan.

 

ISE är utsedd av tidningen EXPO som en av världens tre snabbast växande mässor och samlar återförsäljare, tillverkare och specialister från mer än 130 länder.

   

 

ClearOne Interact AT

 ClearOne Interact AT är en flexibel och komplett lösning för konferenssystem där man på ett enkelt och prisvärt sätt vill ha ett professionellt ljud, oavsett mötesteknik.

Interact AT kan anslutas till de flesta ljud-, webb-, UC- och videokonferensapplikationer.

   

 

Två nya presentationsfilmer från Wolfvision

 Wolfvision har nu släppt två nya presentationsfilmer "WolfVision dokument-kameror vid videokonferenser" och ”Dokumentkameror för takmontering från Wolfvision”. Båda filmerna visar vinsterna med att använda en takmonterad dokumentkamera i samband med videokonferenser.

Du hittar filmerna här:

WolfVision dokumentkameror vid

videokonferenser

Dokumentkameror för takmontering

från Wolfvision

 

Nytt Sell sheet och White paper om Crestron Digital Media

Klicka här för att komma till White paper

Klicka här för att komma till Sell sheet

 

      Till sist vill vi passa på att önskar er alla en riktigt