Enkel och prisvärd knappsats från Crestron

 

Crestron har nu lanserat OnCue (BPCI-8), en enkel och prisvärd knappsats för styrning av t.ex. projektorer och bildskärmar. BPCI-8 är förprogrammerad för Mitsubishis projektorer, samt ett antal andra fabrikat, vilket

gör installationen både snabb och enkel. OnCue passar utmärkt i klassrum och mindre möteslokaler som ersättare till lösa fjärrkontroller.

 

 

Ny superslimmad dator för digital signage

 

Shuttle XS35-704 är en snygg, superslimmad mini PC som passar utmärkt till digital signage. Formatet på den gör att den lätt kan monteras t.ex. på baksidan av en skärm. Den är fläktlös, vilket gör att den är praktiskt taget underhållsfri och

helt ljudlös. Shuttle XS35-704 har blivit certifierad som hårdvara till DISe.

   

Klicka på länken nedan för att se certifieringsprotokoll från DISe

   

 

Bli Crestron DigitalMedia certifierad!

 

Måndag 26/9: Malmö

Tisdag 27/9: Göteborg

Onsdag 28/9: Stockholm

Crestron DigitalMedia är världsledande på hantering av analoga och digitala signaler. Nu får du chansen att bli certifierad DigitalMedia designer under vår certifierings road tour som äger rum i slutet av september. Kursen kommer hållas på tre olika orter; Malmö 26/9, Göteborg 27/9 och Stockholm 28/9. Kursen går bl.a. igenom de grundläggande skillnaderna mellan analoga och digitala system samt hur man kan lösa problem som uppstår i digitala system. Certifieringen kommer inom en snar framtid att vara ett krav för att få arbeta med och installera DigitalMedia system.

   

 

Nya datum för Crestron programmeringskurser

STEG 1

10-13 oktober

7-10 novemver

 

 

STEG 2

27-29 september

25-27 oktober

 

 

   

STEG 3

22-24 november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer film och musik med Kaleidescape

Med nya M700 Discs Vault spelaren importerar du snabbt dina blu-ray, DVD- och

 

 

CD-skivor. M700 har utformats för att göra det ännu enklare, snabbare och effektivare att lägga till film och musik i ett Kaleidescape System.

   

Kaleidescape har även utvecklat sitt sortiment utrymmesmässigt

   

genom ytterligare en storlek av Cinema One. KCINEMA-1 fortsätter att tillhandahålla kapacitet för 225 DVD-skivor medan den nya KCINEMA-1-HC fördubblar kapaciteten till 450 DVD-skivor.

 

 

 

Crestron IPAD docka

Nu finns snygga Crestron dockingstationer till IPAD ® och iPad 2 för infällnad i bord eller vägg.

 

Dockningstationerna ger en elegant lösning för att förvandla IPAD till en stationär Crestron pekskärm. Den smarta monteringen gör det enkelt att ta loss och docka med ett enkelt handgrepp. Finns i högblank vit eller svart finish.

Image screens - nytt, innovativt monteringssystem

Nu finns ett nytt, innovativt monteringssystem för IMAGE Screens ramspända Cadre och iMasque filmdukar. Jämfört med tidigare lösningar gör det nya monteringssystemet installationen både snabbare och enklare och ger ett perfekt, slätt resultat oavsett dukmaterial eller storlek på filmduk.

   

Nya medarbetare på
Special-Elektronik

Marcus Wellström har börjat som AV-säljare hos oss, stationerad i Stockholm. Marcus har många års erfarenhet inom mötesteknik och kommer därför vara en stor resurs för både oss och för kunderna.

 

 

Katarina Bosnic heter vår nya inköpare. Katarina är säkert ett bekant ansikte för många, eftersom hon tidigare jobbat hos oss.  Hon är en go Karlstadtjej som vi är glada att ha tillbaka. Katarina kommer sköta våra operativa inköp.