Dise2010 - Ett komplett presentationssystem för digital signage!

Nu har DISE äntligen släppt sin nya version av sitt populära presentationssystem för digital signage. DISE 2010 är namnet på den nya serien av program och är en rejäl uppgradering från den tidigare versionen 1.6. Den största skillnaden är att kund nu ännu enklare kan få sina specialanpassningar då systemet är moduluppbyggt.  Redigeringsprogrammet DISE Composer har fått sig ett ansiktslyft där användaren nu kan arbeta med 3D-effekter och använda dockningsbara paneler för att kunna få en personlig arbetsyta.

Du vet väl om att DISE är ett lättanvänt presentationssystem för allt från prisvärda enskärmslösningar till mer avancerade multinationella lösningar med obegränsat antal skärmar, projektorer, LED displayer etc.

Andra nyheter är användning av valfria delar av en videosekvens, nya listobjekt och en rad nya animationer och effekter där du bl.a kan köra in- och uteffekter mellan objekt.

För en komplett lista på de nya funktionerna klicka här. Prislista samt licensieringsmodell för DISE2010 kommer inom kort. Notera att DISE 1.6 fortsätter säljas som vanligt.

 

Uppföljaren på Mitsubishis storsäljare HC-3800!

Under november 2010 kommer uppföljaren till Mitsubishis storsäljare och kritikerrosade HC-3800. Den nya modellen heter HC-4000 och har ett nytt DLP® chip, DarkChip3, vilket resulterar i en förbättrad bildkvalitet och djupare svärta. Likt tidigare modell är den BluRay 24P kompatibel, har ett lågt fläktljud (25dB), upp till 5000h lamptid och en digital funktion för Cinemascope 2.35:1. Läs mer »

Förläng projektordukens livslängd!

Med Euroscreens nya tillval Soft&Quiet rullas filmduken upp mjukt och smidigt i kassetten. Soft&Quiet-funktionen tillför en skonsammare och tystare hantering av duken samt att risk för skador på kassetten minimeras, vilket i längden gör att hela projektordukens livslängd förlängs. Euroscreen® Soft&Quiet har en mycket kraftig mekanism som fungerar på dukar ända upp till 3 meters bredd! Notera att tillvalet passar till ett flertal av Euroscreens manuella filmdukar.

Special-Elektroniks personalstyrka förstärks

Under hösten 2010 har vi nyanställt 5 personer och vi kan med glädje berätta att vi nu är 30 anställda!

Björn Svensson kommer att arbeta som AV säljare med fokus på belysningsstyrning. Om du har frågor inom området, hur du kan spara energi eller styra olika typer av belysning, ska du inte tveka att kontakta Björn.

Med ett 1270 m3 större lager så behöver vi förstärkning.  Sebastian Majgren är vårt senaste tillskott och kommer att se till att dina leveranser expedieras snabbt och säkert.

Bli en certifierad Chief partner!

Vill du  bli en certifierad Chief installatör/ integratör för att snabba på er säljprocess och installation? Med Chiefs nya webb baserade "Chief Certified Partner Program" får du fördjupade kunskaper inom Chiefs produktutbud, möjligheter och installation.  Kursen är uppbyggt i två sektioner: produkter och installation. Du kan välja att gå båda eller endast ena delen av kursen. Kursen kan pausas när som helst och upptas vid senare tillfälle. För anmälan och ytterligare information, klicka här.

Special-Elektronik AB 40 år!

Fredagen den 22 oktober var en stor dag för Special-Elektronik. Det var då exakt 40 år sedan vi grundades. Sedan 1970 har vi gått från en lokalantenninstallatör till en komplett teknikleverantör på den skandinaviska marknaden. Vi vill passa på och tacka alla er kunder som varit med och bidragit till vår positiva utveckling.


Hälsningar,
Special-Elektronik AB