Image Screens, Avers screens och Euroscreen är namnen på våra tre duktillverkare. Tillsammans erbjuder de ett komplett och brett utbud av högkvalitativa dukar för allt från enkla mötesrum till högteknologiska privata biografer. De kan erbjuda specialanpassade lösningar med unika idéer som tillför det där ”lilla extra”. Alla tre har dessutom tillverkning i Europa vilket medför korta ledtider.

 

Avers Screens

 

Med Avers Screens dukar får du en unik design på dukkasetterna och ett enkelt montagesystem. I produktportföljen finns allt från manuella dukar till motordukar upp till 6 meters bildbredd. Det finns dessutom en rad olika dukmaterial och tillbehör att välja mellan.

 

Avers Stratus

Aver Stratus är en av Avers Screens dukar som både är snygg och lättinstallerad. Det är en motoriserad

 

filmduk med en elegant kåpa med mjuka former som snyggt smälter in i omgivningen. Den praktiska

monteringslösningen gör den också extra enkel och snabb att installera.

   

 

 

IMAGE Screens

 

IMAGE Screens är specialiserade på handtillverkade och unika ramspända dukar anpassade efter marknadens behov. De har innovativa lösningar som t.ex ljudtransparenta dukmaterial, olika infällnadslösningar samt motoriserade och manuella maskningssystem. De har även ett stort utbud av produkter för specialapplikationer såsom 360 graders kurvade dukar för visualisering. Deras motoriserade lösningar har dessutom många möjligheter att integrera med ett Crestron styrsystem. Vid behov kan de även erbjuda en 24/7 produktion för att du ska få din filmduk i tid till ditt projekt även om tiden är knapp.

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE Cadre masque

Skall filmduken vara cinemascope 2.35:1 eller vanlig 16:9? Nu kan du få en filmduk som på ett prisvärt sätt kombinerar båda

 

formaten i en och samma duk. IMAGE Cadre masque erbjuder ett manuellt maskningsystem där du kan växla mellan formaten beroende på vad du vill titta på.

   

 

 

Euroscreen

 

Euroscreen är ett varumärke som tillverkas av Draper Europe AB. De är en väletablerad svensk duktillverkare med ett brett utbud av filmdukar och tillbehör. Sedan starten 1981 har de växt till en av Europas större tillverkare av projektionsdukar för skolor, samlingslokaler, företag och hemmabiorum. De är bl.a  kända för sina unika dukmaterial. Ett exempel är dukmaterialet ReAct som minimerar reflektioner av normalt ströljus och ger en bra bildåtergivning även  i ljusare miljöer.

 

Euroscreen Sesame 2.0 Tab Tension

 

Filmduken skall bara synas när du vill. Euroscreen erbjuder en snygg och praktisk lösning där du kan dölja filmkassetten i undertaket.

När det sedan är ”filmtajm” åker filmduken med en enkel knapptryckning automatiskt ner till förinställt läge. Denna modell har även ett vajersystem som gör att filmduken spänns upp och ger en slät bildyta.

   

 

Glöm inte att planera in ISE mässan den 1-3 februari

Den 1-3 februari 2011 är det åter dags för Europas största B2B-mässa för AV/ systemintegration. Börja planera in ett besök redan nu. Vi kommer att finnas på plats och  kan då visa upp produktnyheter från våra leverantörer som är på plats. Mer info kommer inom kort.