Välkommen att träffa oss på ISE 2010 och en ÅF middag

Den 2-4 februari 2010 är det åter dags för Europas största B2B-mässa för AV/ systemintegration. Vi kommer att finnas på plats och uppmanar er att boka tid med oss. Vi kan då visa upp produktnyheter från våra leverantörer som är på plats. Som vanligt kommer Crestron att visa upp massor av produktnyheter och bland de mest intressant nyheterna hittar du  Prodigy och DigitalMedia. Stealth Acoustics är en annan leverantör som ställer ut och  kommer bl.a att visa upp sina prisbelönta osynliga högtalare i en unik "Screen in the Sky" anordning. För dig som bokar möte kommer vi att bjuda på middag den 2 feb kl 19. Anmäl dig här »

Den nya smarta  Crestron-panelen

Crestron introducerar TPMC-4SM, en snygg     4 "touchpanel som är idealisk utanför ett mötesrum där panelen kan visa kalender, reserverade rum etc.

Panelen kommunicerar direkt med Crestron RoomView som gör det möjligt för användaren att se mötesrummets status via internet och kan därmed boka rummet för omedelbar eller framtida användning. Panelen ersätter TPS-4L och har en inbyggd mikrofon och högtalare. Med hjälp av röda och gröna lysdioder ger panelen en tydlig indikation om aktuellt rum är upptaget eller ledigt. Läs mer »

Kaleidescape tour 8-9 feb

Ta chansen och anmäl dig till vår kostnads- fria Kaleide-scape tour. Vi kommer att hålla till i Oslo den 8 feb och därefter i Göteborg den 9 feb. Kaleide-scapes underhållningssystem kommer att demonstreras där du kan se systemets möjligheter för just dina kunder.  Mer info och inbjudan till eventet kommer inom kort.

MPC-M5 - även för det lilla konferensrummet

Crestron är världsledande av styrsystem inom AV integration och har lösningar till både  stora och små lokaler. Ett perfekt alternativ till det mindre konferensummet är Crestrons panel MPC-M5. Panelen kan liksom många andra styras via Crestron RoomView. Läs mer om denna teknik i produktbroschyren:

MPC-M5 produktbroschyr »

Originalfästet till Samsung LED-TV

Det cirkulerar en kopia på Samsungs fäste till den nya 30 mm tunna LED-TV´n. Samsungs originalfäste ger en garanti på fästets kevlartråd och fästet garanterar en säker upphängning då det är anpassat för TV´ns belastning. Dessutom levereras fästet med en komplett upphängnings-anordning  (gipsankare etc.)vilket inte kan garanteras hos en kopia. Fästet minskar TV´ns avstånd till väggen med hela 75% till knappt 5 cm. Fästet, WMN1000BXXC, passar till alla Samsungs LED-skärmar ur 6-, 7- och 8 serien och TV´n hängs upp på väggen precis som en tavla.

Crestron RoomView™

Med Crestrons RoomView™   programvara kan du via en valfri dator hantera, övervaka och kontrollera alla rum  som ingår i ditt styrsystem.

Uppgifter som normalt tar dagar att slutföra kan reduceras till några få klick. Lärare och presentatörer kan  t.ex skicka hjälpförfrågningar direkt från en touchpanel och få svar av tekniker via en inbyggd chatt. Företag kan söka på en särskild rumkategori och får på såvis förslag på den optimala lokalen. För att minimera urvalet kan du välja att enbart visa de lokaler du har tillgång till. SW-ROOMVW-SVR i produktkatalogen »

Ta en bild på Coolaste X-installationen

- vinn en övernattning på Ishotellet i norra Sverige!

Alla som beställer ett stativ ur SMS X-serie och fotograferar det i en installation har chansen att vinna tillbaka pengarna och är dessutom med och tävlar om en övernattning den 27-28 mars på det fantastiska Ishotellet i Jukkasjärvi (alla resekostnader ingår). Skicka in en bild på din ”säljande” installation och en kopia på din faktura till asa.alsing@specialelektronik.se senast den 25 feb.

ClearOne på lager

Vi har ett välfyllt lager av ClearOnes produkter för telefonkonferens. Produkterna är välkända för sin höga ljudkvalitet. Kontakta våra AV-säljare för mer information.

 


Hälsningar,
Special-Elektronik AB