Ad Notams spegel-TV lösningar

Vi kan med stolthet presentera en ny världsledande agentur av högkvalitativa spegel-tv lösningar. Ad notam är en tysk tillverkare av spegel-tv lösningar för integration i allt från hemmamiljö till företag, butiker och hotell. De har ett brett sortiment och stora möjligheter att specialanpassa lösningar för t.ex integration i kök, möbler, väggar badrum och hissar. Ett exempel kan vara en IP klassad spegel-TV för badrum. De är också den enda tillverkaren som kan erbjuda en spegelyta där displayen inte syns när TV:n är avstängd.

Produktionen sker i sydtyskland och enbart professionella LCD och LED displayer används. Som exempel är en 17” display för inbyggnad bara 11 mm tunn vilket innebär att den går att integrera på många ställen man tidigare bara kunnat önska sig bild. Ingångsenheten kan sedan placeras upp till fyra meter ifrån själva displayen för lätt åtkomst. Eftersom elektroniken separeras från själva displayen slipper man också problem med värmeutveckling. En spegel-TV kan specialanpassas för att få exakt den färg och form som arkitekten/inredaren önskar. Hör av er för mer information om ni vill jobba med Ad notam produkterna.

Populär Crestron panel - nu i RF version

Crestrons populära TPMC-3X finns nu även i en RFversion. Modellen heter MTX-3 och är likt tidigare nätverksversion en 2,8" touchpanel i färg och med trådlös 2-vägs kommunikation. Nytt för MTX-3 är en slimmad dockningsstation där panelen förvaras liggande.

Se KNX-systemets status direkt i din Crestron panel

Nu ersätts tidigare Ethernet-gränssnitt CGEIB-IP med CI-KNX som nu både kan ta emot och skicka signaler till ett KNX system. CI-KNX kan hantera upp till 250 KNX/EIB objekt och kommunicerar överTCP/IP-port. Förrutom lokal strömförsörjning, kan den även drivas med hjälp av PoE.

Ladda ner applikationsguidenFå ut mer av din videokonferens

Ta dig tiden och läs igenom Wolfvisions nya applikationsguide. Där kan både du och slutkund få tips och inspiration om hur ni på bästa sätt kan använda Wolfvisions visualizers i olika videokonferens applikationer.

Ladda ner applikationsguiden »

Vill du följa med på fabriksbesök på Crestron?

För dom som åker till CEDIA i Atlanta den 23-26 september finns möjlighet att följa med oss på fabriksbesök hos Crestron. Måndagen den 27 september åker vi nämligen till Crestrons fabrik i New Jersey. Vill ni följa med hör av er asap till Åke Larsson.

Televics unika delegat och voteringssystem

Vi har även fått en ny agentur av unika delegat och voteringssystem. Televic bildades i Belgien 1946 och deras produkter återfinns bland annat i europaparlamentet, svenska riksdagen och FN byggnaden i Geneve. I sortimentet finns både trådbundna och trådlösa system med bra funktioner för snabb konfigurering av hela system. Med hjälp av automatisk frekvensjustering kan en störningsfri funktion garanteras. Här finns också stora möjligheter till kundanpassade lösningar när det gäller design och funktionalitet. Prislista och mer information kommer inom kort.

Utökad garanti hos Wolfvision

När slutkund nu registrerar sin produkt får de utöver den vanliga garantitiden på 3 år ytterligare 2 år. Total garantitid blir då 5 år vilket är svår-slaget!

Dessutorm kan äldre modeller nu bli moderna igen. Med hjälp av Wolfvisions kostnadsfria mjukvaror kan du nu uppgradera tidigare modeller till den senaste mjukvaran.

En högre driftsäkerhet med Crestron DigitalMedia

Crestrons digitalMedia system utökas nu med tre nya rack. De har alla redundanta nätdelar och är perfekta i miljöer som kräver en hög driftsäkerhet. Modellbeteckningarna är MD8X8RPS, MD16X16RPS och MD32X32RPS.

1270 m3 större lager

Sedan ett par månader tillbaka är vårt 1270 m3 nya lager färdigt. Detta innebär större lager-volymer och därmed ännu större sortiment med snabba leveranser.

Nya förmågor på Special-Elektronik

Efter en lång och skön sommar tar vi nu nya tag. För att bli ännu bättre har vi därför nyanställt tre nya medarbetare. Vi hälsar dom varmt välkomna!

Emma Åman
Emma Åman är en glad och positiv värmländska som i första hand ska ansvara för våra prislistor. Detta innebär allt ifrån kalkylering till uppdatering av våra webbprislistor.

Ola Petersson
Ola Petersson kommer att arbeta som CATV säljare med huvudfokus på Genexis. Han har en lång erfarenhet inom branschen då han har arbetat som både installatör, försäljare och key account manager. Ola kommer att vara stationerad i Halmstad.

Victor Andersson
Efter ett vikariat har nu Victor fått en fast anställning på vårt lager. Tillsammans med sina lagerkollegor Claes och Christoffer kommer Victor att se till att dina leveranser expedieras snabbt och säkert.

 


Hälsningar,
Special-Elektronik AB