VZ-9plus3 - tredje upplagan av perfektionism

VZ-9VZ-9 och VZ-9plus är namnen på Wolfvisions populära dokumentkameror som blivit en global standard vid ett stort antal universitet och företag. Med den tredje upplagan, VZ-9plus3, öppnas nu möjligheten att så enkelt som aldrig förr placera ett föremål på kamerans arbetsyta. Med inbyggda laserpekare kan du lätt se vart kameran ”tittar”. Detta möjliggör en enkel positionering av objektet.

Andra viktiga och nya inslag i VZ-9plus3 är en upplösning uppmätt till 820 linjer, en större optik för bättre optisk zoom samt bättre ljus för mindre reflektioner och skuggor. Dessutom har  VZ-9plus3 en USB port för lagring/visning av ett obegränsat antal bilder samt streamingmöjligheter via ett nätverk.

Två nya projektorer i sann Mitsubishi anda

Nu lanserar Mitsubishi sin nya efterlängtade hemmabioprojektor, HC-6800. Projektorn ersätter den tidigare modellen HC-6500, men bygger på samma teknik och kvalitet som sin storasyster HC-7000. Med en nyutvecklad HD-lins få du en otrolig skärpa som ger dig en optimal filmupplevelse. Projektorn är väldigt tystgående (enbart 20 dBA) och har en djup svärta tack vare en snabb autoiris och unik kontrastkontroll. Dessutom har den en hög ljusstyrka på hela 1500 lumen, vilket gör den perfekt till mindre ljuskontrollerade utrymmen som exempelvis ditt vardagsrum.

Mitsubishi HC-6800 och HC-3800

Förrutom ovan nämnda projektor kommer även den helt nya DLP-projektorn, HC-3800, att lanseras på marknaden vid månadsskiftet oktober/november. Trots sitt låga pris får du full HD kvalitet, en lamptid på 5000h och riktigt bra färgåtergivning och skärpa. Projektorn bäddar för en bildåtergivning i sann Mitsubishi anda med en hög linskvalitet med ett stort zoom omfång, en avancerad färgprocessering, ett 6-segments färghjul, och en Brilliantcolor™-teknologi. För sin lilla stolek arbetar HC-3800 dessutom med en väldigt låg ljudnivå på ner till hela 25 dBA.

Ett snyggt och professionellt resultat utan lödning

BTX Technologies CA-MX35Är du en av dom som fortfarande sitter och löder på kontakter vid installationer? Då har vi lösningen som sparar dig både tid och pengar och ger ett minst lika snyggt och professionellt resultat som tidigare. Produkterna som löser detta kommer från den amerikanska tillverkaren BTX Technologies som tillverkar skruvbara kontakter för allt från VGA, RS232 till XLR. BTX kompletterar nu sin unika serie av skruvbara kontakter med en ny modell för 3,5 mm stereoplugg, CA-MX35. Med denna slipper du allt krångel att löda på dina 3,5 mm kontakter, utan kan snabbt och enkelt få ett professionellt resultat endast med hjälp av en skruvmejsel. Produkten finns som både hona (CA-MX35) och hane (CA-MX35M).

Utökad Crestron support

Eftersom antalet Crestron kunder hela tiden ökar kommer vi fr.o.m den 1 oktober att utöka supporten på Special-Elektronik. Erik Badman som arbetar med IT på Special-Elektronik kommer att ingå i supportgruppen tillsammans med Johan Näslund , Stefan Tillman och Jenny Näsfält (grafisk design). För att göra supporten effektivare kommer vi att ha ett gemensamt support telefonnummer, +46 54 555170. För er som har inloggning finns även tillgång till en FAQ på vår hemsida, under ”Dokumentation”, där vi har lösningar till de vanligaste frågorna. Samtidigt vill vi passa på att påminna om att alltid kontrollera att ni använder senaste utgivna versionen av mjukvara och firmware innan ni ringer supporten. Idag kan uppdateringen av mjukvaror ske med hjälp av programmet Crestron MasterInstaller som finns på Crestrons hemsida. Följ länken för att komma direkt dit: Software Updates (Kräver inloggning). Software update »

Crestron på CEDIA mässan

Jörgen Johansson från ITM AB var den lyckliga vinnaren av en IPOD Nano 16 GB som lottades ut bland  deltagarna på vårt årliga teknikseminarium. Självklart var Ipoden i färgen Magenta då Magenta Research var arrangör av utlottningen.

Robin EnglundNy medarbetare på Special-Elektronik

Robin Englund är en glad och positiv värmlänning som började arbeta på vårt lager i mitten av augusti. Tillsammans med sina lagerkollegor Claes och Christoffer kommer Robin att se till att dina leveranser expedieras snabbt och säkert.

 

Hälsningar,
Special-Elektronik AB