Professionella mikrofon- och audiolösningar

Sedan starten 1994 har Clockaudio arbetat sig till en högt rankad position inom professionella mikrofon- och audiolösningar. Deras rykte bygger mycket på kvalitet och innovation och idag finns dom i många fina installationer runt om i värden. I sortimentet finns allt från svanhalsar till bords- och installationsmikrofoner. Som den flexibla tillverkare dom är kan dom också leverera sina produkter i projektanpassade färger, även i mindre serier. Det är spännande för oss att vi nu fått förtroendet att representera Clockaudio i både Sverige och Danmark och vi ser fram emot att få visa dig den genomgående höga kvaliteten på deras sortiment. Till Clockaudio produkter »

Nya CRM 102-RF är en lättinstallerad half cardoid kondensatormikrofon som monteras i mötesbordet. Den har en inbyggd mekanism som gör att mikrofonen fysiskt försvinner utan att man behöver ta bort den. Genom att trycka på toppen av mikrofonen åker den ner och låser jäms med bordsytan. Genom ett nytt tryck på toppen åker den upp till mikrofonposition igen. Den tillverkas i solid mässing med inbyggt shock mount och RF-filter. Levereras som original i två färger, svart och satin-nickel. Finns också i Omni-directional utförande och heter då CRM 100-RF.

IMAGE Screens - ny agentur av filmdukar

Vi kan med stolthet presentera en ny agentur av högkvalitativa filmdukar. Den tyska tillverkaren  IMAGE Screens är specialiserade på handtillverkade High-End dukar och har ett brett utbud för såväl hemmabio som för professionellt bruk. Som kund kan  du få specialanpassade dukar enligt önskemål för att uppnå bästa resultat till ditt projekt. Dessutom behöver du inte vänta länge då IMAGE Screens är kända för sin snabba produktion och korta leveranstider. Det breda sortimentet av filmdukar är ett perfekt komplement till våra övriga varumärken som liksom IMAGE Screens uppnår våra högt ställda krav på perfektionism.

IMAGE iMasque CI är en av de senaste produkterna från IMAGE Screens. Modellen är utvecklad för custom install marknaden och erbjuder en dedikerad, ramspänd filmduk av högsta kvalitet – ramlöst infälld i väggen! Med en nyutvecklad motoriserad maskningsteknik får du ett exakt format på skärmen som ditt filmmaterial kräver. Motoriken är tyst, smidig och exakt, och har en i stort sett obefintlig felmarginal på endast en på miljonen! En förprogrammerad fjärrkontroll med tvåvägs RF-teknik medföljer vid beställning, men du kan självklart även styra duken via tillvalen RS232 eller LAN.
Modellen måttbeställs på kundens begäran ändå upp till 12 meters bredd och det finns flera dukmaterial att välja mellan – ljudtransperent, vit, grå eller för bakprojektion. Unikt för modellen är att kund nu även kan välja utseende på dukens maskning. Ett eget motiv kan tryckas på materialet för att ge den maskade bilden en extra vacker inramning.

Vill du erbjuda den ultimata lösningen för en estetiskt tilltalande High-End bio i högsta kvalitet till ditt nästa projekt, låt IMAGE iMasque CI bli ditt självklara val!

För att se fullständigt sortiment besök IMAGE Screens hemsida, www.image-screens.com.

Hälsningar,
Special-Elektronik AB