No lamps. no worries! Så lyder projektionsdesigns slagord om deras helt nya och banbrytande teknologi inom projektion. En teknologi som bygger på den väl beprövade och uppskattade F30/F32 single-chip DLP plattformen. Med sin nya projektionsteknik ReaLED™ ersätter man både traditionell lampteknik och färghjul med en 3-färgs LED-panel. Tack vare denna teknik får man ett färgtryck och en svärta som är överlägset flertalet produkter på marknaden idag.

En livslängd på upp till 100,000 timmar med konstant kvalité har utlovats. Det finns därmed gott om tid att avnjuta den oslagbara bildkvalitén, de låga driftskostnaderna och det minimala underhållet.

Avielo Kroma och FL32 är namnen på de nya projektorerna som tillämpar denna teknologi. FL32 används främst för professionella installationer som exempelvis simulatorer och 24/7 driftsanläggningar, medans Avielo Kroma är anpassad för dedikerad hemmabio.

Ny, förbättrad serie av projektorer

Nu har projektionsdesigns professionella projektorer blivit ännu bättre. Deras populära F-10, 20 och 30-serie har ersatts av nya modeller. Dessutom har en helt ny serie av 3 chip DLP projektorer lanserats på marknaden. Samtliga modeller använder  Philips senaste VIDI™ lampteknologi vilket innebär en förbättrad driftsekonomi, bildkvalité och färgnogrannhet. Med ett större bredd av  upplösnings- och konfigurationsalternativ tar de nya modellerna dessutom hänsyn till fler användares behov och önskemål.

F12-serien:
F12 ersätter den populära F10-serien och finns som SX+, 1080p samt WUXGA. Den erbjuder två linsalternativ: standard zoom och vidvinkel, samt tre färghjulsval: VizSim, Graphics och High Brightness. Modellerna har en ljusstyrka på upp till 3900 lumen och finns att beställa som XO-modeller med extra offset (123%, standard 110%).

 

F22-serien
F22 är efterföljaren av F20-serien och finns som SX+, 1080p, WUXGA, 720p. Du kan välja mellan fyra linsalternativ: standard- och telezoom, vidvinkel och ultra vidvinkel samt tre olika färghjul: VizSim, Graphics och High Brightness. F22 har en ljusstyrka på upp till 3000 lumen samt den unika möjligheten att projicera i vertikalt läge.

 

F32 serien:
F32 ersätter den tidigare F30-serien och finns som SX+, 1080p samt WUXGA. Den erbjuder sex olika linsalternativ: standard-, tele- och lång telezoom, vidvinkel, ultra vidvinkel och vidvinkelzoom samt tre färghjulsval: VizSim, Graphics och High Brightness. Modellerna har en ljusstyrka på upp till 6100 lumen, en DuArch™ teknologi med dubbla lampor samt en motoriserad lensshift.

F80-serien
F80 innehåller en helt ny serie av professionella DLP projektorer med en 3chip DLP teknologi och finns som 1080p samt WUXGA. Det finns fem olika linsalternativ: standard- tele- och lång telezoom, ultravidvinkel och vidvinkelzoom. Projektorerna har en ljusstyrka på upp till 8500 lumen, en DuArch™ teknologi med dubbla lampor samt en motoriserad lensshift. Tack vare Advanced Color Optical Processing (ACOP) har F80-serien en bättre bildmässig noggrannhet än någon av sina föregångare. De fasta och motoriserade optiska filtrerna kombineras för varje färgkanal vilket leder till en oslagbar precision vid kalibrering.

Notera att ovanstående serier även finns som uppgraderade modeller i  Cineo-serien för kommersiellt bruk och Medical-serien för medicinskt bruk. (Motsvarande F80 modell finns dock enbart i Cineo serien).

Hälsningar,
Special-Elektronik AB