Ett nytt högtalarsortiment av världsklass

Efter att många kunder under lång tid frågat oss efter högtalarlösningar presenterar vi nu ett sortiment i världsklass. Ett riktigt ”Dream Team” där alla ger bästa prestanda inom sitt respektive område. 

Bay Audio
Bay Audio är namnet om man söker inbyggnadshögtalare. Företaget har snabbt etablerat sig som favorit hos många av de främsta Custom Installföretagen i USA. Sedan starten 1998 har filosofin varit att kombinera estetisk design, förstklassiga material och bästa möjliga ljudtryck, -kort sagt högtalare som rockar! Sortimentet omfattar både takhögtalare och vägghögtalare i flera modellserier inklusive Subwoofer för inbyggnad.

Genelec
Sedan starten 1978 är Genelec världsledande på aktiva monitorer i den professionella världen, t.ex musikstudios. Vi är stolta över förtroendet att få ta hand om Genelec´s sortiment för Home Theatre. Förmågan att leverera högt ljudtryck, utan att tappa detaljer och kontroll, gör Genelec till en optimal högtalare för filmljud. Våra kunder får också tillgång till värdefull kunskap inom akustisk och kalibrering. Naturligtvis kan också våra kunder beställa resten av Genelecs monitorsortimentet via oss.

Stealth Accoustics
I många fall önskar man att man inte såg några högtalare överhuvudtaget eftersom det påverkar hela upplevelsen av rummet. Stealth Acoustics har utvecklat de mest avancerade ”osynliga” högtalare som finns att få tag i. De monteras in i väggen och kan sedan spacklas, tapetseras eller målas över för att ge ett vackert men ”osynligt” ljud. Passar för både mötesrum och hemmainstallationer. I sortimentet finns 3-vägs, 2-vägs, singelstereo och subwoofer samt förstärkare.

FUSION-serien från CHIEF

CHIEF har lanserat sin nya FUSION-serie vilket innebär helt nya möjligheter för installatörer att spara både tid och huvudvärk. Serien består av väggstativ för fast eller tiltbart montering av plattskärmar och är konstruerade för en enkel montering. Stativen är justerbara i vågled och tack vare en verktygsfri låsningsmekanism kan skärmen smidigt både sättas på plats och tas av. Dessutom finns ett stort utbud av tillbehör till Fusion serien, såsom högtalaradaptrar, komponenthyllor etc. Serien finns för 26-75” skärmar och har en viktkapacitet på upp till 113 kg. Följ nedanstående länk för att se hur monteringen går till: 

//www.chiefmfg.com/videos_animations/videodetails.aspx?VideoID=48

Nya Samsung produkter

Samsung har nu börjat leverera sina nya modeller av bland annat LED TV, Blu-Ray spelare och DVD-recorders. Vi får in nya modeller varje vecka så håll ögonen öppna. Se i vår nya prislista vad som lagerförs och vad som tas hem på beställning.

Teknikseminarium 19-20/5

Det händer mycket inom 3D just nu men hur fungerar tekniken och vad kan man ha den till egentligen? Om detta och mycket mer handlar vårt årliga teknikseminarium om som kommer att äga rum i Sunne den  19-20 Maj. Gå in på vår hemsida för mer info och anmälan.

//www.specialelektronik.se/teknik_sem.php

Special-Elektronik på LLB mässan

Den 13-15 maj kommer vi att ställa ut på LLB’09 på Kistamässan. En mässa som är klassad som nordens största mässa för ljud, ljus och bild. Vi håller till i monter C:02 där vi bland annat kommer att visa Crestron, Middle Atlantic, Wolfvision och projectiondesign. Du har möjligheten att boka personlig visning och genomgång av tekniken. Få fri entre till mässan genom följande länk:

//www.llbmassan.se/app/attendee/new_registration.asp?ProjectId=749&ReglineId=2112&reglineNo=1&ReglinePageNo=1&templateid=1933&ExhibitorCode=e3639p0&clear=yes

Hälsningar,
Special-Elektronik AB