Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

IP-ethernet - Grundläggande kunskap om datakommunikation i nätverk

Nätverksanslutning blir allt vanligare i vår vardag. Det finns på jobbet, på våra produkter, hemma och hos våra kunder. Kabel-TV näten används allt mer för Bredbandskommunikation och Internetaccess. Ethernet och TCP/IP är den accessmetod respektive protokoll som används för att ansluta utrustning i HC och hos abonnent. För att förstå, och kunna dra nytta av, de nya möjligheter som erbjuds är det viktigt att ha bra kunskaper om IP och Ethernet.

Den här kursen har vi tagit fram för att ge en grundläggande kunskap om datakommunikation i nätverk för alla som arbetar med Antenn/Kabel-TV och AV-teknik. Kursen börjar från grunden och ger en omfattande genomgång av hur tekniken och dess komponenter fungerar.

Kursledare: Stefan Stenfelt
Kursavgift: 4 500 kr per deltagare (exklusive moms). Priset inkluderar dokumentation samt fika och luncher under kursdagarna (logikostnad tillkommer).
Plats: Special-Elektronik

En avbokningsavgift på 500 kr tillkommer om avbokning sker senare än 7 dagar innan kursstart.

Patrik Lindahl
Crestronsupport Gruppchef

054 444 2021

patrik.lindahl@specialelektronik.se

Inga planerade datum

Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.