Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

Vi ställer ut på Nordens största mötesplats för handeln och e-handeln

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Träffa oss på Retail Technology & e-Commerce expo den 31 maj-1 juni i Stockholm på Kistamässan. Mässan är en mötesplats för alla som jobbar med att utveckla framtidens handel, e-handel och digitala marknadsföring.

Ni hittar oss i monter L:07 där vi bland annat kommer visa ett flexibelt digital signage-system från Wallboard tillsammans med Samsung Kiosk för att visa beställningskiosker och en interaktiv wayfinding-lösning. Du kommer även få se en storbildsexponering med en högupplöst LED-skärm från Absen tillsammans med en innovativ lösning för besökare att interagera med materialet på skärmarna. Här finns något för alla!

Kom och träffa oss på plats, vi hjälper gärna till och bollar ideér inför era projekt! Anmäl dig via länken för fritt inträde.

Retail EXPO är öppen:
31 maj 09:00-17:00
1 jun 09:00-16:00

Johan Nantin
Säljare Hotell-tv

054 444 2063

johan.nantin@specialelektronik.se